کتاب راه حل جایگزین (رویارویی با مشکل، بازیابی خویشتن و یافتن شادی)
نویسنده:آدام گرانت، شریل سندبرگ
مترجم:حسین گازر
انتشارات:کتاب کوله پشتی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب راه حل جایگزین (رویارویی با مشکل، بازیابی خویشتن و یافتن شادی)
«راهحل جایگزین (رویارویی با مشکل، بازیابی خویشتن و یافتن شادی)» اثری از نویسندگان، شریل سندبرگ و آدام گرنت است.
شریل سندبرگ یک رهبر کسب و کار، پیشرو فعالیتهای بشردوستانه، و رئیس ارشد عملیات در فیسبوک است. او نویسنده کتاب پرفروش رهبر باش و موسس سازمانی به همین نام است و آدام گرانت استاد تمامِ رشتهی روانشناسی در دانشگاه وارتون و نویسنده کتابهای بسیار پروفروش Originals و Give and Take است. او پیشرو تخصص چگونگی یافتن انگیزه و معنا و نحوهی زندگی سخاوتمندانهتر و خلاقانهتر است. آدام موفق به دریافت جوایز متعددی از موسسه روانشناسی آمریکا و بنیان علمی بینالمللی شده و یکی از نویسندگان همیشگی نیویورک تایمز است.
راهحل جایگزین دربرگیرندهی بینشهای شخصی شریل و تحقیقات دقیق و آگاهیبخش آدام در زمینهی یافتن قدرت در مواجهه با مصیبت است.
شریل در مقدمه کتاب میگوید:
این کتاب تلاش من و آدام برای به اشتراک گذاشتن درسها و تجربیاتی است که درباره برگشتپذیری یاد گرفتیم. این کتاب را با کمک یکدیگر نوشتیم اما برای سادگی و شفافیت داستان، من (شریل) نقلکننده آن هستم و آدام به عنوان سوم شخص در آن حضور دارد. اصلاً وانمود نمیکنیم که امید بر تمام دردها غلبه میکند. تصورمان این نیست که هر نوع ممکن از شکست و بدبیاری را خودمان شخصاً تجربه کردهایم. نه اصلاً اینگونه نیست. هیچ راه درست و مطلقی هم برای مواجهه با چالشها نیست، بنابراین ما جواب کاملی برای آنها نداریم. هیچ جواب مطلقی وجود ندارد.
زندگی هرگز کامل نیست. همهی ما با بعضی از انتخابهای دوم زندگی میکنیم. این کتاب به ما کمک میکند که راهحلهای جایگزین را اجرایی کنیم.
پارادوکس اشتیاق
پسر شایستهفریدا مک فادن
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
۳۴,۳۰۰۳۰%
پیش از خواندن این کتاب اصلا چنین تصوری از اون نداشتم. ,سرتاسر کتاب پربود از داستانهایی از زندگی افرادی که به نوعی دچار مصیبتی شده بودند (ازفوت همسر وفرزند گرفته تا بیکاری,خودکشی,تجاوز,شکست و....)کتاب از زبان زنی بیان میشودکه همسرش را
برا کسانی که عزیزی از دست دادن و در بحران هستن .کتاب خوبیه. خودم در این شرایط بودم و خوندن این کتاب به وقت بود
به نظرم نثری روان و ترجمه خوبی داره ، و اگر توصیه های اخوبی که در خلال سر گذشت ها به بیان میکنه ،ربط بدیم به هر ناکامی در زندگی نه صرفا غم از دست دادن عزیزان بسیار راه گشا
من این کتاب رو وقتی خوندم که پدر دوستم فوت کرده بود. برای من خیلی مفید بود.