معرفی و دانلود کتاب از جلو نظام + خلاصه رایگان

۴.۱(از ۷ امتیاز)
سعید طلایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از جلو نظام

«ازجلو نظام» یا «چگونه یک دانش آموز کاملا موفق بلاشیم؟» به قلم‌ سعید طلایی یکی از مجموعه کتاب‌های «طنز نوجوانان» سوره مهر است که درباره کلاس درس، مدرسه، معلم و زنگ تفریح طنزپردازی کرده‌است. یکی از ویژگی‌های جالب این اثر صفحه‌آرایی آن به مانند یک دفتر مشق مدرسه است: من دانش‌آموزم بلای خاطر دشمن مانده‌ست بار درس خواندن روی دوش من آینده‌ساز مملکت هستم بلا نسبت باید به من یک ذره گاهی داد اهمیت من درس می‌خوانم که فردا کاره‌ای باشم گر مشکلی دارید جایی، چاره‌ای باشم شاید شوم دکتر و یا جراح قلب باز یا اپتومتریستی شوم یا اینکه دندانساز با یک مهندس در پی حل دو تا مشکل تا اختراعاتی کنم مثل گراهام بل الحق که گاهی درس خواندن کار دشواری ست مستلزمِ از بوق سگ تا صبح بیداری ست

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از جلو نظام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:از جلو نظام
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

آیت
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۸/۱۵

به نظرم طنزش خیلی قوی نیست و راضیم نکرد. نویسنده به خوبی دوران مدرسه رو بیان کرده که میتونه تمام خاطرات دوران مدرسه رو یادآوری کنه و حس خوبی به خواننده بده.

سگ سیاه افسرده
۱۴۰۵/۰۲/۲۴

طنز باحالی داشت

کاربر 1519765
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

خیلی کتاب خوبی بود بهتون پیشنهاد میکنم

ماوی:)))
۱۴۰۴/۰۵/۱۶

این مجموعه خیلی باحاله،کوتاه و درعین حال دارای طنز شیرین نوجوان ها از دستش ندین!

Zeina🌸💕
۱۴۰۱/۱۱/۳۰

بامزه و جالب . . . دانش آموزان عزیز این کتاب از دست ندید

بریده‌هایی از کتاب

گرگ کتاب خور
مدرسه از چندین «کلاس» و یک «بوفه» و یک «دفتر» تشکیل شده است. ترسناک‌ترین نقطه موجود روی کره زمین دفتر نام دارد که دانش‌آموزان خاطی به آنجا هدایت می‌شوند. تا کنون هیچ‌گونه اطلاعی از سرنوشت دانش‌آموزانِ به دفتر فرستاده شده به دست نیامده است
گرگ کتاب خور
آیت
در شورای دانش‌آموزی شرکت کنید و با مدیر و معاون در ساختن محیطی بهتر همکاری کنید. مطمئن باشید مدیر و معاون مدرسه به نظرات شما احترام خواهند گذاشت اما اهمیت نخواهند داد.
mahsa heydari
روح دانش‌آموزی با پدیده مدرسه گریزی پیوند خورده است. از همین روست که وقتی زنگ آخر به صدا در می‌آید دانش‌آموزان برای خروج از مدرسه از سر و کول هم بالا می‌روند. طبق آمار تا کنون ۷۶۵۴۱۲۹۰۶ دانش‌آموز در سراسر دنیا هنگام خروج از مدرسه زیر دست و پا له شده‌اند و ۴۲۷۱۳۵۸۷۲ دانش‌آموز نیز در ازدحام جمعیت مفقود شده‌اند و تا کنون هیچ سرنخی از آن‌ها به دست نیامده است. برخی دانشمندان بر این باورند که این دانش‌آموزان به علت اصطکاک بالای ناشی از جمعیت تبخیر شده‌اند.
احمد اسدی
مادلین
هرگز در ورزش صبحگاهی این‌قدر به خود فشار نیاورید که سر کلاس نفس نفس بزنید. ورزش صبحگاهی یک عمل سمبولیک برای زنده نگاه داشتن روح ورزش در وجود شماست و هیچ کاربرد دیگری در زندگی ندارد. کسی از شما انتظار ندارد با این نرمش‌ها حسین رضازاده یا حتی علی دائی شوید.
مادلین
از به کار بردن این جمله شدیدا بپرهیزید: «ببخشید ها، دوستمون جواب این سؤال رو مثل ما نوشته ولی شما نمره شوکامل دادین.»
مادلین
موقع شعار دادن به تارهای صوتی خود آسیب نزنید. هر چند ناظم از شما می‌خواهد طوری داد بزنید که به گوش دشمنان برسد اما مطمئن باشید که صدایتان نهایتاً تا دو کوچه آن طرف تر خواهد رفت. هر چه بیشتر داد بزنید همسایه‌های بیشتری فحشتان می‌دهند.
mahsa heydari
یک ربع قبل از اینکه زنگ پایان مدرسه بخورد وسایل خود را جمع کنید و آماده حرکت شوید. حواستان باشد که از نیم ساعت پیش باید به معلمتان گوشزد کنید که خسته نباشد.
mahdi fakhran
دلیلش هم این است که ذرات گچ که با هر بار پاک کردن تخته در هوا پراکنده می‌شوند وارد ریه معلم و دانش‌آموزان شده و باعث به وجود آمدن بیماری‌های ریوی می‌شوند در حالی که جوهر استفاده شده در ماژیک وایت‌برد تنها سرطان زاست و طبق تحقیقات انجام نشده، سرطان خیلی بهتر از بیماری‌های ریوی است.