کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها
معرفی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها
کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها، اثر مارک منسن، کتابی جذاب و غافلگیر کننده است که روشی نوین برای خوب زندگی کردن را به ما میآموزد. این کتاب به شما یاد نمیدهد چگونه به دست بیاورید، بلکه قصد دارد نشان دهد که چطور ببازید و رها کنید.
ترجمهی روان میلاد بشیری، کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها را به کتابی خواندنی تبدیل کرده است که پاسخ سوالات شما را میدهد.
دربارهی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها
مارک منسن در کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها، به این موضوع اشاره میکند: حقیقت پنهان زندگی این است؛ چیزی به نام رهایی از دغدغهها واقعاً وجود ندارد. بالاخره باید دغدغه چیزی را داشته باشید. بخشی از زیستشناسی ماست که همیشه به چیزی اهمیت بدهیم و در نتیجه دغدغهای داشته باشیم. پس سؤال این است که دغدغه چهچیز را داشته باشیم؟
مارک منسن در کتابش هنر ظریف رهایی از دغدغهها، با نثری روان و خواندنی مفاهیم پیچیدهای را بیان کرده است. او این مفاهیم را با آوردن مثالهای مختلف از زندگی واقعی افراد مختلف به خواننده منتقل میکند. نویسنده، زندگی خودش را هم در متن کتاب وارد میکند و همین موضوع باعث میشود که خواننده با کتاب احساس نزدیکی کند. هنر ظریف رهایی از دغدغهها، مفاهیمی مثل رنج، درد، دغدغه، مرگ و زندگی را بهصورت واقعی و ملموس روایت و واکاوی میکند و همانطور که در متن کتاب هم آمده، شعارش یه کلمه است: «صداقت».
کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها، کتابی است که به شما میآموزد چطور میتوانید در زندگی روی همهچیز به جز مهمترینها خط بکشید.
کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها، برای تمام افرادی است که دوست دارند آگاهانه انتخاب کنند که به چه چیزهایی فکر کنند.
دربارهی مارک منسن
مارک منسن، در ۹ مارس ۱۹۸۴ در تگزاس متولد شد. منسن از دانشگاه بوستون فارغالتحصیل شد. کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها، اثری بود که برای نویسندهاش یعنی مارک منسن شهرت به ارمغان آورد. تا پیش از آن منسن مشغول کار برای وبلاگ خود بود. در حال حاضر او در منهتن نیویورک زندگی میکند.
جملاتی از کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغهها
مشکل واقعی این است: جامعهٔ امروز ما از طریق عجایب فرهنگ مصرفگرا و شبکههای اجتماعی و خودنمایی و هی ببین زندگی من خیلی از زندگی تو جذابتر است و... نسلی را پرورش داده که عقیده دارد داشتن تجربیات منفیای مانند اضطراب، ترس، گناه و... اصلاً خوب نیست. منظورم این است که اگر به خبرمایه (فید) فیسبوکتان نگاه کنید، میبینید همهٔ کسانی که آنجا هستند اوقات فوقالعاده خوبی دارند. هشت نفر این هفته ازدواج کردهاند، شانزدهسالهای در تلویزیون ماشین فراری برای تولدش هدیه گرفت، یک بچهٔ دیگر با ابداع برنامهای برای دستمال توالت و تجدید خودکار آن در صورت تمام شدن، دو میلیارد دلار پول به جیب زده است.
حالا اینطرف شما در خانهٔ خودتان مشغول تمیز کردن لای دندان گربهتان هستید و به این فکر میکنید که زندگیتان حتی بیشتر از آنچه فکر میکردید، ناراحتکننده است.
چشماتونو ببندید ! . . . بستید؟ . . خب حالا یه بادکنک رو مجسم کنید که داخلش پر از مگسه 😐 (شما کاری نداشته باش تصور کن !) فکر کن این بادکنک تو هوا معلقه و مگس های توش، هر کدوم به" سمت های متفاوت" پرواز میکنن
خواهشا اگر فردی تنبل، بی انگیزه، بیخیال و آسان گیری هستید این کتاب رو نخونید چراکه به اندازه کافی از درون مایه این کتاب در خودتون دارید و حتی ممکنه این حس رو به غلط در شما بیشتر بکنه... پیشنهاد من
با سلام نظر بنده برای کسایی که میخوان این کتاب رو بخونن اینه که کتاب فوق العاده خوبیه هر چند لا به لای سطور کتاب احساس یک نواختی یک موضع رو کاملا درک میکنید ،اصلا اهمیت نده,بی دغدغه باش ابتدای کتاب انسان حس
میدونید؟ به محض اینکه تمومش کردم ، گشتم و صفحه ی اینستاگرامشو پیدا کردم و نوشتم : "ممنونم مارک. بابت تمام چیزهایی که بهم دادی. بابت بهترین حسی که بهم دادی واقعا ازت ممنونم." کتاب خیلی خیلی خوبیه. صادقانه و کاملا
از اون کتاب های که بعد از خوندن احساس پختگی و تجربه تازه تو زندگی میکنید.
کتاب کاربردی ایه، شاید دستور العمل درست و حسابی نده که چی کار باید کنی ولی طرز فکرت رو کامل عوض می کنه. وقتی طرز فکرت عوض بشه بیشتر مشکلاتت حل میشه . مطالب کتاب کاربردیه البته اواسط مطلب به یه مفهومی می
تمام کتاب هایی که خواندید همه یک طرف این کتاب یک طرف شک نکنید در خواندن این کتاب فوق العاده
این کتاب به نظرم حداقل با ۱۰ تا کتاب تو زمینه موفقیت برابری میکنه! سطر به سطر کتاب پر از مفاهیم قابل تامل و پر از تلنگر بعضی از قسمتاشو که هایلایت میکردم برای اشتراک گذاری،کم کم به این نتیجه میرسیدم که
حقیقتا من زیاد اهل مطالعه نیستم ولی اخیرا این کتاب رو مطالعه کردم فوق العاده کاربردیه و واقعا برای هرکسی واجبه
کتاب رو تموم کردم بسیار لذت بخش بود حرفهای چرت و پرت الکی نداشت به نظرم نویسنده کتاب در جهانبینی تا ۹۰ اومده بود و اگر مسلمون بود احتمالا تا ۱۰۰ هم میرسید من در این کتاب نکاتی رو دیدم که در کتاب ازادی