کتاب مثل روزهای زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مثل روزهای زندگی
«مثل روزهای زندگی» گزیدهٔ داستانهای جلسات سهشنبهٔ نقد داستان حوزهٔ هنری با نام «سه شنبههای دوست داشتنی -۲» به گردآوری محمدرضا سرشار است.
نشستهای نقد داستان روزهای سهشنبهٔ حوزهٔ هنری سازمان تبلیغات اسلامی (حوزهٔ هنر و اندیشهٔ اسلامی» سابق) قدیمیترین و پایاترین نشستهای ادبی در نوع خود در حوزهٔ هنری و چهبسا کشور است. این نشستها که در بدو تشکیل حوزهٔ هنری به صورت داخلی و برای خودِ اعضای واحد ادبیات و احیاناً تنی چند از افراد نزدیک به آنان برگزار میشد، از سال ۱۳۶۳ به صورت عمومی و با حضور افرادی هم از این واحد و هم از داستاننویسان خارج از حوزهٔ هنری تشکیل شد؛ و هرچند با تغییراتی در مدیران جلسه یا اعضای آن در طول زمان، تا امروز، ادامه یافته، و از دل آن، نویسندگان، منتقدان، مدرسان و پژوهشگران متعددی بیرون آمده است؛ که هماکنون اغلب آنان، در مراکز مختلف ادبی و هنری کشور، مسئولیت دارند یا به فعالیت فکری و قلمی مشغولاند. اولین دورهٔ این جلسات از سال ۱۳۸۱ با مدیریت سرشار برگزار شد؛ که تاکنون ادامه یافته است.
نکته های ماندگار
محمدعلی صالحی
تاریخ هنر و فرهنگ ایران ـ شماره ۱۰ ـ دبستان پارسایی (بخش سوم: نور، فضا، زمان در جشنگاه پارسه)آریاسپ دادبه
آموزش فیزیک (۳) تجربیپژمان آرام فر
جستاری کوتاه بر موثرترین جریانهای فکری معاصر ایرانمحمدخیاط زنجانی