دانلود و خرید کتاب عطش یو نسبو ترجمه جواد رحمتی فر

معرفی کتاب عطش

رمان عطش جذابترین، مهیج‌ترین و پرفروشترین رمان سال‌های اخیر نسبو، نویسنده‌ی توانای نروژی است که در آن به واکاوی روان‌پریشی جنایت می‌پردازد و خواننده همراه با قهرمان داستان درگیر‌ می‌گردد‌. این کتاب برای اولین بار به زبان فارسی و در ایران ترجمه شده است.
fari jafari
۱۴۰۰/۰۶/۲۹

سلام طاقچه.... عزیز چقد عالی میشد.. با دل خوانندگان راه بیاین تا حداقل کتاب چاپی رو نمیتونن تهیه کنن بتونن گزینه ارزون تر را انتخاب کنن.. امثال بنده واقعا وسعشون نمی رسه....تشکر از مجموعه طاقچه

تارا طاهر
۱۴۰۱/۰۱/۲۰

لطفا به کتابخانه طاقچه بی نهایت اضافه کنید

شهرام
۱۴۰۱/۰۳/۰۱

بهترین توصیه من اینه که کتاب‌ها رو به ترتیب بخونید. البته داستان هر کتاب مجزاست. منتهی با به ترتیب خوندن کتاب‌ها، در سفر شخصیت اصلی و بقیه شخصیت‌ها همراه میشوید و علاوه بر درک بهتر، لذت مضاعف می‌برید.

رضا
۱۳۹۷/۰۳/۱۲

عالی

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

یو نسبو و هارلن کوبن نویسنده های مورد علاقه من هستند و با وجود اینکه آثارشون در دنیا خیلی معروفند در ایران مورد کم لطفی و بی توجهی ناشران و مترجمان قرار گرفتند و کمتر کتابی از این نویسنده ها

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۷/۲۴

یکی از داستان های خوب مجموعه هری هول و ذهن پیچیده یو نسبو

گنگستر
۱۴۰۲/۰۱/۲۳

خیلی خوبه

وقتی برای کسی که از دست می‌دیم، گریه می‌کنیم، به خاطر همدردی نیست؛ چون می‌دونیم که اون‌ها بالاخره از این درد و رنج راحت شدن؛ با این وجود گریه می‌کنیم چون تنها شدیم و دلمون به حال خودمون می‌سوزه
caspian.kalagun
"من از شغلم متنفرم! اگه دست من بود می‌خواستم توی کنسرت پیانو بزنم." "تو پیانو خوب می‌زنی؟‌" "فحش می‌دی، درسته؟ این یه فحش به حساب میاد اگه توی کاری که دوست داری مهارت نداشته باشی و برعکس توی کاری مهارت داشته باشی که ازش متنفری."
caspian.kalagun
ریکل تو این مورد مسخره‌اش می‌کرد و می‌گفت: فقط پیرمردها هستن که تو کل سال، لباس‌های پشمی می‌پوشن. هری بهش جواب داده بود که بهترین راهکار برای زنده موندن اینه که کارهای پیرمردها رو کپی کنیم؛ چون با این همه، اون‌ها برنده شدن و تونستن تا اون سن زنده بمونن.‌"
caspian.kalagun
خُب هر روز یه مجرم جدید متولد می‌شد. یه انسان کوچولوی بی‌گناه، که گریه‌هاش تو جیغ مادرش گم می‌شد و با یه بند ناف به زندگی وصل می‌شد؛ هدیه‌ای که باعث می‌شد پدر و مادرش از خوش‌حالی گریه کنن و همین بچه تو زندگی آینده‌اش ممکن بود خرخره یه زن رو بجوئه و صدای داد و بیدادهاش تو صدای جیغ یه زن محو بشه.