دانلود و خرید کتاب والدین قطعاً تأثیرگذارند میشل بربا ترجمه ستاره بابایی
تصویر جلد کتاب والدین قطعاً تأثیرگذارند

کتاب والدین قطعاً تأثیرگذارند

معرفی کتاب والدین قطعاً تأثیرگذارند

«والدین، قطعاً تأثیرگذارند» کتابی از مجموعه کتاب‌های «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان» و نوشته میشل بربا است. در این کتاب شما با هشت مهارت خودباوری، پرورش توانایی‌ها، برقراری ارتباط، حل مشکلات، کنارآمدن، هدف‌گذاری، تسلیم‌نشدن و مهربانی آشنا خواهیدشد. این نویسنده تعدادی از بهترین ایده‌ها و فعالیت‌هایی را که تاکنون جمع‌آوری شده، در یک جلد برای والدین گردآوری کرده است. شما فهرستی از ارزشیابی‌ها را خواهید یافت که به شما کمک می‌کند نقاط‌قوت و ضعف‌های کودکتان را شناسایی کنید. یک دوجین رهنمودهای کوتاه بچه‌داری، مراحل ساده‌ای که نشان می‌دهند هریک از مهارت‌های موفقیت را چگونه ارتقاء دهیم و فعالیت‌های عملی متعدد که می‌توانید برای آموزش هشت مهارتی که در موفقیت بیشترین اهمیت را دارند به کارشان ببندید. میشل داستان‌های جذابی را هم درباره کودکان واقعی که استعدادهای خود را دست‌کم گرفته‌اند، گنجانده است. همین‌طور راه‌حل‌های ساده‌ای که والدین‌شان به‌کار گرفتند تا زندگی آن‌ها را متحول سازند. او درباره داستان‌های این کتاب می‌گوید: تمام داستان‌های این کتاب درباره کودکان، خانواده‌های آن‌ها و آموزگارانی است که می‌شناخته‌ام و طی بیست سال گذشته با آن‌ها کار کرده‌ام. بعضی از این داستان‌ها موارد پیچیده‌ای از کودکانی است که تحت درمان من بوده‌اند. نام‌های حقیقی آن‌ها و همین‌طور والدین‌شان را برای حفظ حریم خصوصی‌شان تغییر داده‌ام. تمام مثال‌هایی که از مدارس زده شده حاصل مشاهدات واقعی خودم است، مگر کودکانی که به‌عنوان نمونه‌ای از کودکانی که این هشت مهارت را از خود نشان می‌دهند، با روزنامه‌ها مصاحبه کرده‌اند و یا درباره آن‌ها در کتاب‌ها نوشته شده‌است.
چگونه به کودک خود نه بگوییم
زه‍را ج‍ع‍ف‍ری‌
کلیدهای پرورش فرزند شاد‬‌‫
لیزا مکورت
والدین هشیار
شفالی ساباری
کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله
مگ زویبک
فرزندپروری بدون شرط
الفی کهن
کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو
الیزابت پنتلی
کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکان
سپیده خلیلی
پاسخ به والدین
سیما فردوسی
کلیدهای رفتار با کودک سه ساله
سوزان ای. گاتلیب
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
لیزا مکورت
انضباط بدون گریه
الیزابت پنتلی
‌‫آموزش دستشویی رفتن به کودکان
مگ زویبک
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)
پائول تایگر
کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
سیلویا ریم
‌‫کلیدهای انتخاب مهد و پرستار کودک
استیوان آورباخ‌‫
۱۰ روز تا داشتن کودکی سازگارتر و آرام‌تر
جفری برنشتاین
کلیدهای رفتار با کودک پنج‌ساله
مارتی وایت
کلیدهای آموزش و مراقبت از سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان
ک‍ری‍س‍ت‍ال‌ دف‍ری‍ت‍اس‌
کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانان
جان گاتمن
فرزانه
۱۳۹۶/۱۰/۱۱

بنطرم کتاب خوب و کاربردی هست.من اعتقاد دارم این جور کتابهای تربیتی حتی اگه یک نکته اموزشی هم داشته باشه ارزش خوندن داره.من چون مادرم و به تربیت صحیح فرزندم علاقه دارم سعی میکنم کتابهای تربیتی زیادی بخونم ایشاله که

