معرفی و دانلود کتاب سکوت و فریاد عشق pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر آسیم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سکوت و فریاد عشق

کتاب سکوت و فریاد عشق نوشته عباس خیرخواه یک رمان عاشقانه است. این کتاب یک روایت واقعی است.

این کتاب شما را از دنیای ماشینی امروز جدا می‌کند و به قلب احساسات می‌برد و این فرصت را برای شما به‌وجود می‌آورد که احساسات دیگران را ببینید و خودتان را جای آنها بگذارید و تجربیات تازه داشته باشید. عشق روح را تازه نگه‌میدارد و کمک می کند آدم‌ها لذت‌های دیگر زندگی را هم تجربه کنند. این کتاب روایت زندگی عشق شیدا است.

کتاب سکوت و فریاد عشق تصویری از شور و عشق و رنج آدم‌ها است.

خواندن کتاب سکوت و فریاد عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به رمان های عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سکوت و فریاد عشق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سکوت و فریاد عشق
قیمت کتاب:۴۶۰۰۰ تومان

کاربر 6193899
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۳

کتاب فوق العاده هست، من هر بار که میخونم دوباره دلم میخواد که تکرارش کنم. عشق بزرگی که هر کدام در انتظار دیگری ..🥺 و چه پایان غم انگیزی .......😔

ریحانه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۳۱

حدود ۲۰ سال پیش خوندم و بین همه رمان های اون سالها تنها کتابی بود که اسمش و داستانش و حسی که درانتها در من به وجود اورد سالها توی یادم موند