کتاب خفاش
خواندن نظراتمعرفی کتاب خفاش
خفاش به عنوان اولین اثر نسبو با خلق کارآگاهی به نام «هری هول» درسال 1997 انتشاریافت که با اقبال عمومی درکشورهای اسکاندیناوی، آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر، جزو پرفروشترین کتابها قرارگرفت و جایزهی کلید شیشهای را از آن خود کرد. دومین کتاب از مجموعهی هری هول به نام سوسک همزمان از این انتشارات عرضه میشود. ماناکتاب اقدام به ترجمهی کلیهی آثار نسبو نموده که به زودی روانهی بازار نشر خواهدشد.
سوسک
بدطینتانکارین فوسوم
کلکسیونر چشمسباستین فیتسک
هویت بورنرابرت لادلوم
به هیچ کس نگوهارلن کوبن
من خریدم این کتابو چون علاقه به ژانر جنایی دارم در حقیقت آدم برفی رو خواستم بخونم که دیدم کتاب اول این مجموعه، کتاب خفاش هست به معنای واقعی مزخرف بود اصلا به موضوع اصلی قتل پرداخته نمیشه وسطاش داستان
داستانی که یو نسبو برایمان تعریف میکند تنها یک رویداد نیست. گزارش خبری نمیخوانیم. او ما را وارد یک فرهنگ گم شده میکند تا به بهانهی آن دربارهی مسائل مهم انسانی حرف بزند. در خفاش از مرگ، زندگی و جاودانگی
آیزاک آسیموف در مقدمه کتاب باشگاه معما (بیوه مردان سیاه) میگه که کارآگاه محبوبش، هرکول پوآرو و سلولهای خاکستری مغزش است. اما در زمان ما، کارآگاه های وسواسی و مرتب از دور خارج شدند. ارتباط من با هری هول، این پلیس
کمی از کتاب رو خوندم ترجمه تا اینجا مناسب و روان بود ولی قیمت کتاب برای یک فایل پی دی اف خیلی زیاد هست .فونت کتاب ریز هست که خوندن رو مشکل میکنه .
بعنوان اولین کتاب سری هری هول قابل قبوله. فقط خیلی حاشیه و توضیحات اضافه داره
واقعا ترجمه و ویراستاری بد کتاب اذیت کننده است و باعث میشه دنبال کردن روند داستان سخت و حوصله سر بر باشه من یک بخشی از کتاب رو خوندم امیدوارم در ادامه بهتر باشه