معرفی و دانلود کتاب من از سی و سه نفر + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من از سی و سه نفر

«من از سی‌وسه نفر» زندگی‌نامه خلبان یحیی ساعد پازوکی را روایت می‌کند. مصطفی محمدی در نشست‌هایی خودمانی و طولانی با سرهنگ یحیی پازوکی، این زندگی نامه را ضبط کرده و به روی کاغذ آورده‌است. در مقدمه این اثر می‌خوانید: «این خاطرات در طول ده نشست خودمانی و طولانی از زبان سرهنگ خلبان یحیی ساعدپازوکی، بر حافظه من و آی.سی ضبطم جاری شد. پازوکی مرحله به مرحله پیشرفت را هم‌چون گام‌به‌گام یک پرواز بلندمدت و پرخطر، ملاحظه و نظارت می‌کرد؛ تا نیمه بهمن‌ماه ۱۳۸۴ که برای گذراندن یک ماموریت هفت‌ماهه عازم خارج از کشور شد. خاطرات او در گذر زمان معلّق است. گاه در فرودگاه نظامی اهواز و گاهی دیگر توی شهر سن‌آنتونیو تگزاس. و یا از زمانی به زمانی دیگر ـ بدون ملاحظه ترتیب وقوع خاطرات و روند زندگی ـ عبور می‌کند تا بتواند با شیوه سیال ذهن به همه گذشته‌هایش دست بیندازد و در تکلّف فواصل و ترتیب تاریخی آن‌ها قرار نگیرد. اکنون آن‌چه در این اثر گردهم آمده، تنها بخشی از حوادث گذشته اوست که با زندگی‌نامه‌اش درهم آمیخته است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من از سی و سه نفر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن از سی و سه نفر

۱۴۰۲/۰۷/۰۷

بیشتر شبیه قصه های اتل متل شده بسیار متن درهم و بدون رعایت دوره زمانی

بریده‌هایی از کتاب

آرش
برخی به ارسال نامه با پست که در آن روزها کند کار می‌کرد اکتفا نداشتند و می‌گفتند، نامه‌ها مانند نور ستارگان دوردست هستند؛ یعنی چه بسا زمانی به مقصد برسند که صاحب‌شان از فروغ و حیات بازمانده باشد. بنابراین از اقوام و مسافران شهرستانی نیز برای حمل پیام و نامه‌ها کمک می‌گرفتند.
آرش
«آن‌چه صلاحت است از خدا بخواه، نه آن‌چه که دلت می‌خواهد؛ چون آدمی ذاتاً راحت‌طلب و عافیت‌اندیش است.»
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی‌ بالازاده
ساسان ناطق