معرفی و دانلود کتاب سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک)subscriptionAvailable

کتاب سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک)

۲.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک)

سرزمین شعر: گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول: اشعار کلاسیک) به گردآوری قاسم رفیعا( -۱۳۵۰) و محمد بهبودی نیا( -۱۳۶۲)، مجموعه‌ای از شعرهای در قالب‌های کلاسیک شعر فارسی است که توسط شاعران خراسانی معاصر سروده شده است. پس از مقدمه‌ای که محمدکاظم کاظمی(پژوهشگر ادبی)، درباره وضعیت شعر و شاعران معاصر در استان خراسان نگاشته است، برخی از گزیده سروده‌های شاعران معاصر این استان ادب‌پرور را در قالب‌های گوناگون می‌خوانیم. در یکی از سروده‌های این کتاب می‌خوانیم: «مشت من وا میشود مست از دهانم ریخته آسمان ابلیس را در استکانم ریخته بوی خیامی عطاران نیشابوری است آب انگور خراسانی گمانم ریخته این منم یا تو نمیدانم شما یا رودکی بوی جوی مولیانی را به جانم ریخته پر ز شیطان میشوم عینالقضاتی دیگرم کودکی بی سر زبانم گردکانم ریخته ماه میریزد در آواز امرداد شما یا که حلاج است این در مهرگانم ریخته گیلاس سرخی بر سر انگشت تو دیدم صد پشته بوسه داخل مشت تو دیدم دیدم فراوانی چشمان تو را مست مستی مستی را در آغشت تو دیدم احساس بودن در نگاهت موج می‌زد مهتاب در گرداب چرخشت تو دیدم...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک)
موضوع:شعر معاصر، شعر کلاسیک
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۹۵۷۵۲۵
تعداد صفحه‌ها:۲۰۰ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شعر امروز

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

پامال کن تو نیز دلم را که غافلی، پاخورده‌اش عزیز من این فرش بهتر است
Dexter
plato
گفتم آری به دارمان بزنید، چاره جز ریسمان نخواهد کرد مطمئن باش این زمین با ما آنچه کرد آسمان نخواهد کرد مرد بیرون از بدن باشد، مرگ بر آدمی که تن باشد مرد اگر لایق شدن باشد، تکیه حتی به جان نخواهد کرد
جایی که پشت ثانیه‌ها خم نمی‌‌شود از شدت کشنده‌ترین انتظارها
|ݐَـــرـــــــتـــوآـــِــمــان
این مردمی که بودنشان هم نبودن است
Moon
این واژه‌های تلخ ِ معطل درون من دیری در انتظار بیان ایستاده است پشت دریچه‌های شب‌آلود ذهن من اندوه شاعران جهان ایستاده است
plato
شاید گناه ماست که مغرور و زنده‌ایم در این جهان مه‌زده از انفجارها شاید گناه ماست که گردن کشیده‌ایم بر شانه خمیده‌ترین ذوالفقارها تبعید می‌‌شوند شهیدان به قابها حالا برای شادی عالی‌جنابها تبعید می‌‌شوند شهیدان به قابها تبعید می‌‌شوند که سر درنیاورند از بازی کثیف حساب و کتابها صندوق‌های پرشده روشن من‌اند تابوتهای پرشده با آفتابها من رأی می‌‌دهم به شهیدی که بی‌سر است هر چند رأی باطله‌ام در حسابها
plato
حکم از تو ـ اگر بند و اگر تیغ ـ مطیعیم سقف از تو که باشد ـ اگر آوار ـ قشنگ است هر زهر علی‌رغم تو قندی است مکرر هر زشت علی‌رغم تو بسیار قشنگ است
min
پشت دریچه‌های شب‌آلود ذهن من اندوه شاعران جهان ایستاده است
ponio
حس می‌‌کنم که پشت همین چشمهای شاد مردی همیشه دل‌نگران ایستاده است
از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران)
مهدی مظفری ساوجی
آهنگ دیگر
منوچهر آتشی
تسکین
سیدرسول پیره
لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)
اسماعیل امینی
گزیده شعر احمدرضا احمدی
احمدرضا احمدی
شلتاق؛ مجموعه غزل
غلامرضا طریقی
در کوچه‌های غزل (سیری در غزل سبک خراسانی و میان‌سبک‌ها)
مرتضی نوربخش
سلوک شعر (نقد و تئوری شعر)
محمود فلکی
پرده را کنار بزن در پایان عشق پیروز است