کتاب مایکل فلپس
معرفی کتاب مایکل فلپس
کتاب مایکل فلپس؛ بدون حد و مرز نوشته مایکل فلپس و آلن آبراهامسون است که با ترجمه فرناز تیمورازوف در انتشارات پندار تابان منتشر شده است.
درباره کتاب مایکل فلپس
کتاب مایکل فلپس؛ بدون حد و مرز زندگینامه خودنوشت مایکل فلپس، شناگر امریکایی صاحب بیشترین مدال طلا (۸ عدد)در یک المپیک (۲۰۰۸) است. او مجموعا شانزده مدال المپیک کسب کرده که چهاردهتای آنها طلا و دو مدال، برنز است. هفت رکورد جهانی را شکسته است و بیش از بیست مدال در رقابتهای جهانی بهدست آوردهاست.
مایکل فلپس این کتاب را با همکاری الن آبراهامسون، خبرنگار و نویسنده ورزشی و کارشناس برجسته المپیک نوشته است. آبراهامسون در سال ۲۰۰۲ جایزه خبری ملی را برای نوشتن خبرهای ورزشی کسب کرده و در ۲۰۰۴ لقب گزارشگر ورزشی سال باشگاه خبری لوس انجلس را دریافت کرده است.
خواندن کتاب مایکل فلپس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی ورزشکاران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مایکل فلپس
بازیهای تابستانی ۲۰۰۸ پکن در ۸ اوت برگزار میشد. اصلاً نمیدانستم معنای ۳:۰۷چه بود، یا چرا چنین رؤیایی داشتم، ولی ۳:۰۷بود.
این عدد از لحاظ منطقی و در ظاهر شبیه به زمان است.
ولی زمان چه چیزی؟
ساعت۷: ۳بعدازظهر؟ یا بامداد؟
عاشق تمرین و تلاش و انضباطم. با این وجود، مطمئناً ساعت ۳:۰۷ بامداد بیدار نمیشدم تا به استخر بروم.
نمیتوانستم کشفش کنم.
تا حدودی بغرنج بود، چون شنا درست مثل بیسبال یا فوتبال تاریخچه و فرهنگ خودش را دارد که با ظرافت تمام، مقروض اعداد و ارقام خودش است.
هر کس که بازی بیسبال را دنبال کند، میداند که مثلاً بِیب روت، در تمام دوران بازیهایش، ۷۱۴ فرار چوبزن یا اینکه تد ویلیامز در ۱۹۴۱، ۴۰۶ فرار چوبزن زده بودند یا باب گیبسون در ۱۹۶۸، توپ را با چنان زیبایی و ظرافتی سمت چوگانزن پرتاب میکرد که میانگین امتیاز رانهایش در آن سال ۱.۱۲ شد.
هر کس که کمی از فوتبال آمریکایی سر در آورد، میداند که تیم میامی دلفینز در ۱۹۷۲، ۰ ــ ۱۷ برنده شد، یا اینکه تام برِیدی، بازیکن فوتبال آمریکایی، در فصل لیگ ملی فوتبال، پنجاه بار تاچ داون زد.
حتی کسانی که چیز زیادی دربارهی شنا نمیدانند، حتماً میدانند که مارک اسپیتز در بازیهای المپیک ۱۹۷۲ مونیخ، هفت مدال طلا کسب کرد و من توانستم در المپیک ۲۰۰۸ پکن، برندهی هشت مدال طلا شوم. هشت در فرهنگ چین عدد خوشیمنی است. بازیها در تاریخ ۰۸/۸/۸، رأس ساعت۰۰: ۸شب به وقت محلی، برگزار میشد. به این دلیل، این تاریخ و ساعت را انتخاب کردند، چون لغت هشت به زبان چینی ba است و تلفظش به لغت fa، به معنی نیکبختی، نزدیک است.
البته، مشکلی که من داشتم ساده نبود. در شنا چیزی وجود ندارد که ۳:۰۷معنی دهد و کاملاً عجیب بود. چون در ورزش شنا ستونهای ارقام بیشماری وجود دارد. این ورزش را در اکثر موارد با واحد متر و بعضی وقتها با واحد یارد مشخص میکنند. رکوردهای جهانی داریم، رکوردهای المپیک، رکوردهای آمریکا، که حتی آن را رکوردهای ایالات متحده هم مینامند. حتی رکوردهایی هم هست به نام رکوردهای آزاد ایالات متحده که مسابقاتش در خاک آمریکا برگزار میشود و فرقی نمیکند که ورزشکار خودی باشد یا خارجی.
تقویم شنا در سالهای اخیر، روندی نسبتاً عادی داشت، حداقل برای شناگرهای آمریکایی. همین مسئله دنبال کردن ارقام را راحتتر میکند: ابتدای سال در مکانهای مختلف از جمله لانگبیچ کالیفرنیا و کلمبیا و میسوری، در ماه مه یا ژوئن در سانتا کلارای کالیفرنیا و یک یا دو بازی مهم مثل بازیهای ملی ایالات متحده، رقابتهای شنای پَن پَسیفیک، مسابقات جهانی شنا و هر چهار سال یکبار، المپیک تابستانی.
۱. ترجمه خوب بود و به متن اصلی هم وفادار بود ولی شاید یه خورده بیش از اندازه! طوری که چند تا از اصطلاحات، به خاطر ترجمه تحت اللفظی از معنی اصلیشون کمی دور شده بودن ۲. توی کتاب نکات
واقعا یه کتاب از فلپس لازم بود..
کتاب خیلی خوبی برای ایجاد انگیزه است. اینکه برای هدفت چقدر باید تلاش بکنی و بعد موفق بشی.
جذاب و بسیار آموزنده بود و نکات زیادی میشه از زندگی مایکل فلپس یاد گرفت ترجمه هم خوب بود ولی آقا سانسور نکنید😕 وسط داستان یهو آدم گیج میشه نمیفهمه چی به چی شد
به نام خدا، سپاسگزاریم که این کتاب رو گذاشتین، این کتاب بسیار مفید، اموزنده، تاثیر گذار و انگیزه اور است و یکی از بهترین کتابهای افراد موفق در سرتاسر جهان هستی بشمار می اید، با کمال تشکر.
در اکثر کتاب های موفقیت نام مایکل فلپس برده میشود، در این کتاب مسیر زندگیِ مایکل برای رسیدن به نقطهی اوج و موفقیت و کسب ۸مدال طلای المیپک مکتوب شده و من با خواندن کتاب به دو نکتهی مهم پی
فوق العاده برای همه عاشقان مایکل فلپس
کتاب خیلی عالی بود رویکرد و تفکرات مایکل فلپس برای ورزشکاران و شناگران یا مربی شنا توصیه می کنم این کتاب را حتما بخوانند
من زیاد زندگینامه میخونم این داستان هم خوب بود و به نظرم دو سه تا نکته برای یادگیری داشت ولی بعضی صفحه هارو هم طبیعیه جلو بزنید چون همه ی تعریفهایی که ازش کردن تمام ثانیههای رکوردهاش رو هم نوشته،
قطعا کتابی که در مورد یک قهرمان است خواندنی خواهد بود ، از مطالعه کتاب راضی ام . فقط سیر زمانی داستان مدام از دستم در میرفت .