کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد هثر فوست + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

معرفی کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد نوشته‌ی هثر فوست و با ترجمه‌ی یاسمن میرزاپور، اثری است که توسط انتشارات کتابسرای تندیس منتشر شده است. این کتاب روایتی است از سفر و پژوهش‌های امیلی وایلد، استاد دانشگاه و پژوهشگر پریان، که برای تکمیل دانشنامه‌ای جامع درباره‌ی گونه‌های مختلف پریان، راهی سرزمینی دورافتاده و سرد به نام یوسلند می‌شود. روایت کتاب در قالب یادداشت‌های روزانه‌ی امیلی شکل گرفته و مخاطب را با جزئیات زندگی، چالش‌ها و برخوردهای او با مردم محلی و موجودات اسرارآمیز این سرزمین آشنا می‌کند. دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد اثری است که مرز میان واقعیت و افسانه را با نگاهی علمی و جست‌وجوگرانه به چالش می‌کشد و همزمان تصویری زنده از فرهنگ، طبیعت و روابط انسانی ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد اثری است که هثر فوست با الهام از ساختار دفترچه‌های میدانی و یادداشت‌های پژوهشی، آن را خلق کرده است. داستان در اوایل قرن بیستم و در جزیره‌ای خیالی به نام یوسلند، واقع در شمال اروپا، جریان دارد. امیلی وایلد، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه‌ی پریان، برای تکمیل آخرین بخش از دانشنامه‌ی خود به این منطقه سفر می‌کند تا گونه‌های ناشناخته‌ای از پریان را مستند کند. ساختار کتاب بر پایه‌ی یادداشت‌های روزانه‌ی امیلی استوار است؛ یادداشت‌هایی که هم روایتگر تجربیات شخصی و علمی او هستند و هم تصویری از زندگی روستایی، روابط اجتماعی و باورهای مردم محلی ارائه می‌دهند. در کنار پژوهش‌های علمی، امیلی با چالش‌های اقلیمی، فرهنگی و حتی سوءتفاهم‌های انسانی روبه‌رو می‌شود. حضور شخصیت‌هایی مانند کریستیان و فین اگیلسون، آئود و دیگر اهالی روستا، فضای داستان را از یک روایت صرفاً پژوهشی فراتر می‌برد و به آن رنگ و بوی زندگی واقعی می‌بخشد. دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد اثری است که ژانر فانتزی را با عناصر علمی و مردم‌شناسانه در هم می‌آمیزد و مخاطب را به دنیایی می‌برد که در آن مرز میان افسانه و واقعیت چندان روشن نیست.

خلاصه داستان دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

داستان کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد با ورود امیلی، استاد دانشگاه و پژوهشگر پریان، به روستای دورافتاده‌ی هرافنسویک در جزیره‌ی یوسلند آغاز می‌شود. او با سگ وفادارش شَدو و چمدانی پر از ابزار پژوهشی، خود را برای ماه‌ها زندگی در شرایط سخت و سرد آماده می‌کند تا گونه‌های ناشناخته‌ی پریان را شناسایی و مستند کند. امیلی در یادداشت‌های روزانه‌اش، نه‌تنها به شرح مشاهدات علمی و برخوردهایش با موجودات افسانه‌ای می‌پردازد، بلکه از چالش‌های زندگی روزمره، روابط پیچیده با اهالی روستا و تلاش برای جلب اعتماد آن‌ها نیز می‌نویسد. او با شخصیت‌هایی مانند کریستیان اگیلسون، پسرش فین، آئود کدخدای روستا و دیگران آشنا می‌شود و به تدریج درمی‌یابد که باورها و داستان‌های محلی درباره‌ی پریان، لایه‌هایی از حقیقت و ترس را در خود دارند. در کنار پژوهش‌های علمی، امیلی با مسائل انسانی مانند سوءتفاهم، تنهایی، دلتنگی و حتی رقابت‌های دانشگاهی دست‌وپنجه نرم می‌کند. روایت کتاب با طنز، خودانتقادی و نگاهی دقیق به جزئیات فرهنگی و طبیعی منطقه همراه است. امیلی در مسیر پژوهش‌هایش با پریان واقعی روبه‌رو می‌شود و تجربه‌هایی به دست می‌آورد که مرز میان علم و افسانه را برایش مبهم‌تر می‌کند. دغدغه‌ی اصلی کتاب، جست‌وجوی حقیقت در دل افسانه‌ها و تلاش برای درک دنیایی است که همزمان آشنا و بیگانه به نظر می‌رسد.

