کتاب غروب آرزو: عصیان
خواندن نظراتمعرفی کتاب غروب آرزو: عصیان
غروب آرزو اولین و زیباترین اثر نسیرین ثامنی است که نویسنده با برداشتی از زندگی واقعی به جنبهای متفاوت از مشکلات و معضلات جامعه مینگرد. حادثه یا حوادثی که بر قهرمان داستان میگذرد حقایق مسلم و انکارناپذیری است که بخشی از اجتماع ما را، به خصوص در روابط زناشویی دربرگرفته است. با بررسی اجمالی بر طبقات مختلف جامعه میتوان دریافت که اختلافات ناشی از تضاد اخلاقی و نداشتن فرهنگ صحیح زناشویی در بین زوجهای جوان به هر نحو و به هر شکلی وجود دارد.
رهایم کن
نسرین قدیری (کافی)
خانفاطمه نانسی صادق الوعد
زندگی در غبارلیلا اسکندریان
سحر نزدیک استنسرین قدیری (کافی)
تقدیر بودنسرین قدیری (کافی)
یک فنجان محبت گرمزهره مرشدی
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
نوشته های نسرین ثامنی هر وقت میخای بخونی باید یه جعبه دستمال کاغذی پهلو خودت بزاری برا پاک کردن اشکهات و بعد یه نفر هم باشه کنارت مرتب سیگار برات روشن کنه آخه اینهمه بدبختی و بیچاره گی برای یک
این کتاب دقیقا قصه زندگی من بود ولی من اخر داستان خودمو و بچمو نجات دادم از دست یه حیوون وحشی
به نظرم خیلی ضعیف بود. هرچند که در جامعه ما وضعیت واقعا اسفناک هست خصوصا برای زنها. و نکته دیگر اینکه نویسنده در پایان کتاب تاکید کرده که وقایع مربوط به قبل از انقلاب هست و امروز چنین نیست و همه
نوشتاره بدی داشت
من اصلا نتونستم با لحن نوشتاری کتاب ارتباط برقرار کنم هیچ کجا اینجوری صحبت نمیکنند،خیلی ادبی بود مکالمات،بخاطر همین اصلا ادامه ندادم کتاب رو
خیلی خوب بود. من از داستانش خوشم اوند. بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونید.