کتاب زمستان سرد و شمعدانیهای ترمهای
خواندن نظراتمعرفی کتاب زمستان سرد و شمعدانیهای ترمهای
«زمستان سرد و شمعدانیهای ترمهای» داستانی از فاطمه بهبودی است. این اثر یک رمان شهری و یک داستان روانشناسانه است که زندگی زنی به نام هما (روای اصلی داستان) را روایت کرده است.
هما زنی درونگرا است که به شوهر خود علاقه دارد و دوست دارد زندگیاش را نگه دارد اما شوهر او کار نمیکند و همه هزینهها را هما پرداخت میکند و این مسئله زندگی مشترک هما را تحت تاثیر قرار داده است.
«با ازدواج، اما همهٔ رؤیاهام نابود شد. روی دیگر این مرد شاد، آدمی بیمسئولیت و بدون حساب و کتاب بود. کسی که به پایین بالا شدنهای زندگی توجه نمیکرد. همه چیز براش در لحظه رخ میداد، به فردا هم فکر نمیکرد چه برسد توقع آیندهنگری طولانیتری! تمام امید و آرزوهام ختم میشد به حرفهای قشنگی که میزد و هیچوقت آنها را عملی نکرد. آنقدر گفت و انجام نداد، آنقدر خواست و نتوانست که سر آخر تمام آنچه از او برام ماند یک دروغگو بود که این چند سال تحملش کردم ...»
بهبودی در این داستان از کشاکش میان زن و شوهری میگوید که مرد دلبسته کار و زندگی نیست و تعهد و مسیولیتی نسبت به آن احساس نمیکند.
دانش و فرزانگی؛ سیری در زندگی و آثار استاد احمد منزوی
آیا نقد سکولار است؟طلال اسد
پیشرفت در پژوهش مغزجوان وای. چیائو
مبادی منطقی علم اصول استقراءناصر متقی
عادت های کوچک برای نوجوانانکیت گلایدین
کتاب شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (هند، پاکستان، بنگلادش)؛ جلد اولعارف نوشاهی
داستانهای دست چپکاظم سلطانی
زندگی منایگور استراوینسکی
مدیریت خرید و مناقصه عملیاتیایرج زینالزاده
فقط راه بروتیچ نات هان
چراغ امیدمحمودرضا محمددوست
IRAN SELBST ERLEBTاندرا روشکه
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۸,۰۰۰۵۰%
در مجموع این کتاب را نپسندیدم . تعجب کردم نویسنده ای که پوتین قرمزها را با آن محتوای عالی نوشته چگونه کتاب ضعیفی مثل زمستان سرد و شمعدانی های ترمه ای را نوشته .
حیف پول و حیف وقت