کتاب همه ما شگفت انگیزیم!
معرفی کتاب همه ما شگفت انگیزیم!
کتاب همه ما شگفت انگیزیم! نوشته آر جی پالاسیو و ترجمه شبنم حیدریپور است. کتاب همه ما شگفت انگیزیم! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب همه ما شگفت انگیزیم!
این کتاب داستان پسربچهای است که رفتاری دقیقا مانند بچههای دیگر دارد، او مانند آنها دوچرخه سواری میکند، بستنی میخورد و توپ بازی میکند اما یک چیزی درباره او متفاوت است، چهره پسرک با بقیه بچهها فرق دارد. او میشنود که دیگران پشت سرش حرف میزنند و میبیند که آنها او را با دست نشان میدهند. پسرک غمگین میشود. اما مادرش به او میگوید که او خاص است.
کتاب همه ما شگفت انگیزیم! به کودکان یاد میدهد تفاوتهای خودشان با دیگران را ببینند و بشناسند و سعی کنند نسبت به دیگران با هرچهره و تفاوتی رفتار یکسانی داشته باشند. این کتاب از روی رمان مشهوری بهنام اعجوبه نوشته شده است که یک فیلم هم با همین نام دارد.
خواندن کتاب همه ما شگفت انگیزیم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
فوقالعاده اس😸💋
جالب بود واقعا.)) 🙃🤎
مهربان نگاه کنید تا همیشه شگفتی را کشف کنید.
داستان اوگی، پسری که مانند همه ما آدم ها شگفت انگیز است، پسری با کارهایی معمولی، اما چهره ای متفاوت، چهره ای که باعث می شود بعضی ها او را طور دیگری نگاه کنند و چیزهایی بگویند که او را
بهترین کتاب دنیا بود واقعا عاشق این کتاب شدم حتما پیشنهاد میکنم برای کودکان بخوانید
عالی بود و ما حتماً باید به حرفاش گوش کنیم.
درک تفاوت های ظاهری
عالی بود، نسخه چاپی رو دارم
شاید کمی جملات احساسی نوشته شده اند وفکر میکردم دخترانم متوجه موضوع اصلی داستان یعنی پذیرفتن خود حتی وقتی که ناامیدی نشوند ولی آنها با دقت گوش دادند همراه داستان غمگین شدند و شاد شدند و انگار بسیار هم از
من الان از مطالعه رمان اعجوبه فارغ شدم و به این کتاب برخوردم. چقدر قشنگ و خلاصه عصاره ی داستان رو میگه. برای کودکان خوبه. ولی به نظرم نکات دیگری از کتاب هم بود که میشد بهش پرداخت. مثلا اینکه