کتاب میدگارد ۵
معرفی کتاب میدگارد ۵
کتاب میدگارد ۵؛ آخرین فرزند زمین نوشته احمدرضا صالحی است که بعد از انتظار طولانی مخاطبان در اختیار علاقهمندان قرار گرفت. این رمان که پنجمین جلد از مجموعه میدگارد است، میدگارد یکی از خاصترین آثار داستانی فارسی است و افسانهای سراسر جادو، هیجان و عشق را روایت میکند.
دربارهی کتاب میدگارد ۵
افسانهی میدگارد داستان مهیج و جذاب پسر یتیمی به نام آریا است که یک پریزاد محسوب میشود یعنی با وجود اینکه پدرش یک پری اصیل بوده اما به خاطر داشتن مادری آدمیزاد خطری بزرگ برای دنیای پریان محسوب میشود. والدین او به قتل رسیدهاند و او بازماندهی اعضای خانوادهاش را که پدربزرگ و دخترعمویش هستند مییابد و به همراه آنها راهی سرزمین میدگارد میشود. او در سرزمین پریان تحت تعلیمات سختی قرار میگیرد و هر چه به سن بلوغ میرسد، بیشتر به قدرتهای نهفتهی درون خود پی میبرد.
اکنون میتوانید در کتاب میدگارد 5: آخرین فرزند زمین ادامه ماجراجوییهای شخصیت اصلی داستان را دنبال کنید.
احمدرضا صالحی در این مجموعه جذاب و خواندنی، دنیایی فانتزی و بینظیر خلق کرده است.
خواندن کتاب میدگارد ۵ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به دنیای فانتزی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب میدگارد ۵
زمان حال- قلمرو هزار کهور
قصر حکومتی زرکسیس، شب حادثه...
زرکسیس با عصبانیتی شبیه به جنون، بر سر فرماندهانش فریاد زد:
- چوبههای دار رو آماده کنید! همین امشب اعدامشون میکنیم!!!
تمام فرماندهان ارتش با ترس، اما یک صدا فریاد زدند:
"اطاعت پیشوا!!!"
با اشاره فرمانده ارتش، دست و پای همه با طنابهایی که همان لحظه ظاهر شد، بسته شدند.
بر خلاف انتظار جنهای جنگلی، هیچکس تقلا نکرد؛ حتی صوفیا...
تنها کسی که در میانه میدان به خودش میپیچید، فترس بود، که البته فترس نبود بلکه هیولای مرموزی بود که او را تسخیر کرده بود.
سیروان خودش را به سمت سارنوش کشید و با اضطراب گفت:
- مادر...! مادر...! اینجا چه خبره؟! حالت خوبه؟! چرا این شکلی شدی؟!
سارنوش خونهای داخل دهانش را به بیرون تف کرد و در حالی که لگد یکی از جنها را تحمل میکرد خنده تلخی کرد و گفت:
- منظورت جوون شدنمه؟ یا اینکه میخوان دارمون بزنن؟؟
سیروان با عصبانیت غرشی زیر لب کرد و دوباره گفت:
- واقعاً که..! این خونسردی شما منو زودتر از اینا میکشه..!
من واقعاً گیج شدم! اینجا چهخبره؟! چرا میخوان اعداممون کنن؟! مگه شماها چیکار کردین؟!!!
اما هیچکس به او پاسخ نداد. در حقیقت جنها به حدی وضعیت را برای آنها بغرنج نمودند که کسی مهلت نکرد در آن لحظه اهمیت چندانی به او و سؤالهایش بدهد.
با هیاهوی اجنه و تحکم فرمان زرکسیس، چوبههای دار به سرعت در حال آمادهسازی بودند و زرکسیس با ژست پیروزمندانهای مقابل زندانیها قدم میزد. جوری که انگار درحال اجرای رژه پیروزیاش است.
سارنوش چشمش به کیارش افتاد که با نگاه خیرهای به او و سیروان چشم دوخته بود.
با پرخاش گفت:
- چیه؟ انگار حرفی داری که میخوای بزنی؟!
کیارش پاسخ داد:
- فکر نمیکنم الان دیگه گفتنش به حال هیچکدوم از ما فایدهای داشته باشه.
در همین لحظه ناگهان در قسمتی از زمین لکه سیاهی پدیدار شد که به سرعت در حال بزرگ شدن بود، یک مرتبه شبح سیاهی به همان وسعت از آن خارج شد و قبل از اینکه کسی فرصت عکسالعمل پیدا کند، با حرکاتی دیوانهوار به دور دستهای آریا پیچید و ناپدید شد.
الآن تنها آرزوم اینه که فیلم این داستان ساخته بشه مطمئنم از هری پاتر خیلیییییی پر فروش تر میشه،مجذوبش شدم
تعداد محدودی کتاب هستند که مورد پسند من قرار میگیرد از جناب صالحی بسیار متشکر هستم به خاطره قلم زیبا و کتاب های عالی که ارائه دادند و قراره بدهند و منتظر کتاب های بی نظیر ایشون هستم .
این جلد نسبت به جلد های قبلی یه جهش بزرگ کرده واقعا نبوغ نویسنده قابل تحسینه تمام وقایع داستان که تو جلدای قبل منتظرشون بودیم به طرز فوق العاده ای فاش شدن موقع خوندن کتاب بدنم مور مور میشد از
تا جلد بعدی بیاد کل داستانو فراموش کردیم 🤔🤔🤔
چرا فقط تا پنج😭بقیه داستان و از کجا پیدا کنم اخه
باید بگم اولش اصلا فکر نمیکردم این مجموعه بتونه من رو تا اینجا بکشونه اما وقتی به خودم اومدم دیدم جلد هفت رو هم تموم کردم! جلد چهار و پنج بهترین قسمت های این مجموعه هستند و فلش بک های
من به این رمان خیلی خیلی خیلی علاقه دارم ولی به خاطر وضعیت مالی خرابم نمیتونم جلد پنجم این کتاب رو بخرم ولی تصمیم دارم رمانی به تقلید از این کتاب بنویسم....
عالی بود کتاب خوب معرفی کنید ؟؟؟
فوق العاده در 100، خیلی کتاب جذاب و پر هیجانی است.
این جلد رو تو یک روز تموم کردم از وقتی شب گذشته فهمیدم تینا کجا رفت جدا از مسیله های جادویی و خیالی سبک و روند درام اون ظاهراً مثل هری پاتر تموم میشه. تقریبا جلد پیش و نهایتا این جلد