کتاب عبادت و دعا (فصلی از کتاب آزادی معنوی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب عبادت و دعا (فصلی از کتاب آزادی معنوی)
«عبادت و دعا» فصلی از کتاب «آزادی معنوی» اثر استاد شهید آیتالله مطهری است.
این اثر شامل چهار سخنرانی از استاد شهید آیتالله مطهری درباره «عبادت و دعا» است که در آبان ۱۳۴۹ شمسی مطابق با رمضان ۱۳۹۰ قمری در حسینیه ارشاد تهران ایراد شده است. این گفتارها در کتاب آزادی معنوی اثر آن متفکر شهید که بعد از شهادت ایشان منتشر شد و به چاپ رسید.
تأثیر روحی و معنوی این گفتارها که از دلی پاک و مهذّب و مسلط بر معارف اسلامی نشأت گرفته امری روشن است و بدون تردید در تهذیب نفس خواننده محترم مؤثر خواهد بود:
«روح عبادت یاد پروردگار است. روح عبادت این است که انسان وقتی که عبادت میکند، نمازی میخواند، دعایی میکند و هر عملی که انجام میدهد، دلش به یاد خدای خودش زنده باشد: وَ اَقِمِ الصَّلوةَ لِذِکری. قرآن میگوید نماز را بپا بدار، برای چه؟ برای اینکه به یاد من باشی. و در جای دیگر قرآن کریم میفرماید: اِنَّ الصَّلوةَ تَنْهی عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْ مُنْکرِ وَ لَذِکرُ اللهِ اَکبَرُ۴. در این آیه خاصیت نماز ذکر میشود، البته نماز حقیقی، نماز واقعی، نمازی که با شرایط و آداب صحیح صورت گرفته باشد. میفرماید اگر واقعآ انسان نمازخوان باشد و نمازِ درست بخواند خود نماز جلو انسان را از کار زشت و منکرات میگیرد. محال است که انسان نماز درست و مقبول بخواند و دروغگو باشد.»
توبه
زن (فاطمه فاطمه است)علی شریعتی
علیعلی شریعتی
توحید مفضلمحمّد مهدی رضایی
نمازمحی الدین حائری شیرازی
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
سیری در سیره ائمه اطهارمرتضی مطهری
حسین وارث آدمعلی شریعتی
سیری در نهج البلاغهمرتضی مطهری
کویرعلی شریعتی
امام زمان (ع)جواد نعیمی
جاذبه و دافعه علی (علیه السلام)
حماسه حسینی (جلد اول)مرتضی مطهری
نظام حقوق زن در اسلاممرتضی مطهری
خدمات متقابل اسلام و ایرانمرتضی مطهری
داستان راستان (جلد ۲)مرتضی مطهری
هدف زندگیمرتضی مطهری
درس های الهیات شفا (جلد اول)
درس های اشارات و نجات، فلسفه ابن سینا (۱)مرتضی مطهری
انحطاط و ترقی تمدنها از نظر قرآن و منطق دیالکتیکمرتضی مطهری
عدالت به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
شرح مبسوط منظومه (جلد اول)مرتضی مطهری
آزادی به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
البته من کتاب آزادی معنوی رو خوندم که یک بخشش عبادت و دعا میباشد کتاب واقعا عالی می باشد.که انسان به چه مراحل فوق العاده ای میتواند برسد اگر متوجه شود که تمام حقیقت او ،روح او میباشد و جسم
جالب و جذاب بود خلاصه نکاتی که برام جالب بود رو مینویسم 🍁معنای احیا در عبارت احیای شب قدر: به معنی زنده نگهداشتن (در مقابل میراندن و مردن) ساعات شب است 🍁دو نوع زمان داریم: ۱_ زمان عمومی که برای همه
عالی و کاربردی، کوتاه و منسجم. آدم خسته نمیشه از خوندن این کتاب و در عین حال خیلی هم مفیده. روح استاد شاد
خیلی خوب و البته مفید بود شهید مطهری مسئله عبادت رو خیلی قابل فهم توضیح دادن
از هر خطش لذت بردم
جای نسخه کامل آزادی معنوی بسیار خالیه. مخصوصا الان که بعضی از ما درگیر و دنبال مفهوم واقعی آزادی هستن