معرفی و دانلود کتاب چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟subscriptionAvailable

کتاب چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟

نوع کتاب
۳.۳(از ۱۰ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
دیوید الیارد، بهرام معلمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟

«چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟» نوشته دیوید الیارد شما را با رشد و توسعه ایده‌های علمی ۵۰۰ سال گذشته و بانیان این ایده‌ها آشنا می‌کند. در این کتاب ایده‌ها از حدود سال ۱۵۰۰ به بعد به ترتیب زمانی آمده و در بافت زمان قرار می‌گیرند و چارچوبی برای فهم و درک مفاهیم و نظریه‌هایی فراهم می‌آید که دیدگاه ما به جهان علمی امروزی را تشکیل داده‌اند. هیچ ایده و نظر علمی‌ای از خلأ سر بر نمی‌آورد. در این کتاب علم در حکم یک فعالیت افزایشی و برهم‌کنشی ارائه می‌شود و حاصل‌کار پژوهشگران، معاصران و آیندگانشان را تغذیه می‌کند. حتی بزرگ‌ترین ذهن‌های علمی ــ نیوتون، لاووازیه، داروین، پاستور، اینشتین ــ از حاصل کار دیگران توشه برگرفته‌اند. این کتاب کار دانشمندان را جلوه‌گر می‌کند و بر نقش تعیین‌کنندهٔ مشاهده و اندازه‌گیری و تأثیر متقابل شواهد و نظریه تأکید می‌ورزد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟
عنوان انگلیسی:who discovered what when
موضوع:اطلاعات عمومی
نویسنده:دیوید الیارد
مترجم:بهرام معلمی
انتشارات:انتشارات مازیار
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۱/۱۲/۱۲
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۲۲.۱۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۶۰۴۳۱۴۲
تعداد صفحه‌ها:۶۴۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه تاریخ علم

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

محمد
۱
فناوری در قرن هجدهم نقطهٔ آغاز انقلاب صنعتی را می‌توان سال ۱۹۰۵ قرار داد، همان سالی که توماس نیوکامن انگلیسی تلمبهٔ آب بخاری (با نیروی بخار) را طراحی کرد که یک دهه قبل توماس ساوی شکل سادهٔ آن را ساخته بود؛ نیوکامن آن را به صورتی درآورد که به جای آن که فقط آب را بمکد، یک پیستون و میله را به حرکت درمی‌آورد. این موتور یا ماشین هنوز هم ذغال سنگ زیادی هدر می‌داد که برای تولید بخار سوزانده می‌شد؛
radical
۱
گالیله: «ریاضیات عبارت است از زبانی که کتاب طبیعت را با آن می‌نویسند».