دانلود و خرید کتاب نیمای بابا و هفت دزد بک لایت سیدمحمد صاحبی

معرفی کتاب نیمای بابا و هفت دزد بک لایت

«نیمای بابا و هفت دزد بک لایت» یکی از کتاب‌های مجموعه «طنز نوجوان» سوره مهر است. هر یک از کتاب‌های این مجموعه بر یکی از موضوعات روز جامعه اعم از فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تمرکز دارد و کتاب حاضر درباره «فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی» در جامعه است. سید محمد صاحبی در این کتاب به زبان طنز و در ده «حکایت» وضعیت کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه را به نقد کشیده است: «آلبرت گفت: چطور این همه مهربان شدی؟ آیا حبس و تنهایی این با تو کرد؟ ژولیت گفت: نه اشتباه نکن، مطالعه با من چنین کرد، فقط و فقط مطالعه و کتاب آلبرت گفت: پس بگذار راستش را بگویم، من هفت دزد بک‌لایت را دستگیر کردم، یعنی نیما هم بود ولی اصل قضیه کار من بود ژولیت گفت: یعنی به من دروغ گفتی؟ ببین من گفتم صداقتت برایم مهم است پس حال که دروغ گفتی من اصلاً نمی‌خواهمت آلبرت گفت: نه من فقط خواستم امتحانت کنم و ببینم یک وقت به خاطر ثروت و شهرتم زن من نشوی ژولیت گفت: خب اگر اینطور است که اشکالی ندارد، حال تعریف کن ببینیم چطور راننده شدی؟»
مهدیس 🌙
۱۳۹۸/۰۹/۲۹

کتاب خوبی بود!:)

شنبه رو فراموش کنید و اگه قراره کتابخون بشید از همین الان شروع کنید ولی یادتون باشه که اگرم خدای نکرده خواستید از همین الان شروع کنید جو نگیرتتون بگید روزی صد صفحه می‌خونم که بعد دو روز سر درد بگیرید و کتابو پرت کنید تو افق. شما همون روزی سه صفحه بخون ولی هر روز بخون.
مهدیس 🌙
چرای اول: چرا کتاب نمیخوانیم؟ پاسخ: زیرا کسی مجبورمان نکرده که کتاب بخوانیم. چرای دوم: چرا کسی مجبورمان نکرده که کتاب بخوانیم؟ پاسخ: زیرا کسی مجبور نیست مجبورمان کند. چرای سوم: چرا کسی مجبور نیست؟ پاسخ: زیرا مجبور است که مجبور نباشد. چرای چهارم: چرا مجبور نباشد؟ پاسخ: چون مجبور است، میفهمید؟ مجبور است. چرای پنجم: چرا نمی‌فهمیم؟ پاسخ: از بس که بی‌شعوریم. پس «فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعهٔ ما بدین صورت است»، «از بس که بی‌شعوریم.»
سپیده
مقدمه ناشر این روزها می‌گویند هرچیزی غیرمستقیمش از مستقیمش بهتر است. برای مثال می‌گویند اگر می‌خواهید از کسی انتقاد کنید، انتقادتان را به شیوه غیرمستقیم عنوان کنید. حتی اگر می‌خواهید به کسی پیشنهاد بدهید نیز، پیشنهادتان را به طریق غیرمستقیم بیان کنید. این روزها یه چیز دیگر هم می‌گویند. می‌گویند حرف‌های شیرین و نمکین بیشتر از حرف‌های جدی تاثیر دارد. می‌گویند حتی اگر می‌خواهید یک حقیقت بغرنج فلسفی یا یک واقعیت پیچیده اجتماعی را مطرح کنید، آن را با شوخی و خنده توام کنید تا تاثیر بیشتر و بهتری روی مخاطب بگذارد. اتفاقی که در این کتاب و دیگر کتاب‌های این مجموعه افتاده، این است که نویسنده به چیزهایی که این روزها گفته می‌شود توجه کرده است.
💕Adrien💕
چرای سوم: چرا مجهز به سیستم زنگ بیداری نیست؟ پاسخ: زیرا از ساعت‌های مجهز به سیستم زنگ بیداری ارزان‌تر بوده است. چرای چهارم: چرا در هنگام خرید، ساعت ارزان‌تر را انتخاب کرده‌ایم؟ پاسخ: زیرا ما بدبختیم. چرای پنجم: چرا ما بدبختیم؟ پاسخ: زیرا از ابتدا بدبخت بوده‌ایم. پس «ما خواب مانده‌ایم» چرا که «از ابتدا بدبخت بوده‌ایم».
سپیده
گفت: «امروز می‌خوام روزای هفته رو بهت یاد بدم.» از همون روز بود که بدبختی من شروع شد، روزای هفته با شنبه شروع می‌شه و من چون از ضریب هوشی بالایی برخوردار بودم همون اول نکته‌شو گرفتم، دیگه این شد که تا شنبه رو یاد گرفتم گفتم: «خب من از شنبه پستونکو میذارم کنار»، یه کم که بزرگ‌تر شدم رفتم مدرسه، گفتم: «من از شنبه درس می‌خونم.» بعد قرار شد که از شنبه برم باشگاه و همین‌طور که بزرگ‌تر شدم این داستان ادامه داشت. از شنبه صبا میرم کوه. ازشنبه رو پایان نامم کار می‌کنم. شنبه دیگه بهش می‌گم که چه حسی نسبت بهش دارم. از شنبه میرم مشاوره. از شنبه بووووووق و...
مهدیس 🌙
این روزها یه چیز دیگر هم می‌گویند. می‌گویند حرف‌های شیرین و نمکین بیشتر از حرف‌های جدی تاثیر دارد.
سپیده

حجم

۴۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۶۰ صفحه

حجم

۴۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۶۰ صفحه

قیمت:
۱۸,۰۰۰
۹,۰۰۰
۵۰%
تومان