معرفی و دانلود کتاب مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)

کتاب مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)

۳.۰(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)

«مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)» اثر شیلا. ن. گلاوز، تکه‌های ضروری یک پازل را نمایان می‌کند که مربوط به تمام قسمت‌های زندگی انسان است. چرا برخی آدم‌ها روی اعصابتان هستند و دیگری ممکن است عزیز دلتان شود؟ چـرا واکنــش‌هـای شـما به رخـدادها بــا دیگـران تفـاوت دارد؟ پاسـخ ایـن پرسش ها در شخصیت ما نهفته است. این‌که چگونه شخصیـت ما، دیدگاهمان را تغییر می‌دهـد و روی کـار، زندگـی و تمـام رابطـه‌ها تاثیر می‌گذارد. کشف و درک قدرت‌ها و ویژگی‌های فردی خودمان همزمان با سازگارشدن با دیگران کاری سنگین و طاقت‌فرسا است. «مغز شما چه رنگی است؟» نگرشی جذاب و سرگرم‌کننده برای شناخت خود و دیگران، شباهت‌ها و اختلاف‌هایی که بر تفکرات و رفتار ما تاثیر می گذارد است. به جای این‌که برای رفتار افراد بهانه‌تراشی کنیم، این کتاب به توضیح این موضوع می‌پردازد که چرا رفتارها و نظرات ما با دیگران تفاوت دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)
عنوان انگلیسی:‌‫What color is your brain? : a fun and fascinating approach to‭ understanding yourself and others.
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
حجم فایل کتاب:۲.۹۹ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۹۴۹۰۸-۸-۲
تعداد صفحه‌ها:۱۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

احسان رضاپور
«آن‌چه که می‌بینید و می‌شنوید به مقدار زیادی به زاویه دید شما بستگی دارد. هم‌چنین نوع شخصیت شما بر دیده‌ها و شنیده‌هایتان اثرگذار است».
متینه
آزمون رنگ مغز، به‌نوعی یک تست شخصیت ساده است که ابزاری بصری برای تحلیل ویژگی‌های هر فرد فراهم می‌کند و روش‌هایی برای شناسایی ابعاد شخصیتی و توانایی‌های شما در اختیارتان می‌گذارد.
احسان رضاپور
«اگر من آن چیزی را که تو می‌خواهی نمی‌خواهم، لطفا تلاش نکن تا به من بگویی خواسته من اشتباه است. یا اگر اعتقاد من با تو متفاوت است، حداقل قبل از اصلاح نظرات من اندکی صبر کن.»