معرفی و دانلود کتاب دو ماه تا هجده سالگی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دو ماه تا هجده سالگی

کتاب دو ماه تا هجده سالگی

تو میتوانی جهان خودت را تغییر دهی!

۵.۰(از ۱ امتیاز)
روژین قهرمانی مقدم

معرفی کتاب دو ماه تا هجده سالگی

کتاب دو ماه تا هجده‌ سالگی نوشته روژین قهرمانی مقدم و ویراسته زهرا صنوبری، اثری در حوزه‌ی خودشناسی و خودسازی است که توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب با زبانی صمیمانه به دغدغه‌ها و چالش‌های نوجوانان و جوانان در مسیر رشد فردی، هدف‌گذاری، عزت‌نفس و سبک زندگی سالم پرداخته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دو ماه تا هجده سالگی

کتاب دو ماه تا هجده‌سالگی (تو می‌توانی جهان خودت را تغییر دهی!) اثری است که باتوجه‌به دغدغه‌های نسل نوجوان و جوان نوشته شده است. نویسنده، روژین قهرمانی مقدم باتکیه‌بر تجربیات شخصی و مشاهده‌ی مسائل روزمره‌ی جوانان، تلاش می‌کند راه‌هایی برای شناخت بهتر خود، تعیین اهداف، مدیریت روابط و ساختن سبک زندگی سالم ارائه دهد. کتاب در فضایی غیررسمی و خودمانی، به موضوعاتی چون خودشناسی، عزت‌نفس، مسئولیت‌پذیری، اهمیت تحصیل، سلامت جسم و روان و روابط اجتماعی می‌پردازد. نویسنده در مقدمه اشاره می‌کند که بسیاری از راهکارها و توصیه‌ها را از دل تجربه‌های واقعی خود بیرون کشیده و به خواننده پیشنهاد می‌دهد. این کتاب در قالب فصل‌های کوتاه و کاربردی، به مسائل مختلفی که نوجوانان و جوانان با آن روبه‌رو هستند، می‌پردازد و سعی دارد با مثال‌ها و تمرین‌های ساده، مخاطب را به تغییر و رشد فردی تشویق کند. فضای کتاب بیشتر بر خودیاری و انگیزه‌بخشی استوار است و به‌جای ارائه‌ی راه‌حل‌های قطعی، خواننده را به جست‌وجوی پاسخ‌های شخصی و متناسب با شرایط خود دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب دو ماه تا هجده سالگی

نویسنده در دو ماه تا هجده‌سالگی، از نقطه‌ی شروع خودشناسی آغاز می‌کند و اهمیت شناخت استعدادها، علایق و نقاط قوت را برای داشتن زندگی رضایت‌بخش توضیح می‌دهد. کتاب با طرح پرسش‌هایی درباره‌ی هویت، هدف و ارزش‌های فردی، مخاطب را به تأمل درباره‌ی خودش دعوت می‌کند. سپس به موضوع تعیین هدف و برنامه‌ریزی می‌پردازد و تأکید می‌کند که برای رسیدن به موفقیت، باید اهداف مشخص و قابل‌دستیابی داشت و به‌صورت مستمر برای آن‌ها تلاش کرد. در ادامه، نویسنده به اهمیت دوست‌داشتن خود، پذیرش اشتباهات، ترک کمال‌گرایی و مقایسه‌نکردن خود با دیگران اشاره می‌کند و راهکارهایی برای افزایش اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس ارائه می‌دهد.

بخش‌هایی از کتاب به مهارت‌های ارتباطی، نه‌گفتن، تعیین حدومرز در روابط، انتخاب دوستان مناسب و حفظ رازها اختصاص یافته است؛ همچنین به اهمیت سلامت جسم و روان، ورزش، تغذیه‌ی سالم، خواب کافی و دوری از عادت‌های ناسالم مانند سیگار و الکل پرداخته می‌شود. نویسنده درباره‌ی اهمیت تحصیل، یادگیری زبان دوم و نقش آموزش در آینده‌ی فردی و اجتماعی نیز صحبت می‌کند. در بخش‌هایی از کتاب، به مسائل جنسی، بلوغ و روابط با جنس مخالف نیز اشاره شده و توصیه‌هایی برای مدیریت این دوره‌ی حساس ارائه شده است. در مجموع، پیام اصلی کتاب بر خودشناسی، پذیرش خود، تلاش برای رشد فردی و ساختن سبک زندگی متناسب با ارزش‌ها و اهداف شخصی استوار است.

چرا باید کتاب دو ماه تا هجده سالگی را خواند؟

این کتاب با رویکردی تجربی و ملموس، به دغدغه‌های واقعی نوجوانان و جوانان می‌پردازد و تلاش می‌کند با مثال‌ها و تمرین‌های ساده، راه‌هایی برای شناخت بهتر خود و ساختن آینده‌ای رضایت‌بخش پیشنهاد دهد. خواندن این اثر می‌تواند به مخاطب کمک کند تا با چالش‌های بلوغ، فشارهای اجتماعی، اضطراب‌های تحصیلی و روابط بین‌فردی بهتر کنار بیاید و مسیر رشد فردی خود را پیدا کند؛ همچنین کتاب با پرداختن به موضوعاتی مانند عزت‌نفس، مسئولیت‌پذیری و سلامت روان، ابزارهایی برای مدیریت احساسات و تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب دو ماه تا هجده سالگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان، جوانان و والدینی که دغدغه‌ی رشد فردی، خودشناسی، عزت‌نفس و موفقیت فرزندانشان را دارند، مناسب است؛ همچنین می‌تواند برای کسانی که با اضطراب، مقایسه‌کردن خود با دیگران یا چالش‌های بلوغ و روابط اجتماعی روبه‌رو هستند، مفید باشد.

بخشی از کتاب دو ماه تا هجده سالگی

«خودشناسی یکی از مسائل مهم در زندگی هر شخص به شمار می‌رود. اگر از افراد گوناگون و مختلف در ارتباط با خودشناسی سؤال کنیم، در بیشتر مواقع با این پاسخ روبه‌رو می‌شویم که می‌گویند: معلومه که من خودمو می‌شناسم. من همه‌چیو در مورد خودم می‌دونم... اما مسئله این است که این افراد درباره علایق، اهداف و باورهای خود چیزی نمی‌دانند. پس یعنی به خودشناسی واقعی نرسیده‌اند. حال اگر بخواهیم تعریفی کلی از خودشناسی بیان کنیم، می‌توان این‌گونه گفت که در حقیقت خودشناسی؛ یعنی شناخت کامل و عمیق از استعدادها و توانایی‌های درونی‌مان. ما با خودشناسی و درک توانایی‌ها و استعدادهایمان می‌توانیم بهترین خودمان را پیدا کنیم»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دو ماه تا هجده سالگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دو ماه تا هجده سالگی
عنوان دیگر:تو میتوانی جهان خودت را تغییر دهی!
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
حجم فایل کتاب:۲.۱۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۳۹۰۷۸۰۷
تعداد صفحه‌ها:۱۲۳ صفحه
قیمت کتاب:۸۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.