- بیشتر
Mehran
۱۳۹۸/۱۱/۰۸

واقعا عالیه . از اون دسته کتاب هاست که چند بار باید با دقت بخوانم چون خیلی چیزها میشه از این کتاب یاد گرفت .

saraaghababaei
۱۳۹۸/۰۵/۱۲

حتماااا مادر پدرها بخونند 🌹🌹🌹🌹عالی و کاربردیییی

Saba Khazaie
۱۴۰۱/۱۰/۱۰

خیلی واضح و روان نوشتن . با خوندن هر صفحه اش غرقش شدم . دقیقا کتابی بود ک میخاستم . حتی با خوندنش اصلا خسته نشدم علاوه بر اینا واقعا کاربردی بود . کاش هر پدر و مادری این کتابو

- بیشتر
معين ولي خاني
۱۳۹۸/۱۰/۱۶

عالیه واقعا و کاربردی

arezuuu
۱۳۹۸/۰۵/۲۶

حتما دوباره میخونمش

کاربر ۲۰۰۳۱۷۱
۱۴۰۱/۰۷/۱۵

واجبترین کتاب برای تربیت فرزند

بسیاری از متخصصان رشد کودک هم به همین نتیجه رسیده‌اند. خیلی ساده گفته‌اند برای اینکه بچه‌هایمان موفق باشند. اول باید باور کنند که می‌توانند موفق شوند.
حسين
بچه‌های ما سعی می‌کنند در سطح توقعات ما زندگی کنند.
حسين
نگرش «من می‌توانم» به‌خودی خود شکل نمی‌گیرد؛ بچه‌ها آن را یاد می‌گیرند و اولین جایی که یاد می‌گیرند از خود ماست. شواهد روشن نشان می‌دهد والدینی که از بچه‌های خود توقع موفقیت دارند و این باور را که «می‌دانم تو می‌توانی» به زبان می‌آورند، بچه‌هایی تربیت می‌کنند که می‌توانند. پرورش این اولین مهارت موفقیت یکی از بزرگ‌ترین هدایایی است که می‌توانید به کودکتان بدهید، چون اساس خودباوری سالم و موفقیت است.
حسين
سه اصل را برای بهبود مکالمه با بچه‌ها توصیه می‌کنند. این اصول به‌ویژه، برای بچه‌های سنین پیش از بلوغ مفید هستند! ۱. از علایق مشترک حرف بزنید. درباره موضوعاتی که هر دو سهیم هستید بحث کنید، مثل تجربیات گذشته، برنامه‌ریزی برای یک مناسبت پیش رو، یا فیلم، هنرپیشه، آواز یا بازی‌ای که هر دو بلد هستید. ۲. بی‌طرف بمانید. قضاوت کردن، متهم کردن یا نصیحت کردن موانع گفت‌وگو هستند. سعی کنید بردباری را تمرین کنید و برای شنیدن نظرات فرزندتان آماده باشید.
Booki
بدون این احساس که «من می‌توانم این کار را انجام دهم»، کودک از موفقیت در هر محیطی ناتوان است، در مدرسه، در خانه، با دیگران، در کار، در میادین ورزشی و در زندگی، در صورت کمبود باور به خویشتن، کودک با دیدِ «چرا به خودم زحمت بدهم، به‌هرحال نمی‌توانم این کار را انجام دهم» با تجربیات روبه‌رو خواهد شد و از بسیاری از فرصت‌های شادمانی و رضایتمندی خود می‌کاهد
حسين
والدینی که به فرزندان‌شان محبتی می‌ورزند که پذیرش را القاء می‌کند، توقعات منصفانه و روشنی دارند و با آن‌ها محترمانه رفتار می‌کنند، فرزندانی خودباور پرورش می‌دهند.
tala
کودکان دارای خودباوری به‌روشنی حس کرده‌اند که بی‌قیدوشرط دوست داشته می‌شوند، بی‌بروبرگرد. دوم اینکه، برخلاف تفکر عموم، بچه‌هایی که خودباوری بالایی دارند، با قوانین روشن و منصفانه‌ای بزرگ شده‌اند که والدین‌شان به‌طور مستمر بر آن‌ها پافشاری داشته‌اند، بنابراین می‌دانستند چه انتظاراتی از آن‌ها می‌رود. عامل سوم اینکه والدین آن‌ها برای شنیدن حرف‌هایشان وقت صرف می‌کردند و به نظراتشان توجه داشتند، از این رو، با این باور بزرگ شدند که نظرات آن‌ها محترم و معنادار است.
