معرفی و دانلود کتاب تقدیر تصادفی pdf + خلاصه رایگان

۳.۰(از ۲۵ امتیاز)
زهرا اخوان پاکدهی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تقدیر تصادفی

کتاب الکترونیکی «تقدیر تصادفی» نوشتهٔ زهرا اخوان پاکدهی در انتشارات ندای الهی چاپ شده است. این رمان به روایت عشقی دوطرفه در زمان جنگ ایران و عراق و مخالفت‌های خانواده‌ها و موانع سر راه دو عاشق، در رسیدن به یکدیگر می‌پردازد.

درباره کتاب تقدیر تصادفی

تقدیر تصادفی روایتگر داستانی واقعی از عشق و دلدادگی دختری به‌نام ماهور است. داستان در دوران جنگ عراق علیه ایران یعنی زمانی که پدر ماهور در جبهه‌ٔ جنگ به سر می‌برد، رقم می‌خورد. ماهور دلباخته و شیفته‌ٔ پسری به‌نام شهریار می‌شود که از اقوامشان است. ماهور از حس شهریار به خود بی‌خبر است و مدام این سؤال را در ذهنش مرور می‌کند که آیا او هم به من علاقه‌مند است یا نه. او به توصیه‌ٔ یکی از دوستانش با منزل شهریار تماس می‌گیرد تا دریابد که آیا کسی در زندگی او هست یا نه و در کمال ناباوری متوجه می‌شود که حس میان آن‌ها دوطرفه است. مخالفت پدر ماهور با ازدواج او با شهریار به‌خاطر تفاوت در فرهنگ و اعتقادات و همچنین حضور خواستگار دیگر، موانعی را بر سر راه وصال ماهور و شهریار ایجاد می‌کند.

کتاب تقدیر تصادفی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران رمان‌های عاشقانهٔ ایرانی پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تقدیر تصادفی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تقدیر تصادفی
موضوع:رمان، عاشقانه، داستان ایرانی