عزتالله الوندیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب خوابی به رنگ فراموشی ؛ روایتی داستانی از زندگی شهید مفتح (قهرمانان انقلاب ۲)
«خوابی به رنگ فراموشی» نوشته عزتالله الوندی، جلد دوم از مجموعه قهرمانان انقلاب و روایتی داستانی از زندگی شهید محمد مفتح است.
«هر هفته توی خانهشان دعای توسّل برگزار میشد. با آنکه محمّد هفتساله تازه وارد دبستان شده بود، تمام دعا را بلد بود از حفظ بخواند. حتّی برخی جزئیات دعا را هم ناخودآگاه یاد گرفته بود، و گاهی برای اینکه به خودش ثابت کند میداند زیر لب میگفت: وقتی ذکر حضرت فاطمه (س) شروع میشود، باید بگویی: یا سیدتی و مولاتی انّا توجّهنا و استشفعنا و توسّلنا بک الیالله و قدّمناک بین یدی حاجاتنا یا وجیهۀً عندالله اشفعی لنا عندالله.
یک شب وقتی چراغها برای ذکر روضه و مصیبت خاموش شد، محمّد روی زانوی پدر به خواب رفت. وقتی بیدار شد، اعضای هیئت رفته بودند. آقا شیخ محمود، پدرش، همانطور نشسته بود تا محمّد بیدار نشود. محمّد وقتی چشمهاش را باز کرد، زیر لب داشت میخواند: یا وجیهۀً عندالله اشفعی لنا عندالله. پدر به روی او لبخند زد و گفت: حالا بلند شو و برو سر جایت بخواب. خدا همهٔ ثواب این دعا را برایت نوشته است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خوابی به رنگ فراموشی ؛ روایتی داستانی از زندگی شهید مفتح (قهرمانان انقلاب ۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خوابی به رنگ فراموشی ؛ روایتی داستانی از زندگی شهید مفتح (قهرمانان انقلاب ۲) |
| موضوع | دفاع مقدس |
فردوسی![]()
آرمان سلطانزاده
باشگاه کتاب خرگوشیآنی سیلوسترو
بچه ها دلم برایتان تنگ می شودعزتالله الوندی
پشت شیشهی مات؛ روایتی داستانی از زندگی شهید آیتالله دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی (قهرمانان انقلاب ۱۵)عزتالله الوندی
نامه بی پایانعزتالله الوندی
در هوای انقلاب؛ جگر گرگعزتالله الوندی
پشت شیشه های ماتعزتالله الوندی
تیمسار دگمهعزت الله الوندی
اسمت چیه؟ تربچهعزت الله الوندی
سرگذشت موسیقی در ایرانعزت اله الوندی
کتاب خوبی بود من یک روزه خواندمش کتاب به روایت قاتل دکتر مفتح که در زندان است و مورد بازجویی قرار گرفته گفته شده