tala
- از تشویق برای افزایش بیشتر خودباوری فرزندتان استفاده کنید. - به فرزندتان نشان دهید کارش را خوب انجام می‌دهد، در نتیجه او می‌تواند دید «من می‌توانم» را پرورش دهد. - به فرزند خود کمک کنید مکالمه درونی مثبت را در خود تقویت کند و از عادت گفت‌وگوی منفی با خود بکاهد. - روش‌های تربیتی مثبتی را به‌کار گیرید که به‌طور مؤثر بدرفتاری را تغییر دهد، درحالی‌که همچنان از خودباوری پشتیبانی می‌کند. - برچسب‌های منفی و مخرب را به برچسب‌های مثبت و تأییدی تبدیل کنید که وجهه مثبت را پرورش می‌دهند.
حسين
همیشه پاداش دادن به بچه‌ها به‌خاطر موفقیت‌هایشان ـ مثل پول دادن برای نمرات خوب، یا خوراکی خوشمزه به‌خاطر رفتارهای خوب ـ ممکن است پیام‌های منفی مخابره کند که ما متوجه‌اش نیستیم: «من می‌خوام حسابی تلاش کنم که نمرات خوب بیارم تا مامان و بابا یک چیزی بهم بدن.» یا «چرا باید رفتارم را عوض کنم؟ هیچ‌چی گیرم نمیاد.» دردناک‌ترین سناریو آن است که بچه‌ای با این باور بزرگ شود که والدینش فقط وقتی موفقیتی به‌دست می‌آورد دوستش دارند. یکی از بهترین روش‌ها برای پرورش اعتمادبه‌نفس فرزندتان این است که تلاش‌هایش را چه موفقیت‌آمیز باشد چه نباشد قدردانی کنید. سنگ بنای اعتقاد کودک به خودش این است که بداند بی‌قیدوشرط دوست داشته می‌شود ـ فارغ از نتیجه.
حسين
چطور توقعاتی ایجاد کنید که «تو را باور دارم» را به فرزندتان منتقل کند و کمکش کنید که تصویر مثبتی از خودش بسازد.
Booki
خودباوری مثبت، پرورش توانایی‌ها، برقراری ارتباط، حل مشکلات، کنار آمدن، هدف‌گذاری، تسلیم نشدن و مهربانی. انتقال این مهارت‌ها در زندگی بچه‌هایمان تأثیرگذار است.
tala
-فرزندتان را به‌خاطر تلاشش تشویق کنید. بچه‌های ما نیازمند این هستند که باور کنند ما دوست‌شان داریم، فرقی نمی‌کند موفق شوند یا شکست بخورند. هر تلاشی که فرزندتان می‌کند امکان موفقیت او را بیشتر می‌کند.
حسين
می‌دونستم که از پس آن برمیای!      این از همیشه بهتر است. فکر خیلی خوبیه. می‌تونم بگم تقریبا به‌دستش آوردی. درست داری پیش میری. کارت عالیه. تو این کار خیلی بهتر شدی. هر روز بهتر از دیروز! باید تمرین کرده باشی! عالی! فوق‌العاده! معرکه! بهترین! محشر! شگفت‌انگیز! آفرین! سرآمد! اجرای دیدنی! کارت درسته! واقعآ فکر شده بود! ادامه بده! کارت خوب بود! خودشه! دیدنی! خیال‌انگیز! به‌دستش آوردی! خیلی خوبه! اُه! تبریک داره! تأثیرگذاره! بهت افتخار می‌کنم! هیچ‌کس نمی‌تونه تو همه چیز خوب باشه. ما فکر می‌کنیم که تو در خیلی از زمینه‌ها عالی هستی، هرچند ممکنه حالا این‌طور به نظر نیاد.»
حسين
