کتاب شهر خفتگان در گردنبند جادویی (جلد سوم)
معرفی کتاب شهر خفتگان در گردنبند جادویی (جلد سوم)
«شهر خفتگان در گردنبند جادویی» جلد سوم از مجموعه رمانی تخیلی و سه جلدی برای نوجوانان است که به قلم نویسنده جوان ایرانی «سید سعید جدیری» نوشته شده.
رمان «شهر خفتگان در گردنبند جادویی» میان خرافه، رویا، خواب و بیداری اتفاق میافتد و داستانهای جذابی را برای نوجوانان داستان که ناخواسته درگیر آن شدند رقم میزند. آنها در دنیایی عجیب اسیر شدند و برای برگشتن به دنیای خودشان تلاش میکنند.
این کتاب در ادامه «جلد دوم، شهر خفتگان در پسرعموهای افسانهای» و «جلد اول، شهر خفتگان در طالع نحس» نوشته شدهاست.
در قسمتی از کتاب میخوانیم: «فردای آن روز، صبح خیلی زود چشمهایم را باز کردم و بعد از اینکه کش و قوسی به بدنم دادم از جایم بلند شدم و روی تخت نشستم. به دور اطرافم نگاهی انداخته و بعد به افسون که بالای تخت روی حریر خوابیده بود نگاهی انداختم. دوباره سر جایم دراز کشیدم و به اتفاقاتی که افتاده بود اندیشیدم و در مغزم سعی کردم به همهٔ آنها نظم خاصی بدهم.
امروز روز حادثهسازی بود. اگر گردنبند را پیدا میکردم میتوانستم طلسم داخل قلعه را بشکنم و تمام مردم را نجات دهم و بعد از آن، ما میتوانستیم به دنیای خودمان برگردیم. فکر اینکه به زمان خودمان برگردیم به شدت خوشحالم میکرد. یعنی میشد که دوباره خانوادهام را ببینم؟ شاید هم در یک خواب عمیقی به سر میبردم. درست است که چندینبار به این موضوع فکر کرده بودیم اما بعضی وقتها با خودم میگفتم: شاید این یک خواب عمیق و طولانیترین روز سال هستش.»
عالیه.حرف نداره حتما بخونید.انقد خوبه من منتظر جلد چهارمش هستم. این جلد سه هستش. من این زیر اسم جلد های دیگه ش رو نوشتم. ((جلد اول)شهر خفتگان در طالع نحس) ((جلد دوم)شهر خفتگان در پسر عمو های افسانه ای) ((جلد سوم)شهر خفتگان در گردنبند جادویی) ((جلد
عالیه پسر یعنی تو ایرانم اینطور نویسنده های داریم.دمش گرم به خدا
خوب بود موفق باشی
خیلی قشنگ بوود
سلام کتاب بسیار عالی در دسته بدنی فانتزی بود . این بهترین کتابی بود که بعد از میدگار خواندم به شما توصیه میکنم حتما این مجموعه چهار جلدی را بخوانید.
عالیه کاش میشد رایگان بشه
اگه دوست دارید سرنوشت پسرعموهای افسانه ای رو دنبال کنید بپرید تو کتاب من که نباید چیزی بگم هرکی جلدهای قبلو خونده خودش میدونه توی دنیای آقا سید سعید جادوگر، چه خبرای نسبتا جذابیه. البته بگم: به پای هریپاتر یا بازی
بهترین کتاب از این مجموعه خیلی پسندیدم و بنظرم تو این کتاب داستان به اوج شکوفایی خودش رسید و نویسنده هم نسبت به کتاب اول پیشرفت چشم گیری داشت از این کتاب همه میتونن لذت ببرن(جز علمایی که هر مدل
کتاب قشنگی هست و داستان زیبایی داره فقط در جلد دوم اشتباه تایپی زیادی وجود داشت گاهی هم اسم شخصیت های کتاب رو جا به جا نوشته بود که کاملا باعث سردرگمی میشد .
بهترین کتابی که خوندم این بوده خیلی زیبا بود دست نویسندش درد نکنه من خیلی دنبال این کتاب در کتابخانه ها میگشتم حتی از تهران سفارشش داده بودم اما متاسفانه انگار این کتاب یکی از نادرترین کتابها است و تا