کتاب یک سفر دو لیوان چای آشغال و مسافری که شبیه تو بود
خواندن نظراتمعرفی کتاب یک سفر دو لیوان چای آشغال و مسافری که شبیه تو بود
«یک سفر، دو لیوان چای آشغال؛ و مسافری که شبیه تو بود» مجموعه داستان کوتاهی از رضا کاظمی (-۱۳۴۹)، نویسنده معاصر ایرانی است.
در بخشی از داستان «عزیز کُرده» از این مجموعه میخوانیم:
گفت: بزنی میکُشمَت. هرجا بروی ـ باشی برام فرق ندارد ـ نمیکند. پیدات میکنم چاقو را تا دسته... نگذاشتم حرفهاش ـ تهدیدهاش را که بلوف هم نبودند تمام کند، گفتم: بایست عقب، میزنم هزارپارهاَش میکنم، هیچ غلطی ـ گُهی ـ شِکری هم نمیتوانی بخوری ـ بکنی. گفت: گفته باشم، نگویی نامَردی کرد عزیزکُرده، نگفته زد ناکارِمان کرد رفت توو کوه و کمر گور و گم شد ـ کرد خودش را، و مرا ـ خانوادهام را ـ نومزادم را بدبخت بیچاره. گفتم: اوووَه! چه خبرت است؟ ریلِ قطار راه انداختهای با حرفهات ـ چاخانهات؟ میدانستم چاخان نیست ـ نمیکند؛ اما حرفم را نسنجیده پرانده بودم به هواش، او هم روو هوا گرفته کرده بودش خون، ریخته بود توو گوشهاش صورتش همه جای جانَش. سرخ شد. داغ. تا بیاید کاری ـ دست از پا خطایی بکند زدم سازش را، سازش را زدم ـ کوفتم به دیوار سیمانی. نه، کوباندم به ستونِ سیمانیِ میانِ اتاق. شکست. گرومپی ـ دَرَقّی ـ چَرَقّی صدا کرد، کاسهش ترکید. قاچ خورد. تَرَک، برقی تا نزدیکای دستهی ساز رفت؛ شکافت. انگاری ـ شبیه ـ مثلِ هندوانهی سبزوار یا چه میدانم، هندوانهی صَلِّ عَلایِ تُپُل که چاقو بیندازی سرش قِرِچِّ شیرینی بکند؛ تا تَه برود دهان باز کند بخندد بِت. همانطور.
نگاهی بر آموزش کارکنان با تأکید بر آموزه های اسلامی
مرتضی منتظرالمهدی
به خودت خوش آمدیمهدی معینی
زندان بیست و چهاربهنام کشاورز (دهدشتی)
رسالت مداحان اهل بیت (ع)حسن بابایی
نوازنده نابیناولادیمیر کارالنکو