۵. زنجیر کاغذی درست کنید. مجموعه کاملی از نوارهای کاغذی رنگی با رنگ روشن در اندازه‌های ۲/۵ × ۱۲/۵ سانتی‌متر کنار دست نگهدارید. هربار که فرزندتان موفقیت ویژه‌ای را به‌دست آورد، آن را روی یک نوار بنویسید، از روی نوار بعدی در حلقه بگذرانید و انتهای آن‌ها را به هم بچسبانید تا یک زنجیر درست شود. به اضافه کردن حلقه‌های جدید ادامه دهید و زنجیر را به‌عنوان سند موفقیت در اتاق کودک آویزان کنید.
حسين
۴. یک مجله موفقیت درست کنید. یک دفتر خالی به فرزندتان بدهید. او را تشویق کنید که دستاوردها و موفقیت‌هایش را در مجله با آرایش ساده‌ای ثبت کند. برای بچه‌های کوچک‌تر، فعالیت عکس گرفتن یا نقاشی کردن از دستاوردهایشان و چسباندن آن‌ها به آلبوم را درنظر بگیرید.
حسين
۳. یک تابلوی اعلانات نصب کنید. با نصب تابلوی اعلانات، او می‌تواند بهترین برگه‌های امتحانی خود را به نمایش بگذارد. برگه‌ها را تاریخ بزنید و به ترتیب زمانی روی تابلو نصب کنید. فرزندتان با یک نگاه، عملکرد پیشین‌اش را با عملکرد کنونی‌اش مقایسه می‌کند. این کار مخصوصآ زمانی بسیار تأثیرگذار است که به فرزندتان کمک کنید هربار یک عملکرد تحصیلی ثابت را انتخاب کند، مثلا همه امتحانات ریاضی یا همه امتحانات خوشنویسی.
حسين
۲. درست کردن یک زونکن کار مورد علاقه. یک زونکن بزرگ بخرید ـ هرچه بادوام‌تر بهتر ـ یا حتی یک جعبه محکم. هر هفته از فرزندتان بخواهید امتحانی را که از همه بیشتر به آن افتخار می‌کند انتخاب کند و آن را در زونکن عملکرد بگذارد. سپس به او کمک کنید به عملکرد پیشین خود در زونکن نگاه و آن را با پیشرفت کنونی‌اش مقایسه کند، در نتیجه می‌تواند میزان پیشرفت‌اش را ببیند.
حسين
۱. ثبت میزان پیشرفت. هر هفته، از کودکتان بخواهید پیشرفت تحصیلی خود را روی یک نوار صوتی ضبط کند، در نتیجه او می‌تواند درباره توانایی‌هایش «بشنود». صدای ضبط‌شده در هر نوبت لازم نیست بیش از یک دقیقه باشد و می‌تواند هر تعداد موضوعی را دربر بگیرد: شعر، پاراگرافی از یک کتاب یا گزارش‌اش، اصول ریاضی، دیکته کلمات و حتی مصاحبه با یک دوست.
حسين
ز قدرتمندترین مهارت‌هایی که والدین و معلمان می‌توانند به کودکان آموزش دهند ثبت پیشرفت تدریجی خودش است. با این کار او می‌تواند موفقیت‌هایش را ببیند. با مشاهده پیشرفت‌ها، باورهای شخصی‌اش چاره‌ای جز رشد ندارند! فعالیت‌های پیشِرو با کمک به بچه‌ها در ثبت و اندازه‌گیری میزان پیشرفت و دستاوردها، نگرش «من می‌توانم» را می‌سازد.
حسين
بچه‌ها فقط باید عملکرد کنونی خود را با عملکرد پیشین خودشان مقایسه کنند، نه با عملکرد هم‌کلاسی‌ها یا خواهر و برادرهایشان. رقابت برای بچه‌هایی که پیشاپیش باورهای عمیقی به خودشان دارند ممکن است انگیزه ایجاد کند، اما برای بچه‌هایی که اعتمادبه‌نفس پایینی دارند می‌تواند فلج‌کننده باشد.
حسين

حجم

۶۸۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۰۰ صفحه

حجم

۶۸۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۰۰ صفحه

قیمت:
۱۰۲,۰۰۰
تومان