کتاب معجزه
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزه
«معجزه» نوشته آر.جی پالاسیو رمانی برای نوجوانان است که ماجراهای آن در فضای مدرسه، خانه و رابطههای دوستانه بین قهرمان داستان و بچههای دیگر در مدرسه میگذرد:
«من میدانم که یک پسر معمولی ده ساله نیستم. منظورم این است که، درست است کارهایی انجام میدهم که معمولی به حساب میآیند: بستنی میخورم؛ دوچرخهسواری میکنم؛ توپبازی میکنم؛ بازی ایکس باکس دارم. چیزهایی ازاینقبیل مرا یک آدم معمولی میکند. و خودم هم حس میکنم که معمولی هستم. درون خودم. اما این را هم میدانم که کودکان معمولی با بودنشان در پارکِ بازی باعث نمیشوند دیگر کودکان معمولی درحالیکه فریاد میکشند پا به فرار بگذارند. میدانم که کودکان معمولی هر جایی که میروند همه به آنها خیره نمیشوند.»
فقط عشق، فقط مادر
علی رضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
ضمانت ها و الزامات حقوقی مقابله با آلودگی های دور برد فرامرزی (منطقه خاورمیانه)الهام حیدرزاده
حضرت داوود (ع) در آثار شاعران ایران و نقاشان جهانپدرام حکیم زاده
بیشعورانمحمود فرجامی
نظریه و واقعیتآرش حیدری
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
ترجمه جاهایی که شخصیت ها داشتن فکر میکردن یا با خودشون حرف میزدن خوب بود ولی وقتی داشتن با هم دیگه حرف میزدن کتابی میشد!!! مثلا: چطور است امشب با ما به خانه بیایی(!) ولی کتاب خیلی خوبی بود یکم با
همون کتاب اعجوبس مترجم جان wonder معنیش معجزه نیس اشتبا زدی
سلام .این کتاب رو نخوندم ولی فیلمش یکی از بهترین فیلم هایی ک دیدم و براساس کتاب بود .اینکه ی پسر به خاطر ناهنجاری صورتش باید تنها بمونه؟با اینکه هوش بالایی داره ولی مردم فقط از روی ظاهرش طردش می
مترجمش منو کشته
من کتابو نخوندم ولی فیلم رو دیدم. به نظر من نقطه قوتش این بود که داستان رو همه جانبه و از دید گاه تمام افراد تعریف میکرد. واقعا قشنگ بود
نمیدونم چی بگم😣😣😣😣 اخه هم خوب بود هم بد 😑😑😑😑😐😐
معلمم فیلمش رو به من معرفی کرد و من اون رو داخل روبیکا دیدم. خیلی خیلی عالی و تامل برانگیز. برای من که دیدنش پر از حسای خوب بود. کتاب رو نخوندم ولی مطمئنا این هم پر از حسای خوبه
خیلی طولانیه😛😛آدم حوصله اش سر میره ولی دست نویسنده درد نکنه😇😇😮😮