کتاب بیمار بعدی
معرفی کتاب بیمار بعدی
«بیمار بعدی» مجموعه اشعار کلاسیک شاعر جوان معاصر، یاسر قنبرلو است.
یاسر قنبرلو متولد ۱۳۷۰ شهرستان بویین زهرای قزوین است. او از سال ۸۵ فعالیت حرفهایاش را در حوزه هنری شهر قزوین و زیر نظر سعید عاشقی آغاز کرد. در اواخر سال ۸۵ با انجمن ادبی توتم آشنا شد و حضوری مستمر در این انجمن خصوصی داشت. در سال ۸۷ مقام اول جشنواره دفاع مقدس استان و کشور و مقام اول جشنواره شعر فجر استان قزوین را بدست آورد، در سال ۸۸ مقام اول جشنواره کشوری پرسش مهر ریاست جمهوری را به دست آورد و برای بار دوم در جشنواره دفاع مقدس استان و کشور اول شد.
او در سال ۹۰ نیز مقام اول جشنواره کشوری جوان خوارزمی و مقام سوم جشنواره بین المللی شعر فجررا در بخش بخش ترانه و تصنیف کسب کرد.
مضمون اشعار این شاعر جوان، اجتماعی، عاشقانه و مذهبی است. قنبرلو در حال حاضر مدیر بخش آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان قزوین است.
در این زمانه که عشق از قمار میآید
صدای گریهی بیاختیار میآید
میان اینهمه یاری که در کنار من است
فقط غم است که با من کنار میآید
اگرچه بعد زمستان فقط زمستان است
بزک نمیر که روزی بهار میآید!
همیشه منتظرم... گرچه خوب میدانم
هرآنچه میکشم از انتظار میآید
یاسر قنبرلو یکی از بهترین و تواناترین شاعران معاصر ایرانه که جایزه شعر فجر رو هم چند سال قبل برده. کاش این کتاب یا به صورت پی دی اف به فروش میرسید یا در تایپش و نوع ارائه متن دقت بیشتری
بی تعارف دوست داشتنیه
به به یاسر قنبرلو
جالب اس ولی با تصویر مطابقت ندارد
ارزش خوندن رو داره . اشعار بسیار پر مفهوم و گیرایی داره از خوندنش خسته نمیشید .
واقعا لذت بردم عالی بود
تعدادی از شعر های جناب یاسر قنبرلو را اتفاقی خواندم بسیار عالی بود. تصمیم گرفتم الان کتابشان را خریداری کنم.به امید موفقیت های بیشتر و بیشتر برای ایشان
مثل این بود که یک ایده دو خطی عالی را تبدیل به فیلمی دو ساعته اما ضعیف کنند، بعضی جاها میکشید به دنبال خودش اما بیشتر بلاتکلیف رها میشدم از ابیات، در هر حال موفق باشی دوست من