کتاب شبح
خواندن نظراتمعرفی کتاب شبح
«منجی» نوشتهی «یو نسبو» یکی از پرطرفدارترین نویسندگان رمانهای جنایی ـ پلیسی است. شبح از مجموعه یازدهگانه هری هول است که به ترتیب شامل «خفاش»، «سوسک»، «سینه سرخ»، «الهه انتقام»، «ستاره شیطان»، «منجی»، «آدم برفی»، «پلنگ»، «شبح»، «پلیس» و «عطش» میشود. نسبو یازده جلد از سری رمانهای هری هول را نوشته و تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی دوازدهمین جلد آن را هم منتشر میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
هری برق خشم را در چشمان او دید؛ خشمی که بدون شک واقعی بود و حقیقت داشت. فقط هری نمیدانست ایزابل به خاطر زیر شکرفتن شرافتش عصبانی است یا به خاطر اینکه در دام افتاده است. ناگهان، بدون هیچ آمادگیای ایزابتل زیر خنده زد. خندهای از ته دل که به طرز عجیبی دخترانه بود.
او بلند شد و گفت: «ازت خوشم میاد هری! من مردها رو میشناسم و میدونم که وقتی کار به جاهای باریک میکشه، دست و پاهاشون رو گم میکنن. اما به نظرم تو استثنا هستی!
سینه سرخ
گذشتهی مخوفارنی لیندسی
ستاره شیطانیو نسبو
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳۱,۰۰۰۵۰%
توروخدا کتابای نسبورو تو طاقچه ی بیتهایت بذارین که همه رو بخونیم عالین .جنایی خونا عاشقش میشن
کتاب های یو نسبو را در بی نهایت بزارین لطفا👍👌
طاقچه ی عزیز لطفا کتاب های یو نسبو رو بذارید تو طاقچه ی بی نهایت ..یکم ادبیات پلیسی رو زیاد تر کنید یکم تنوع بشه تو این روزای تکراری 😘😉
هری هول پلیس سابق موجودی با هوش فوق العاده اس .نترس و جسوره..و مهارت بالا یی داره ک یک تنه و با تلاش فراون راز پرونده جنایی پسر خواندشو کشف میکنه و با این کشف خواننده رو واقعن شگفت زده
سلام کسی اینو خونده؟! چه جوریه؟! واقعا وحشتناکه؟
اولین کتابی که از یو نسبو خوندم،پرونده ی آدم برفی بود. ازاون موقع مجذوبش شدم البته اولش نمیدونستم کتابای مربوط به کارآگاه هری هول، ترتیب داره! این یکی هم عالی بود بنظرم. هیجان، معما، استرس،وحشت و همه ی ویژگی های
عالی
داستانی قوی از مجموعه هری هول و زاییده ذهن فوقالعاده یو نسبو
اوج کار یونسبو
هری هول یک کاراگاه سابق که توی حل معماهای پلیسی مهارت شگفت انگیزی داره،هیجان انگیز با پایانی غیر منتظره،فورمت کتاب یکم برای خوندنش مشکل سازه،سطر آخر هر صفحه خونده نمیشه برای خوندنش صفحه رو بالا بکشید.