کتاب شکستناپذیر
معرفی کتاب شکستناپذیر
شکستناپذیر اثر آنتونی رابینز یکی از مجموعه کتابهای به سوی موفقیت انتشارات طاهریان است. این اثر کتابی راهنما برای کسانی است که به دنبال سرمایهگذاری و کارآفرینی هستند.
درباره کتاب شکستناپذیر
آنتونی رابینز در این کتاب دادههایی اجرایی را برای سرمایهگذاران و کارآفرینان فراهم کرده است. در این کتاب رابینز با دقت و آگاهانه نشان میدهد که چگونه می توانید سرنوشت سرمایهگذاریتان را به دست بگیرید. وقتی بازار سقوط میکند، چگونه خودر ا نجات دهید و چگونه از فرصتهای خود وقتی دیران اوضاع اقتصادی را فاجعهبار میبینند، استفاده کنید. سرانجام رابینز نگاتی را ردباره خلق ثروت بیان میکند و این که رسیدن به ثروت پایان راه نیست اما یک جنبه بسیار مهم برای دستیابی به یک زندگی هدفمند است.
آنچه کمک میکند مطالب این کتاب باورپذیر باشد این است که نویسنده با صراحت با ترسهای فراگیر ما در مورد آینده اقتصادی همراه است.
خواندن کتاب شکستناپذیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمامی فعالان اقتصادی و سرکایهگذارن و کارآفرینان می توانند از راهنماییهای این کتاب استفاده کنند.
بخشی از کتاب شکستناپذیر
چه احساسی خواهید داشت، اگر بدانید که در ذهنتان، در قلبتان و در اعماق وجودتان، همیشه ثروتمند خواهید بود؟ اطمینان مطلق داشته باشید با وجود هر اتفاقی در اقتصاد، بازار سهام یا املاک حقیقی، شما همچنان تا پایان زندگی امنیت مالی خواهید داشت؟ اینکه بدانید شما آنقدر دارایی خوهید داشت که نه تنها قادر خواهید بود احتیاجات خانواده خود را برطرف کنید بلکه از لذت یاری رساندن به دیگران شاد شوید؟
ما همگی آرزو داریم به چنین جایگاهی از آرامش درونی دست پیدا کنیم که راحت، مستقل و آزاد باشیم. به طور خلاصه ما همگی آرزو داریم شکست ناپذیر باشیم.
اما معنای واقعی شکست ناپذیری چیست؟ موضوع فقط پول نیست، آن یک حالت ذهنی است. هنگامی به راستی شکست ناپذیر خواهید بود که حتی درمیان طوفانها اطمینانی کامل داشته باشید. البته به این معنی نخواهد بود که هرگز نگرانی نداشته باشید. همه ما میتوانیم مدتی توقف کنیم اما این حالت نباید ادامه پیداکند. هیچ چیز نباید برای مدت طولانی به شما ضربه بزند. اجازه ندهید ترس بر شما غلبه کند.
اگر شما به سرعت تعادل خود را بدست آورید و برهدفتان تمرکز کنید آرامش خود را بدست میآورید. هنگامیکه دیگران میترسند شما با این قدرت ذهنی از حوادث گیج کننده اطرافتان سود خواهید برد. این حالت ذهنی به شما اجازه خواهد داد تا بهجای پیروی از دیگران، یک رهبر باشید. یک بازیکن شطرنج باشید، نه مهرهای از بازی شطرنج. یکی از اندک افرادی باشید که انجام خواهند داد نه جزء افراد بیشماری که تنها حرف میزنند!
اما آیا این امر ممکن است که در این زمانهای سخت، شکست ناپذیر بود؟ یا این تنها یک آرزوی دست نایافتنی است؟
فهرست کتاب شکستناپذیر
دربارهٔ این کتاب