کتاب شهر خفتگان در پسر عموهای افسانهای
معرفی کتاب شهر خفتگان در پسر عموهای افسانهای
«شَهرِ خُفتِگان در پسرعموهای افسانهای» نوشته سید سعید جدیری( -۱۳۶۶)، نویسنده جوان ایرانی است.
این کتاب ادامه کتاب شهر خفتگان در طالع نحس و رمانی ویژه نوجوانان است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«در طبقهی سوم قلعه در یکی از اتاقهای بزرگ و مجللش که برای مهمانیهای باشکوه شاه تعبیه شده بود پشت میزها نشسته بودیم و افسون که با کمک قدرتهای جادوئیش برایمان شام مفصلی تدارک دیده بود را میخوردیم.
به قول آرمیتا آن اتاق مخصوص پادشاه و اشرافزادگانی بود که از دور و نزدیک به دیدن ایشان میآمدند، پادشاه هر از گاهی ضیافتهای باشکوهی را راه میانداخت که آن اتاق بزرگ میزبان مهمهانهایش بود، ما تا آن روز چنین زیبایهایی را با چشم خود از نزدیک ندیده بودیم، سقفش چندین برابر سقف خانههای ما بود و گچبریهای بسیار زیبایی در کنج و وسط سقف دیده میشد، در کنار اتاق در هر چهار سو مجسمههای بسیار زیبا و بزرگی را از سرداران و زنهای پادشاه درست کرده بودند و فرشهای اصیلی را از دیوارهای آنجا آویزان؛ در ورودی و خروجی اتاق از جنس شاه بلوط بود و کندهکاریهای بسیار زیبایی رویشان بودند، میزی که ما دورش نشسته بودیم بسیار طویل بود و صندلیهایش از مبلهای الآنی ما راحتتر، روی میز شمعدانیهای بزرگی گذاشته بودند که جنسشان از نقرهی اصل بود چون داشتند به شدت برق میزدند درحالیکه رویشان را گرد و غبار گرفته بود.»
خیلی زیبا و پر هیجان بود. دوستان به همتون پیشنهاد می کنم. 🌹🌹🌹
تاحالا کتابی به قشنگی این کتاب نخونده بودم البته من خود کتاب رو خوندم و واقعا فوق العاده بود داستانی پر از ماجرا جویی برای نوجوانان با افکار و ذهنیت نوجوانان این کتاب داستان چندتا دخترو پسر رو روایت میکنه
سلام کتاب بسیار عالی در دسته بدنی فانتزی بود . این بهترین کتابی بود که بعد از میدگار خواندم به شما توصیه میکنم حتما این مجموعه چهار جلدی را بخوانید.
داستان بسیار جذاب و پر کشش بود مخصوصا برای دوست داران سبک سورئال. ولی متن سرشااااار از غلط بود و نیاز به ویرایش اساسی داشت. مواردی که من دیدم ۱) استفاده نا به جا از علامت سوال ۲) رعایت نکردن
جلد اولش چیه؟؟
عالیه
دوستش داشتم. جلد اول رو خوندم سریع رفتم سراغ جلد بعدیش.
محشره
خیلی عالی