کتاب آرزوهای ویکتور هوگو
معرفی کتاب آرزوهای ویکتور هوگو
کتاب «آرزوهای ویکتور هوگو» نوشته کتابی دوزبانه درباره زندگی ویکتورهوگو، نویسنده و شاعر بزرگ فرانسوی به همراه جملات زیبایی از این نویسنده است: «...برایت صبوری را آرزو میکنم. البته نه با آنانی که اشتباهات کوچک میکنند، زیرا این کار سادهای است؛بلکه با آنانی صبر پیشهورزی که ناگزیر اشتباهات بزرگ دارند و با استفادهی بهجا از صبوریات، برای دیگران نیز سرمشق باشی.»
درباره ویکتور هوگو
ویکتور هوگو شاعر، رماننویس و نمایشنامهنویس برجستهٔ فرانسوی و یکی از تأثیرگذارترین چهرههای ادبیات قرن نوزدهم است که آثارش نقش مهمی در شکلگیری رمان اجتماعی و رمانتیسم ادبی داشتهاند. او با نگاهی انسانی، انتقادی و عمیق به مفاهیمی چون عدالت، فقر، آزادی و سرنوشت انسان پرداخت و ادبیات را به ابزاری برای نقد ساختارهای اجتماعی و اخلاقی زمانهاش تبدیل کرد. از مهمترین آثار او میتوان به رمان ماندگار بینوایان اشاره کرد؛ اثری که تصویری گسترده و تکاندهنده از جامعهٔ فرانسه پس از انقلاب ارائه میدهد، و همچنین کتاب گوژپشت نتردام که با محوریت کلیسای نوتردام، به مفاهیمی چون طردشدگی، عشق و قضاوت اجتماعی میپردازد. آثار هوگو تاکنون بارها ترجمه، اقتباس و بازخوانی شدهاند و همچنان از ستونهای اصلی ادبیات کلاسیک جهان به شمار میروند.
تمام متنش سر جمع در حد سه صفحه نمیشه و همه اش هم از کتاب نامه های عاشقانه ویکتور هوگو برداشته شده . پیشنهادم اینه که به جای این کتاب اونو بخونید.