کتاب جنگ بود
خواندن نظراتمعرفی کتاب جنگ بود
«جنگ بود» روایتی است داستانی از زندگی واقعی نویسنده کتاب «احسان محمدی».
جنگ بود، در زمان رونمایی تحسین بسیاری منتقدان ادبی را به دنبال داشت. قلم جذاب نویسنده، توصیف دقیق جزییات و شخصیت پردازی قوی، مخاطب را در عمق داستان فرو میبرد. بهطوری که گویی خواننده خود در متن داستان، زندگی در یک شهر مرزی جنگزده را تجربه کردهاست.
در قسمتی از رمان میخوانیم:«سرش را انداخت پایین و انگار با نوک انگشتش روی پیراهن سرمهای بلندی که میپوشید، خطهای درهمبرهم کشید. شنیدن صدای مادرم همیشه آرامم میکرد. مثل آخر شبها که برایمان لالایی میخواند و یادمان میرفت کی خوابمان برده. توی تاریکی و روشنی صبح صورتش را میدیدم که مثل ماه میدرخشید. ستارههای آبی خالکوبیشده روی چانهاش بیش از هر وقت دیگری به نظرم زیبا آمد و دلم میخواست انگشتهایم را دراز میکردم و دست میزدم به ستارههای چانهاش.»
سنگ صبور
پوتین های مریمفریبا طالشپور
چه کسی لباس مرا پوشید؛ خاطرات آزاده محسن فلاحمحبوبه شمشیرگرها
جای پای فرهادفرهاد خضری
برادر انگلستانعلیرضا قزوه
برهه ای از دوران کودکی نویسنده است،که در دوران جنگ تحمیلی در یکی از روستاهای مرزنشین دهلران اتفاق افتاده. روایتی ساده و دلنشین از دوران کودکی او به همراه خواهران و برادران کوچکترش که شیرین ترینشان ابوذر خوش زبان و بانمک
بسیار زیبا بود اوایل خنده بر لبم آورد ولی در آخر خیلی دردناک بود
جنگ برنده ندارد ... جنگ هنوز زنده است... یک داستان واقعی با روایتی خوشخوان و زنده والبته حقیقت تلخ جنگ
قصه ی پرغصه والبته پرافتخار دفاع مردمی مظلوم بادستی خالی ازمهمات وقلبی پرازعشق درجنگی نابرابر
به نظرم کتاب عالی بود.همچنینکتاب دیگه ی این نویسنده به اسممارکز درتاکسی..من که دوست نداشتم کتاب تموم بشه
جنگی که همه دنیا بود با ما... چه مادرانی که هنوز چشم انتظار دسته گل های جوان خود هستند.و چه انتظاری... کتاب خوب ، بدون هیچ اضافه گویی.جنگ را از دیدیک کودک دیدن هم خواندنی است
کتابی عالی برای اشنای با عشایر و روستایی های زمان جنگ ومشکلات ان ها اما قلمش چندان باب دل نبود
همیشه بزرگترها نسبت به وقوع یک جنگ از دید خودشون تصمیم میگیرن فارغ از پیامدهایی که به نوبه خودش ممکنه برای هر قشری داشته باشه مخصوصا بچه ها که نادیده گرفته میشن و شاید اثراتی مضاعف روی روح و جسم
🌷یکی از بهترین کتابهایی که در حوزه دفاع مقدس خوانده ام. روایتی واقعی از زبان یک کودک ۹ ساله که در روستایی نزدیک مرز زندگی میکند و واقعیتهای جنگ را به زیبایی تمام بیان میکند. چه قلم زیبایی! دست مریزاد! 🌷
جنگ بود ... و جنگ هنوز زنده است... ممنون از نویسندگانی که از دفاع مقدس به زیبایی مینویسند . (از معدود کتاب های دفاع مقدسی بود که خواندم و احساس کردم علاوه بر محتوا از نظر ارزش ادبی هم قابل قبول بود)