چرا باید کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد را بخوانیم؟

دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد اثری است که با ترکیب روایت پژوهشی و داستانی، تجربه‌ای متفاوت از ژانر فانتزی ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها به دنیای پریان و افسانه‌ها می‌پردازد، بلکه با نگاهی موشکافانه به فرهنگ، زبان و روابط انسانی، تصویری چندلایه از زندگی در یک جامعه‌ی کوچک و دورافتاده ترسیم می‌کند. روایت اول‌شخص امیلی، با طنز و خودانتقادی، خواننده را به دل چالش‌های علمی، اجتماعی و شخصی می‌برد و او را با پرسش‌هایی درباره‌ی مرز میان واقعیت و خیال روبه‌رو می‌سازد. همچنین، کتاب برای علاقه‌مندان به مردم‌شناسی، زبان‌شناسی و پژوهش‌های میدانی جذابیت ویژه‌ای دارد و نشان می‌دهد که جست‌وجوی حقیقت، گاه نیازمند عبور از مرزهای مرسوم دانش و پذیرش ناشناخته‌هاست.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان به فانتزی، پژوهش‌های مردم‌شناسانه، داستان‌های مبتنی بر افسانه‌ها و کسانی که به روایت‌های اول‌شخص و شخصیت‌پردازی دقیق علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که دغدغه‌ی شناخت فرهنگ‌های بومی، زبان‌ها و مرز میان علم و افسانه را دارند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب دانشنامه پریان به قلم امیلی وایلد

«قصد دارم در این‌جا شرح صادقانهٔ فعالیت‌های روزانه‌ام در میدان، در حین مستندسازی گونه‌های اسرارآمیز پریان که ’نهان‌ها‘ نام دارند را ثبت کنم. این دفتر رویدادهای روزانه دو هدف دارد: وقتی زمان جمع‌آوری رسمی یادداشت‌های میدانیم فرا می‌رسد، به یادآوری خاطراتم کمک کند؛ و سندی برای محققانی باشد که (درصورت گرفتار شدنم توسط نهان‌ها) پس از من می‌آیند. وربا وُلِنت، اسکریپتا منِنت. همانند دفاتر وقایع‌نگاری قبلی، فرض می‌کنم مخاطب از دانشی پایه‌ای در پری‌شناسی برخوردار است، هرچند ارجاعات خاصی که ممکن است برای تازه‌واردان در این زمینه ناآشنا باشند را مرور خواهم کرد. پیش از این دلیلی برای سفر به یوسلند نداشتم و اگر بگویم نخستین دیدارم امروز صبح از آن‌جا اشتیاقم را سرکوب نکرد، دروغ گفته‌ام. سفر از لندن پنج روز طول می‌کشد و تنها وسیلهٔ نقلیه برای رساندن شما به آن‌جا، یک کشتی باری بزرگ است که یک بار در هفته مجموعه‌ای بسیار متنوع از کالاها و مسافرانی کم‌تنوع‌تر را منتقل می‌کند. ما با سرعتی یکنواخت به شمال رفتیم، از کوه‌های یخ جاخالی دادیم و من در تمام آن مدت روی عرشه قدم می‌زدم تا دریازدگیم را کنترل کنم. من از نخستین کسانی بودم که کوه‌های به برف نشستهٔ برخاسته از دریا و دهکدهٔ کوچک هرافنسویک با سقف‌های قرمز را دیدم که زیر کوه‌ها پناه گرفته بود؛ مانند شنل قرمزی که گرگ پشت سرش ایستاده.»

۲۰%