کتاب چارلز داروین
معرفی کتاب چارلز داروین
این اثر سرگذشت فشرده چارلز داروین را روایت میکند. مردی خارقالعاده که نامش به عنوان یکی از نظریهپردازان بزرگ و جنجالبرانگیز تاریخ هستی، ماندگار شد.
آنچه در این کتاب میخوانید تحقیقی اصیل در مورد داروین نیست، بلکه ترکیبی از اطلاعات اساسی موجود درباره او همراه با تصاویر است.
این کتاب به شما میگوید که نه تنها چارلز داروین یکی از مهمترین انسانهایی بوده که تاکنون زیسته است، بلکه او مرد نیکی بود ــ مردِ شرافتمندی که زندگی خانوادگی تحسینآمیزی داشته است.
نویسنده درباره این اثر در مقدمه میگوید:
نظریه تکامل بی تردید بزرگترین ایدهای است که ذهن انسان به آن رسیده است، و ارائه دهندهی آن، چارلز داروین، تأثیرگذارترین دانشمندی است که تاکنون زیسته است. او شیوهی نگرش انسان را به جایگاه خویش در طبیعت تغییر داد. توصیف او از فرایند تکاملی که از طریق انتخاب طبیعی رخ میدهد پایه علوم زیستشناختی معاصر را تشکیل میدهد، از جمله رشتههای عملی کشاورزی، پزشکی، و بهتازگی بیوتکنولوژی.
در مورد زندگی و دوران این مرد بزرگ صدها کتاب و مقاله نوشته شده است، و مسلّم است که نمیتوانم همهی چیزهایی را که باید بدانیم در یک کتاب کوچک بیاورم. اگر فقط میخواهید کتابی دربارهی داروین بخوانید، خواندن سرگذشت داروین را که در سال ۱۹۹۱ توسط آدریان دسموند و جیمز مور نوشته شده است به شدت توصیه میکنم؛ اگر میتوانید از عهدهی خواندن دو کتاب برآیید زندگینامهی داروین به قلم خودش را هم به آن اضافه کنید. هدف من هم در این کتاب این است که نگاه خصوصیتری به زندگی داروین بیاندازم.
بسیار عالی برای شروع مطالعه فرگشت
اصلا مگه میشه کتاب های علمی و بخصوص کتابهای بیوگرافی بزرگترین استادان علم، بد باشه؟ خیلی مختصر و مفید، کوتاه و جذابه، به نظرم داروین بزرگترین دانشمند جهان در تمام ادوار هستش و حالا حالاها باید در موردش بخونیم.
مطالب جالبی گفته البته بجر ۲ صفحه اول که معلوم نیس سخن کیه. قیمتش هم که مفت. سپاس طاقچه.
کتابی جالب و جذاب از سرگذشت انسانی عجیب. صبر ،دقت،پشتکار،تیزبینی،فروتنی واخلاق چارلز داروین قابل تحسین هست و زندگی چارلز داروین بیش از پیش نشان میدهد در زمان و مکان درست بودن تا چه حد قادر است بر شکوفایی یا نابودی
قشنگ بود اما خیلی مختصر بود
خیلی خوب بود.
چارلز داروین یک یهودی فراماسون بود. نظریه تکاملش یک شبه علم است و اثبات نشده..اگر میلیونها میمون و انسان وجود داره..پس میلیونها گونه مابین چرا آثاری ازشون پیدا نشده...برای اطلاعات بیشتر به قسمت اول مستند "بندگان خدا و بردگان شیطان"