دانلود و خرید کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹) جری ویسمن ترجمه محمدابراهیم گوهریان
تصویر جلد کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

معرفی کتاب هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)

«هنر موفقیت در ارائه‌ محصول» نوزدهمین جلد از مجموعه کتاب‌های تجارت جهانی و نوشته جری ویسمن (-۱۹۳۴) است که هنر چگونه عرضه کردن محصول به خریدار را آموزش می‌دهد. واسطه انتخاب در تجارت، معرفی حضوری است. یک معرفی ضعیف می‌تواند معامله را نابود کند در حالی که معرفی قدرتمند کالا می‌تواند آن را به اوج برساند. بخشی از کتاب: تجار بسیار زیادی این اشتباه را مرتکب می‌شوند، فکر می‌کنند برای اینکه شنوندگانشان همه چیزرا درک کنند باید همه چیز را بگویند........ برای اعلام وقت، آن‌ها طرز ساخت ساعت را شرح می‌دهند؛ در نتیجه مطالب جامع زیادی را بیان می‌کنند که چیزی بیش از تخلیه اطلاعات نیست: «بگذارید به آن‌ها آمار رشد بازار را نشان دهم. آنگاه ما نتیجه‌ی بررسی رضایت دو مشتری آخر را به‌دست آوردیم. و در منتخبی از مطبوعات پس از راه اندازی محصول بیان کردیم. در آن‌ها نکاتی برجسته از مرورهای گروه اجرایی‌مان را اضافه کردیم و ارقام مالی را فراموش نکردیم. هرچه بیشتر بهتر.» من این را دیدگاه فرانکشتاین می‌نامم: مونتاژ قسمت‌های غیر هماهنگ.
روش ترغیب مشتریان (تجارت جهانی ۲۳)
رابرت بی‌میلر
۱۰۰ پیشنهاد برتر فروش (تجارت جهانی ۹)
کن لنگدن
مدیریت ارتباط با مشتری (تجارت جهانی ۲۰)
آدریان پاین
فروشنده نخبه (تجارت جهانی ۲۱)
وینی آری
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)
محمدابراهیم گوهریان
کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)
جفری گیتومر
درس‌ها و ماجراهای فروش (تجارت جهانی ۸)
لوید آلارد
خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوه‌های شناسایی و تقویت خلاقیت
برایان تریسی
شعارهای تبلیغاتی
بهرام عفراوی
هنر چانه‌زنی (تجارت جهانی ۱۱)
ریچارد ند لی‌بو‌‫
همه چیز درباره‌ی فروش (تجارت جهانی ۱۶)
مارگریت اسمولن
بازاریابی حسی
احمد روستا
فروش از راه دور (تجارت جهانی ۵)
استفان شیفمن
این مورد را مذاکره کنید! (تجارت جهانی ۱۷)
هرب کوهن
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
پیتر. ب استارک
تحلیل ناب (خلاصه کتاب)
الیستر کرول
اگر هر یک از معرفی‌ها به شکست بینجامد، شما هرگزدومین فرصت برای اولین تاًثیرگذاری را نخواهید داشت. شما هرگز دومین فرصت برای اولین تاًثیرگذاری را نخواهید داشت.
تنها راه مطمئن ایجاد یک معرفی موفقیت آمیز آغازکردن با هدفی در ذهن است.
معرفی کننده‌ی خوب در ابتدای معرفی ذهن شنوندگان را تسخیر می‌کند و با خود به تمام بخش‌های مختلف، موضوعات و ایده‌ها می‌برد، هرگز اجازه نمی‌دهد بروند و آنگاه آن‌ها را تا فرا خوانی برای اقدام نگه می‌دارد.
درس: تمام نمایش‌های صوتی و زبان بدن شاداب و پر تحرک در دنیا نمی‌توانند یک داستان پیچیده را بهبود بخشند، درحالی‌که یک داستان واضح و خلاصه می‌تواند به معرفی کننده وضوح ذهن برای ارائه‌ای با متانت بدهد.
در تجارت هنگامی که نکته‌ای به‌طور کامل روشن نمی‌شود و هنگامی که منفعت شنوندگان به‌طور آشکارا نمایان نیست، سرمایه‌گذاری کم می‌شود، فروش صورت نمی‌گیرد، تاًییدی شنیده نمی‌شود و عرضه شکست می‌خورد.
مشکل، انتقال اطلاعات زیاد به‌طور یک طرفه به شنوندگان است و هرگز مکالمه و ارتباط با تاًکید بر کاری مشترک نیست؛ بلکه معرفی آن‌ها خیابان‌های یک طرفه‌ای بودند که به انتها رسیده، متوقف می‌شدند.
اکثریت قاطع معرفی‌های تجاری تنها در خدمت انتقال اطلاعات هستند نه متقاعد سازی.
«آها!» لحظه‌ای که شما می‌دانید شنوندگانتان آماده هستند تا با آهنگ شما رژه بروند.
همه‌ی عرضه‌های تجاری یک هدف مشترک دارند: فن معرفی با تمام اهمیت آن، فنی با چندین دوجین کاربرد که همه در تجارت باید آمادگی آن را داشته باشند.
متقاعد کردن، چالش قدیمی جلب توجه حضار به تجربه‌ای است که به عنوان «آها!» شناخته می‌شود.
اجرای اولین عرضه‌ی عمومی حیاتی ترین مأموریت معرفی است که هر شرکتی خواهد داشت

۷۰%