کتاب الهه انتقام
خواندن نظراتمعرفی کتاب الهه انتقام
«منجی» نوشتهی «یو نسبو» یکی از پرطرفدارترین نویسندگان رمانهای جنایی ـ پلیسی است. شبح از مجموعه یازدهگانه هری هول است که به ترتیب شامل «خفاش»، «سوسک»، «سینه سرخ»، «الهه انتقام»، «ستاره شیطان»، «منجی»، «آدم برفی»، «پلنگ»، «شبح»، «پلیس» و «عطش» میشود. نسبو یازده جلد از سری رمانهای هری هول را نوشته و تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی دوازدهمین جلد آن را هم منتشر میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
کیسه ی حاویِ پولا زیر یک کت، روی صندلیِ پشتی قرار داره؛ کنارِ اسلحهی اِی جی ۵ که آمادهی شلیکه. خودرویِ جلویی گاز میده و دو متر حرکت میکنه و دوباره میایسته. از خودم میپرسم باید با دیدن این وضعیت حوصلهام سر بره، عصبانیشَم یا از کوره دربرم. دو افسر در امتداد خط سفید مابینِ ماشینها قدم میزنن. یکی از اونها یه زنه که یونیفرم تنشه و اون یکی مرد قد بلندیه که کت خاکستری پوشیده.
سوسک
به هیچ کس نگوهارلن کوبن
کمیسر برونتی یاد می گیرد که هیچ کتابی را از روی جلد قضاوت نکندسبا هاشمی نسب
خونخواهیحمیده رستمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
مجموعه داستانهای هری هول خیلی جذاب هستن ولی طاقچه همه را به طور منظم نزاشته بعضیاش pdf که خیلی خوندنش سخته و بعضی مثل همین کتاب از چپ به راسته
چرا این کتاب اینقدر افتضاحه... مثل انگلیسی از سمت چپ شروع شده، و ترجمه اش روان نیست... از همه مهمتر نوار پایین صفحه اش که شماره صفحه رو میگه روی دو خط آخر رو گرفته... من فقط دارم می خونم
اولا نخونده چطور ستاره بدیم ؟ این زورگوییه یاباعث میشه به ناحق ستاره بدیم و اطنکه چرا ورق زدن کتاب برعکسه؟ انگار از اخر داریم میریم عقب🤪
یکی از بدترین ترجمه هایی بود که از کتابهای یونسبو مطالعه کردم. ترجمه بسیار بسیار ضعیف،ویراستاری بسیار بد و به نظرم سانسور فراوان به هیچ وجه توصیه نمی کنم. حیف از اون یک ستاره ای که بهش دادم
ترجمه افتضاح بود
ماز مجموعه هری هول. داستان پردازی و شخصیت پردازی عالی
گرچه خواندنش سخت بود ولی زیبایی داستان ومعماهای آن وغافلگیریش جبران آن بود،ترجمه بعلت ترجمه نشدن بعضی از کلمات که به مرور متوجه میشوید ،تا حدی بد بود.
کتاب بسیار جالب هست،ولی متاسفانه اشکال متنی داره،بعضی صفحات نیست،خطوط آخر بعضی از صفحات دیده نمیشه،در کل نفهمیدم چی به چیه .حیف.قبلا اطلاع هم دادم،ولی کاری انجام نشد.