دانلود و خرید کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹) جری ویسمن ترجمه محمدابراهیم گوهریان
تصویر جلد کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

معرفی کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

«هنر موفقیت در ارائه‌ محصول» نوزدهمین جلد از مجموعه کتاب‌های تجارت جهانی و نوشته جری ویسمن (-۱۹۳۴) است که هنر چگونه عرضه کردن محصول به خریدار را آموزش می‌دهد. واسطه انتخاب در تجارت، معرفی حضوری است. یک معرفی ضعیف می‌تواند معامله را نابود کند در حالی که معرفی قدرتمند کالا می‌تواند آن را به اوج برساند. بخشی از کتاب: تجار بسیار زیادی این اشتباه را مرتکب می‌شوند، فکر می‌کنند برای اینکه شنوندگانشان همه چیزرا درک کنند باید همه چیز را بگویند........ برای اعلام وقت، آن‌ها طرز ساخت ساعت را شرح می‌دهند؛ در نتیجه مطالب جامع زیادی را بیان می‌کنند که چیزی بیش از تخلیه اطلاعات نیست: «بگذارید به آن‌ها آمار رشد بازار را نشان دهم. آنگاه ما نتیجه‌ی بررسی رضایت دو مشتری آخر را به‌دست آوردیم. و در منتخبی از مطبوعات پس از راه اندازی محصول بیان کردیم. در آن‌ها نکاتی برجسته از مرورهای گروه اجرایی‌مان را اضافه کردیم و ارقام مالی را فراموش نکردیم. هرچه بیشتر بهتر.» من این را دیدگاه فرانکشتاین می‌نامم: مونتاژ قسمت‌های غیر هماهنگ.
اگر هر یک از معرفی‌ها به شکست بینجامد، شما هرگزدومین فرصت برای اولین تاًثیرگذاری را نخواهید داشت. شما هرگز دومین فرصت برای اولین تاًثیرگذاری را نخواهید داشت.
اجرای اولین عرضه‌ی عمومی حیاتی ترین مأموریت معرفی است که هر شرکتی خواهد داشت
متقاعد کردن، چالش قدیمی جلب توجه حضار به تجربه‌ای است که به عنوان «آها!» شناخته می‌شود.
فروش تلفنی به همه (تجارت جهانی ۲)
رنی‌.پ. واک‌آپ
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروش
برایان تریسی
کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)
جفری گیتومر
فروش از راه دور (تجارت جهانی ۵)
استفان شیفمن
روش ترغیب مشتریان (تجارت جهانی ۲۳)
رابرت بی‌میلر
فروش در ۶۰ ثانیه
دیوید لورنزو
عشق، عشق... باز هم عشق
عباس عطاری کرمانی
درس‌ها و ماجراهای فروش (تجارت جهانی ۸)
لوید آلارد
persian
بهروز محمودی بختیاری
موفقیت در زمان رکود بازار
پاتریک فورسیت
چرا می‌خواهیم شما ثروتمند باشید؟ (دو مرد، یک پیام)
دونالد ترامپ
بازاریابی به زبان آدمیزاد