معرفی و دانلود کتاب معجزه + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر تيسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب معجزه

«معجزه» نوشته آر.جی پالاسیو رمانی برای نوجوانان است که ماجراهای آن در فضای مدرسه، خانه و رابطه‌های دوستانه بین قهرمان داستان و بچه‌های دیگر در مدرسه می‌گذرد:‌ «من می‌دانم که یک پسر معمولی ده ساله نیستم. منظورم این است که، درست است کارهایی انجام می‌دهم که معمولی به حساب می‌آیند: بستنی می‌خورم؛ دوچرخه‌سواری می‌کنم؛ توپ‌بازی می‌کنم؛ بازی ایکس باکس دارم. چیزهایی ازاین‌قبیل مرا یک آدم معمولی می‌کند. و خودم هم حس می‌کنم که معمولی هستم. درون خودم. اما این را هم می‌دانم که کودکان معمولی با بودنشان در پارکِ بازی باعث نمی‌شوند دیگر کودکان معمولی درحالی‌که فریاد می‌کشند پا به فرار بگذارند. می‌دانم که کودکان معمولی هر جایی که می‌روند همه به آن‌ها خیره نمی‌شوند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معجزه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:معجزه
قیمت کتاب:۱۰۳۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹، مجموعه کتاب نیکان

_echo_
۱۳۹۸/۰۵/۲۹

ترجمه جاهایی که شخصیت ها داشتن فکر میکردن یا با خودشون حرف میزدن خوب بود ولی وقتی داشتن با هم دیگه حرف میزدن کتابی میشد!!! مثلا: چطور است امشب با ما به خانه بیایی(!) ولی کتاب خیلی خوبی بود یکم با...بیشتر

بلاتریکس لسترنج
۱۳۹۷/۰۷/۰۵

همون کتاب اعجوبس مترجم جان wonder معنیش معجزه نیس اشتبا زدی

amir
۱۳۹۷/۰۹/۰۹

مترجمش منو کشته

SARA
۱۳۹۷/۰۵/۰۴

سلام .این کتاب رو نخوندم ولی فیلمش یکی از بهترین فیلم هایی ک دیدم و براساس کتاب بود .اینکه ی پسر به خاطر ناهنجاری صورتش باید تنها بمونه؟با اینکه هوش بالایی داره ولی مردم فقط از روی ظاهرش طردش می...بیشتر

fatemeh
۱۳۹۷/۰۷/۰۶

من کتابو نخوندم ولی فیلم رو دیدم. به نظر من نقطه قوتش این بود که داستان رو همه جانبه و از دید گاه تمام افراد تعریف میکرد. واقعا قشنگ بود

Arefeh
۱۳۹۹/۰۸/۱۲

نمیدونم چی بگم😣😣😣😣 اخه هم خوب بود هم بد 😑😑😑😑😐😐

zahra🌿
۱۳۹۹/۰۵/۲۱

معلمم فیلمش رو به من معرفی کرد و من اون رو داخل روبیکا دیدم. خیلی خیلی عالی و تامل برانگیز. برای من که دیدنش پر از حسای خوب بود. کتاب رو نخوندم ولی مطمئنا این هم پر از حسای خوبه

💕Adrien💕
۱۳۹۹/۰۷/۱۱

خیلی طولانیه😛😛آدم حوصله اش سر میره ولی دست نویسنده درد نکنه😇😇😮😮

بریده‌هایی از کتاب

The Reader
آنچه زیبا است خوب است، و آنکسی که خوب است خیلی زود زیبا خواهد شد
fatima
«می‌شود یک قانون جدید زندگی بسازیم،... همیشه سعی کنیم که کمی از آنچه احتیاج هست مهربان‌تر باشیم»
The Reader
خوبی کنید تا آنجا که می‌توانید به هر وسیله‌ای که می‌توانید از هر طریقی که می‌توانید در هر جایی که می‌توانید در هر لحظه که می‌توانید به هر کسی که می‌توانید تا هر زمانی که می‌توانید
Mahya
بخت لبخند زد و سرنوشت خندید به هنگامی که به گهوارۀ من وارد شد
fatima
به من نگاه کرد و ادامه داد: «فکر می‌کنم که سیب هیچ‌وقت دورتر از جایی که درخت قرار گرفته نمی‌افتد.» من خندیدم زیرا فکر می‌کردم که دارد شوخی می‌کند، اما بعد فهمیدم که او شوخی نمی‌کرد.
fatima
آن‌کس قوی‌ترین است که قدرتش بیشترین قلب‌ها را تکان می‌دهد...»
fatima
از یاد بردم که ممکن است شاهد این همه قشنگی باشم از یاد بردم که نیاز دارم بدانم زندگی چه به ارمغان می‌آورد ـ اندین، «چیزهای قشنگ»
fatima
اگر شما فقط کمی مهربان‌تر از آنچه احتیاج است عمل کنید، کسی دیگر، در جایی دیگر، و زمانی دیگر، شاید تصویر خدا را در هر کدام از شما به جا بیاورد.»
Naz_stt
اوه، زمین، تو بیشتر از آن جذابی که کسی بتواند تو را درک کند.