کتاب آنچه در مدرسهی معماری آموختم
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنچه در مدرسهی معماری آموختم
«آنچه در مدرسهی معماری آموختم» نوشته متیو فردریک کتابی است که دانشجویان معماری همیشه آن را همراه خواهند داشت. آنها همچنین این کتاب را به علت سادگی بیان مسائل پیچیدهای که در کلاسهای معماری ارائه میشود از استادان خود مخفی خواهند کرد. دروسی که در این کتاب در مورد طراحی، ترسیم و ارائه آمده است، از مسائل پیش پا افتادهای مثل کشیدن خط تا نکات پیچیدهای از تئوری رنگها، از واجبات اولیه دانش معماری هستند. بدین ترتیب آنچه نامشخص و محو جلوه میکرد با این اثر استحکام کلامی پیدا میکند. این کتاب به وسیله یک معمار و استاد دانشگاه به نگارش درآمده که آرزو میکند در دوره دانشجویی خودش چنین اثری به یاری او میآمد. کتاب «آنچه در مدرسه معماری آموختم» حاوی نکاتی بسیار باارزش در هدایت یک کارگاه معماری است. فارغ التحصیلان معماری، از جوان تا مجرّب به این کتاب برای حل مسائل غامض معماری به کمک اصول اولیه و پایه رجوع خواهند کرد. هر آنکه دستی در کار طراحی دارد نکات باارزشی که قبلاً به این نحو گرد هم نیامده بودند را در این کتاب خواهد یافت.
زبان معماری
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۲,۵۰۰۵۰%
این کتاب عالی بود مخصوصا این کتاب برای دانشجوهای معماری که تازه میخوان وارد این رشته بشن عالیه چون اصلا نویسنده هیچ چیزی رو پیچیده بیان نکرده که قابل فهم نباشه و خیلی ایده های خوبی درش هست و به
پیشنهاد میکنم اگه رشته معماری می خونید یه نگاه به این کتاب بندازین
خیلی عالیه این کتاب...