دانلود و خرید کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش یاسمن قلی پور

کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش

کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش نوشتهٔ «یاسمن قلی‌پور» و منتشرشده به‌صورت الکترونیک توسط نشر سنجاق، رمانی عاشقانه و اجتماعی است که به روابط عاطفی، چالش‌های احساسی و تصمیم‌گیری‌های دشوار در زندگی جوانان پرداخته است. این رمان معاصر و ایرانی با محوریت شخصیت‌هایی همچون «غزال»، «مهروز» و «نگار» روایتگر فرازونشیب‌های عشق، جدایی، بخشش و امید است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش اثر یاسمن قلی پور

کتاب «هم‌بازی عاشقانه‌هایم باش» در بستری معاصر و شهری روایت می‌شود و دغدغه‌های عاطفی و خانوادگی نسل جوان را به تصویر می‌کشد. این رمان عاشقانه و اجتماعی با تمرکز بر شخصیت اصلی، «غزال» و روابطش با پدر، دوست صمیمی‌اش (نگار) و معشوقش (مهروز) به موضوعاتی همچون اعتماد، خیانت، بخشش، فشارهای اجتماعی و نقش خانواده در تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی می‌پردازد. فضای داستان، میان خانه و دانشگاه و خیابان‌های شهر در رفت‌وآمد است و روایت با زبانی صمیمانه و دیالوگ‌محور پیش می‌رود. کتاب حاضر در دوره‌ای روایت می‌شود که دغدغه‌های ازدواج، استقلال مالی، مهاجرت و سنت‌های خانوادگی برای جوانان پررنگ‌تر شده است. «یاسمن قلی‌پور» با پرداختن به جزئیات احساسات و گفت‌وگوهای شخصیت‌ها، تصویری ملموس از کشمکش‌های درونی و بیرونی آن‌ها ارائه داده است. در کنار روایت اصلی، داستان زندگی «نگار» به‌عنوان خط فرعی، ابعاد دیگری از عشق، شکست و سازگاری را به نمایش می‌گذارد.

خلاصه داستان هم بازی عاشقانه هایم باش

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با «غزال»، دختری جوان و دل‌شکسته آغاز می‌شود که پس از جدایی از معشوقش (مهروز) درگیر اندوه و بی‌انگیزگی است. تماس‌های مکرر دوستش «نگار»، او را به مواجهه با گذشته وادار می‌کند. مهروز پس از یک سال دوری بازمی‌گردد و درخواست فرصتی دوباره می‌کند. غزال میان عقل و احساس، بخشش و انتقام و امید و ناامیدی سرگردان است. گفت‌وگوهای صمیمی با پدر و نگار، او را به بازنگری در تصمیماتش سوق می‌دهد. در این میان، زندگی نگار با روایت شکست عشقی و ازدواجی ناموفق، به غزال آینه‌ای از عواقب تصمیم‌های احساسی را نشان می‌دهد. مهروز تلاش می‌کند دلایل غیبت خود را توضیح دهد و اعتماد ازدست‌رفته را بازگرداند. غزال با تردید و فشارهای خانوادگی سرانجام تصمیم می‌گیرد فرصتی دوباره به مهروز بدهد، اما این انتخاب با چالش‌هایی همچون مخالفت پدر، رفتار سرد خانوادهٔ مهروز و دغدغه‌های آینده همراه است. داستان با تأکید بر اهمیت دوست‌داشتن، بخشش و انتخاب آگاهانه در روابط عاشقانه پیش می‌رود و نشان می‌دهد که عشق در کنار عقل و احترام متقابل می‌تواند مسیر زندگی را تغییر دهد.

چرا باید کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش را خواند؟

این کتاب با روایت صادقانه و جزئی‌نگرانه از روابط عاشقانه و خانوادگی به دغدغه‌های عاطفی و اجتماعی نسل جوان می‌پردازد. خواننده با شخصیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که هر یک درگیر انتخاب‌های دشوار، تردیدها و امیدهای خود هستند. داستان علاوه‌بر نمایش فرازونشیب‌های عشق، به اهمیت گفت‌وگو، بخشش و نقش خانواده در تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی اشاره می‌کند؛ همچنین، روایت زندگی نگار به‌عنوان خط فرعی، ابعاد دیگری از عشق و شکست را به تصویر می‌کشد و مخاطب را به تأمل دربارهٔ ارزش‌های واقعی در روابط انسانی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان معاصر و ایرانی برای علاقه‌مندان به داستان‌های عاشقانه و اجتماعی به‌ویژه جوانانی که با دغدغه‌های عاطفی، تصمیم‌گیری در روابط و فشارهای خانوادگی روبه‌رو هستند، مناسب است. کسانی که به‌دنبال روایتی دربارهٔ بخشش، اعتماد و انتخاب آگاهانه در زندگی شخصی هستند، می‌توانند با این کتاب ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب هم بازی عاشقانه هایم باش

««یک سال دیگر گذشت و تو باز هم نیستی. یک سال دیگر گذشت و تو باز هم نیامدی. یک سال دیگر گذشت و باز هم در لحظۀ تحویل سال تو در کنارم نیستی و باز هم من در کنار سفرۀ هفت سین خلأ حضورت را عمیقأ حس می‌کنم.

در تمامی روزهایی که گذشت تو نبودی و من نبودت را با تک‌تک سلول‌هایم حس کردم.

نبودی و من تمامی روزها و شب‌هایم را در تنهایی بسر بردم. نبودی و من سرشار از حس نیاز به حضورت در کنارم بودم.

در تمامی لحظاتی که نبودی و من تنهایی، تنهایی زیستن را تجربه کردم اما باز هم به این تنهایی‌های سخت و البته تلخ عادت نکردم. مگر نمی‌گویند هرچه تکرار شود، تبدیل به عادت می‌شود؟ و مگر این خصلت آدمی نیست؟ پس چرا من بی تو زیستن را نیاموختم؟ با بی تو تاب آوردن خو نگرفتم؟ نبودی و من بی تو بودن را فقط بالاجبار تحمل کردم.

در تمامی شب‌های بدون تو، تنهایی‌هایم را در آغوش می‌گرفتم و برای رهایی از حس درد تنهایی به خواب پناه می‌بردم اما چه کنم که ریشۀ تنهایی‌هایم عمیق تر از آن بود که می‌اندیشیدم و من حتی در خواب‌هایم به تو می‌اندیشیدم و رویای بودنت را در کنارم می‌دیدم که دریغا با بیدار شدنم این رویای شیرین تمام می‌شد و تلخی واقعیت، شیرینی رویاهایم را از بین می‌برد.»