کتاب فصل خاکستری من شبنم لوعلیان لنگرودی + دانلود نمونه رایگان

کتاب فصل خاکستری من

انتشارات:انتشارات بله
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب فصل خاکستری من

کتاب فصل خاکستری من نوشته‌ی شبنم لوعلیان لنگرودی و با ویراستاری راضیه ایزد توسط نشر بله منتشر شده است. این کتاب روایتی داستانی از زندگی روزمره‌ی زنی معاصر در تهران است که با نگاهی دقیق و جزئی‌نگر به روابط خانوادگی، دوستی‌ها، دغدغه‌های زنانه و فرازونشیب‌های زندگی مشترک می‌پردازد. نویسنده با زبانی صمیمی و توصیفاتی ملموس، لحظات ساده و گاه تکراری زندگی را به تصویر کشیده و از خلال آن‌ها به احساسات، امیدها و ناامیدی‌های شخصیت اصلی نزدیک می‌شود. فصل خاکستری من اثری است که در آن، روایت‌های کوتاه و پیوسته از روزهای عادی، خاطرات گذشته، معاشرت با دوستان و چالش‌های زندگی زناشویی در کنار هم قرار گرفته‌اند تا تصویری چندوجهی از زیست زنانه در جامعه‌ی امروز ارائه دهند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فصل خاکستری من

کتاب فصل خاکستری من با روایت اول‌شخص و زبانی نزدیک به ذهن و زبان زنان طبقه‌ی متوسط شهری، به زندگی روزمره‌ی شخصیت اصلی خود می‌پردازد. شبنم لوعلیان لنگرودی در این کتاب، با تمرکز بر جزئیات زندگی خانوادگی، روابط دوستانه و دغدغه‌های فردی، تصویری از زیست زنانه در بستر جامعه‌ی معاصر ایران ارائه داده است. ساختار کتاب مبتنی بر فصل‌ها و بخش‌هایی است که هرکدام به بخشی از زندگی شخصیت اصلی اختصاص دارند؛ از صبح‌های خاکستری و آشپزی‌های ساده تا معاشرت‌های دوستانه و خاطرات دانشجویی. نویسنده با بهره‌گیری از توصیف‌های دقیق و روایت‌های کوتاه، فضای خانه، خیابان، کافه‌ها و حتی شبکه‌های اجتماعی را به‌عنوان بخشی از زیست روزمره به تصویر کشیده است. فصل خاکستری من اثری است که در آن، دغدغه‌های زنانگی، احساس تنهایی، امید به عشق و تلاش برای حفظ هویت فردی در میان مسئولیت‌های خانوادگی و اجتماعی، به‌صورت پیوسته و بدون اغراق روایت شده‌اند.

خلاصه داستان فصل خاکستری من

کتاب فصل خاکستری من با روایت روزهای عادی و گاه تکراری زندگی زنی به نام شبنم آغاز می‌شود؛ زنی که در آستانه‌ی میانسالی، میان خاطرات گذشته و دغدغه‌های امروز، به دنبال معنا و آرامش است. او صبح‌ها را با بی‌حوصلگی آغاز می‌کند، به کارهای خانه می‌پردازد و در میان آشپزی، خرید، معاشرت با دوستان و مراقبت از همسرش، لحظات کوتاه شادی و غم را تجربه می‌کند. خاطرات دوران دانشجویی و دوستی‌های قدیمی، بخش مهمی از روایت را تشکیل می‌دهند و نویسنده با بازگشت به گذشته، حسرت‌ها و دلتنگی‌های شخصیت اصلی را به تصویر می‌کشد. در کنار این روزمرگی‌ها، دغدغه‌های زنانه مانند فداکاری، نادیده‌گرفتن خود، تلاش برای حفظ روابط عاطفی و احساس تنهایی، بارها در روایت تکرار می‌شوند. شخصیت اصلی در مواجهه با همسرش، رسام، اغلب با دیوار بی‌توجهی و مشغولیت‌های مردانه روبه‌روست و همین موضوع، حس تنهایی و نیاز به همدلی را در او پررنگ‌تر می‌کند. معاشرت با دوستان، دیدارهای خانوادگی، سفرهای کوتاه و حتی خریدهای ساده، بهانه‌هایی برای فرار از یکنواختی و جست‌وجوی لحظات خوشایند هستند. در بخش‌هایی از کتاب، نویسنده به نقش زنان در خانواده و جامعه، تفاوت‌های زن و مرد، و چالش‌های حفظ هویت فردی در میان مسئولیت‌های روزمره اشاره کرده است. روایت با توصیف‌های دقیق از جزئیات زندگی، احساسات و افکار شخصیت اصلی، و بازتاب دغدغه‌های نسل امروز زنان ایرانی، پیش می‌رود و در نهایت، تصویری خاکستری اما واقعی از زیست زنانه ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب فصل خاکستری من را بخوانیم؟

فصل خاکستری من با نگاهی جزئی‌نگر و صادقانه، تجربه‌های زیسته‌ی یک زن معاصر را روایت کرده است. این کتاب با توصیف‌های ملموس و روایت‌های پیوسته، به دغدغه‌هایی می‌پردازد که برای بسیاری از زنان آشناست: تلاش برای حفظ هویت فردی، مواجهه با روزمرگی، چالش‌های روابط عاطفی و دوستی‌های دیرینه. نویسنده بدون اغراق یا قضاوت، احساسات متضاد شادی و غم، امید و ناامیدی، عشق و دلسردی را در بستر زندگی روزمره به تصویر کشیده است. مطالعه‌ی این کتاب فرصتی برای همدلی با تجربه‌های زنانه و بازاندیشی در نقش‌ها و انتظارات اجتماعی فراهم می‌کند. همچنین، روایت‌های کوتاه و پیوسته‌ی آن، خواندن را برای کسانی که به دنبال اثری با ریتم آرام و فضای صمیمی هستند، دلپذیر می‌سازد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به روایت‌های زندگی روزمره، دغدغه‌های زنان معاصر، روابط خانوادگی و دوستی‌های صمیمانه علاقه دارند. همچنین به افرادی که در جست‌وجوی بازتاب تجربه‌های زنانه و چالش‌های هویت فردی در جامعه‌ی امروز هستند، توصیه می‌شود.

۷۰%