کتاب لاک نقرهای
معرفی کتاب لاک نقرهای
مجموعه داستان «لاک نقرهای» نوشتهی «علیرضا زندی» است. دکتر علیرضا زندی با قلمی قوی این مجموعه داستان کوتاه را در ژانر جنایی و داستانهای پلیسی نوشته است. در بخشی از داستان «جیک جیک مستون» از این مجموعه میخوانیم: «قرمساق از وقتی تنبونش دو تا شد، فیلش یاد هندوستان کرد و بنای بهونهگیریرو گذاشت. اولش بدخلقی میکرد و به همه چیز و هر جایی ایراد میگرفت اما من به هر سازیش میرقصیدم و باورم نمیشد ممکنه زیر سرش بلند شده باشه. تا اینکه یه روز با اون چشای دریدهش، زل زد توی چشام و گفت میخواد واسهام هوو بیاره. یعنی اولش قصد داشت با پنبه سرمو ببره، بهخاطر همین یه عالمه صغریکبری چید که: «میباس یه نفر کمکحالت باشه خسته نشی. بچهها دیگه بزرگ شدن و میباس دیگه بیشتر به اونها برسی و از این به بعد فقط سرور و سالار این خونه باشی...» اما من میدونستم داره مزهی دهن منو میچشه تا به موقع گوشمو ببره. به خاطر همین فقط بر و بر نیگاش کردم و دستآخر یه کلمه گفتم: ــ من از پس کارای خودم بر میام.... و بلند شدم برم رد کارم، که فلانفلانشده سگرمههاش رفت توی هم و نه بالا گذاشت و نه پایین و یه مرتبه گفت: ــ میخوام یه زن دیگه بگیرم.»
نمیدونم چرا نویسنده ایرانی فکر میکنه هرچی بیشتر فحش توی کتابش بنویسه یا سبک نوشتنش رو شبیه لاتها کنه، روشنفکر تره. این یه کتابه، نه چاله میدون.
کتاب در واقع از چند داستان تشکیل شدهاست که فقط یکی از داستان هاش یکم فقط یکم جذاب بود بقیه کاملا بی معنی بود..اصلا جنایی نیست....حیف پول به هیچ وجه نخرید
من فکر میکردم کتاب خیلی ماهرانه و معمایی باشه اما بعضی جاها با تعابیر واقعا پیش پا افتاده و ساده لوحانه رو به رو شدم که اصلا روش یک کار حرفه ای نبود.
بعضی از داستان ها خیلی قشنگ بودن و تا حدی آموزنده(بیشتر برای مردها) و دردناک ..
ای کاش یکم بیشتر درباره ی چیزایی که می نویسیم فکر کنیم. داستان اولش جالب شروع شد ولی سی صفحه خونده بودم که چیز هایی نوشته شده بود کهدر شان مخاطب نیست. برای کلافه کردن داستان و ثابت نگه داشتن
1-کتاب شامل تعدادی داستان جدا از هم هست و می توانید از هر داستانی که بخواهید شروع کنید.📖 2-تقریبا همه ی بخش های کتاب منطق گرایانه است.🧠 3- کلماتی که در متن استفاده شده تا حدودی برام ناآشنا بود و مجبور شدم
یه ابهام و گنگی خاصی در داستان ها وجود داره که بنظرم جالبه.
به نظرم که خیلی جالب بود و از گزافه گویی بر حذر بود .
از داستان های عاشقانه ابکی خیلی بهتر بود ..نویسنده ذهن خلاق و پویایی داشته ..اصلا کپی برداری از رمان های خارجی نبود و البته حقیقت جامعه هم درونش بود که خوب پرداخت شده بود ..خیلی خوب بود به نظر من