خواندن نظراتمعرفی کتاب پشت شیشهی مات؛ روایتی داستانی از زندگی شهید آیتالله دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی (قهرمانان انقلاب ۱۵)
«پشت شیشههای مات» روایتی داستانی از زندگی شهید آیت الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی، سیاستمدار، فقیه و دومین رئیس دیوان عالی کشور پس از انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷، به قلم عزتالله الوندی است. دکتر بهشتی متولد ۱۳۰۷ بود و در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ در حادثه بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی، هنگام سخنرانی در تالار حزب به شهادت رسید.
«ماهان، بعد از سکوتِ چندلحظهای هامون گفت: «سیدمحمّد، در دانشگاه، رشتهی معقول و منقول را که امروز الهیات خوانده میشود، برای تحصیل انتخاب کرده بود. در سال ۱۳۳۰، یعنی وقتی ۲۳ سال داشت، مدرک کارشناسی الهیات گرفت. همزمان در دبیرستانها زبان انگلیسی درس میداد. بعد از تدریس زبان انگلیسی هم روزی سه ساعت به درس اسفار و شفا میرفت که بررسی اندیشههای ملاصدرا و ابوعلیسینا بود. باید کار سختی باشد.»
هامون گفت: «خیلیها هستند که ذهنشان در آنِ واحد قدرت تجزیه و تحلیل چند چیز را دارد. سیدمحمّد هم جزو همانهاست. صبح، در مدرسه، زبان انگلیسی درس میداد و عصرها در محضر علّامه طباطبایی فلسفه میآموخت.
در همان سالها بود که با چند نفر دیگر از همدورهایهایش از جمله آقای مطهّری و آقای منتظری و شانزده نفر دیگر، برنامهای تنظیم کردند تا برای تبلیغ اسلام به دورترین روستاها بروند.»
سیدمحمد حسینی بهشتی؛ نگاهی به زندگی و زمانهی شهید دکتر بهشتی
یادگاران: حسن طهرانی مقدمفرزانه مردی
خدا از من دفاع خواهد کردسیدمحمدهاشم پوریزدان پرست
نگاهی کوتاه به تاریخچه روشنفکری در ایران؛ جلد اولشهریار زرشناس
ناگفته های جنگاحمد دهقان
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
امام (ره) و حیات باطنی انسانسیدمرتضی آوینی
۱۵,۵۰۰۵۰%
الحق که شهید بهشتی را آنطور که میباید شناسانده است. کتابی بسیار روان و جذاب برای کسانی که در شرایط بغرنج سیاسی، به دنبال یک الگوی سیاسی خداترس و متهد هستند، به شمار میرود. بنده از افغانستانام علاقهی خاصی به
وقتی دیدم ایده نویسنده اینه که بهشتی را از زبان یک گروگان آمریکایی توصیف کنه، با شعف ادامه دادم و انتظار داشتم نابترین شناختها را از ذهنیت این دشمن، درباره شهید بخونم. اما در ادامه به قدری داستان گنگ و پرش
من به خاطر موضوعش کتاب رو دانلود کردم. ولی اصلا قشنگ نوشته نشده. خیلی قاطی پاتیه. بیشتر جاها متوجه نمیشدم که دقیقا چه اتفاقی افتاده و شخصیتهای اصلی چه کسانی هستند.
نوشته های ازیک قسمت به قسمت دیگه پرش داشت وگیج کننده بود
سلام! این کتاب، کاری از یه نویسنده ی کودک و نوجوانه و خب منطقیه که شما با یه کتاب طولانی پر از ایده های سنگین و عجیب و غریب روبه رو نیستید.چند صفحه ای در مورد کلیات زندگی یه شخصیت به
خیلی قشنگ بود روایت جذاب و ماهرانه و البته کوتاه و مختصر از زندگی دکتر بهشتی...
نوهی یک دیپلمات آمریکایی که مدتی ساکن ایران بوده، برای تحقیق مدرسه دکتر بهشتی را انتخاب کرده، و از خاطرات شفاهی و یادداشتهای پدربزرگ استفاده میکند.ذبعد از خواندن نصف کتاب، متوجه شدم که هامان و ماهون شخصیتهای خیالی هستند.😅 به
اینکه حالت داستانی داره خیلی محتوای تاریخی کتاب تحت تاثیر قرار گرفته و به نظرم تعابیر ادبی مختلف و خواب دیدن و داستانی که روایت می شود و خاطرات شهید بهشتی در ان بستر به خواننده ارایه می شود خیلی