معرفی و دانلود کتاب لحظه‌های انتظار + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات پر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لحظه‌های انتظار

یکی دیگر از کتاب‌های بسیار خواندنی و هدفمند خانم نسرین ثامنی "لحظه‌های انتظار" است. در کتاب حاضر هدف اصلی نویسنده بر این است تا جنبه دیگری از معضلات اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد. اگر بتوانیم جامعه‌ای مطلوب و پسندیده داشته باشیم، یقیناً خواهیم توانست با ضد‌ارزش‌ها به مقابله برخیزیم و این میسّر نیست جز این که زمینه آگاهی و خودسازی را در جوانان به وجود آوریم. داستان حکایت پسر جوانی است که در اثر معاشرت با دوستان ناباب و همنشینی و مجالست با افراد فرصت‌طلب و دشمنانِ دوست‌نما مجبور به فرار از خانه می‌شود و وقایعی که در طول داستان برایش پیش می‌آید درس آموزنده و بسیار ارزشمندی است برای همه جوانان.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لحظه‌های انتظار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلحظه‌های انتظار
موضوعرمان، داستان ایرانی