دانلود و خرید کتاب تئوری تصمیم جیمز کلیر ترجمه مصطفی هرائینی

نویسنده:جیمز کلیر
انتشارات:انتشارات ویان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تئوری تصمیم

کتاب «تئوری تصمیم» نوشتۀ جیمز کلیر و ترجمۀ مصطفی هرائینی است و انتشارات ویان آن را منتشر کرده است. اگر می‌خواهید بدانید چرا گاهی اشتباه تصمیم می‌گیرید و چگونه می‌توانید روند تصمیم‌گیری‌تان را بهبود ببخشید، این کتاب راهنمایی کاربردی و ارزشمند خواهد بود.

درباره کتاب تئوری تصمیم

کتاب تئوری تصمیم: از تله‌های ذهنی تا انتخاب‌های طلایی تلاشی است برای شناخت آنچه واقعاً در لحظهٔ تصمیم‌گیری در ذهن ما می‌گذرد؛ لحظه‌ای که اغلب گمان می‌کنیم بر پایهٔ منطق و عقل سلیم عمل می‌کنیم؛ اما در واقع گرفتار خطاهای شناختی، احساسات زودگذر و الگوهای ذهنی ناپیدایی هستیم که انتخاب‌هایمان را از مسیر درست منحرف می‌کنند.

نویسندۀ کتاب تئوری تصمیم، با رویکردی روان‌شناختی و کاربردی، به خواننده کمک می‌کند تا پرده از سازوکارهای درونی تصمیم‌گیری بردارد؛ اینکه چرا گاهی باوجود داشتن اطلاعات کافی، باز هم تصمیمی می‌گیریم که بعداً از آن پشیمان می‌شویم. برخلاف تصور رایج که انسان را موجودی منطقی می‌داند، کتاب تئوری تصمیم با اشاره به یافته‌های علمی جدید نشان می‌دهد که همهٔ ما درگیر الگوهای تصمیم‌گیری معیوب هستیم؛ از ترسِ ازدست‌دادن و سوگیری‌های ذهنی گرفته تا خطای تکیه‌گاه و باورهای تأییدطلبانه.

از آنجا که این تله‌های ذهنی اغلب نامرئی هستند، کتاب تئوری تصمیم تلاش می‌کند با زبانی ساده و روان، آن‌ها را قابل‌شناسایی و مهار کند. در نتیجه، خواننده به‌مرور با سازوکار مغز هنگام تصمیم‌گیری آشنا می‌شود و یاد می‌گیرد که چگونه با شناخت این دام‌ها، تصمیم‌هایی آگاهانه‌تر، واقع‌بینانه‌تر و سودمندتر بگیرد.

تئوری تصمیم فقط دربارهٔ مسائل پیچیدهٔ اقتصادی یا مدیریتی نیست، بلکه کاملاً به زندگی روزمره گره خورده است: از انتخاب شغل و خرید یک کالا گرفته تا تصمیم‌های احساسی در روابط. این کتاب به ما می‌آموزد که ابزار لازم برای تصمیم‌گیری هوشمندانه، نه‌تنها اطلاعات بیشتر، بلکه داشتن آگاهی نسبت به ذهن خودمان است. کتاب تئوری تصمیم پلی می‌سازد میان شناخت علمی از ذهن انسان و مهارت عملی در انتخاب‌های روزانه.

خواندن کتاب تئوری تصمیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری، توسعۀ فردی و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.