کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد نت کسیدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

نویسنده:نت کسیدی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد (Rest Stop) نوشته نت کسیدی و ترجمه امیرحسین دانشورکیان رمانی است در ژانر وحشت، معمایی و فانتزی که نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. رمان از دل یک موقعیت به‌ظاهر عادی شروع می‌شود؛ رانندگی شبانه در جاده‌ای خلوت، توقف در یک پمپ‌بنزین و نیاز به استراحت و دستشویی. این توقف کوتاه به نقطه‌ی ورود به جهانی تبدیل می‌شود که در آن زمان، حافظه، ادراک و امنیت قابل‌اعتماد نیستند. این کتاب با ترکیب تعلیق، خشونت عریان، طنز تلخ و ارجاع‌های فرهنگی، تجربه‌ای شبیه گیرافتادن در یک کابوس طولانی می‌سازد که هر لحظه شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد به قلم نت کسیدی یک رمان درمورد ابی، نوازنده‌ی گیتار بیس، است که نیمه‌شب در جاده‌ای خلوت رانندگی می‌کند تا خودش را به شهری دیگر و دیدار با مادربزرگ در حال مرگش برساند. گفت‌وگوی تلفنی با برادر، خستگی، موسیقی و فکرهای آشفته درباره‌ی گروه موسیقی، عشق ازدست‌رفته و خانواده، فضای شروع رمان را می‌سازد.

رمان اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد در ادامه فضای بسته‌ی دستشویی پمپ‌بنزین را به صحنه‌ی اصلی وحشت تبدیل می‌کند. در بخش‌هایی از کتاب حاضر خشونت و خون‌ریزی به اوج می‌رسد. نویسنده به‌وسیله‌ی بازی با ادراک و واقعیت لحظه‌هایی می‌سازد که خواننده را وادار می‌کند مدام بپرسد چه‌چیز واقعاً رخ داده و چه‌چیز فقط در ذهن ابی شکل گرفته است. رفت‌وبرگشت میان واقعیت و توهم همراه با ارجاع‌های مکرر به موسیقی، سینما، سیاست و خاطرات خانوادگی، این رمان را به تجربه‌ای چندلایه در دل یک شب جاده‌ای تبدیل کرده است.

خلاصه داستان اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

ابی، نوازنده‌ی گیتار بیس یک گروه متال، نیمه‌شب در جاده‌ای خلوت به‌سمت بیمارستانی رانندگی می‌کند که مادربزرگ بد‌اخلاقش در آن بستری است. او در طول مسیر میان خاطرات گذشته، روابط عاطفی پیچیده‌اش با هم‌گروهی‌هایش و افکار تلخ خود دست‌وپا می‌زند. ابی برای بنزین‌زدن و استفاده از سرویس بهداشتی وارد یک پمپ‌بنزین بی‌سروصدا و عجیب می‌شود؛ جایی که با وجود چند ماشین در بیرون، هیچ مشتری یا صندوق‌داری در داخل آن دیده نمی‌شود.

ابی به دست‌شویی پمپ‌بنزین می‌رود، اما پس از ورود، در از بیرون چفت شده و او در فضایی تنگ گرفتار می‌شود. این فضای کوچک به صحنه‌ی تقابل دلهره‌آوری میان او و تهدیدهای هولناک، چندش‌آور و مرگبار تبدیل می‌شود. ابی در میان ترس، تاریکی و هجوم این کابوس زنده ناچار می‌شود برای بقای خود بجنگد؛ درحالی‌که مرز میان واقعیتِ وحشتناکِ بیرونِ این اتاقک و توهمات ذهنی خودش به باریکی یک مو می‌رسد.

چرا باید کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد را بخوانیم؟

رمان اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد در ژانر وحشت مدرن با ترکیب ترس‌های غریزی (فضای بسته، مار و قاتل) و اضطراب‌های روانی (خاطرات و گناه)، مرز واقعیت و توهم را به چالش می‌کشد. رمان حاضر با وجود فضای خونین و خشن خود، به کمک شخصیت‌پردازی نویسنده و چاشنی طنز تلخ، تجربه‌ای پرتنش و عاطفی و تفکربرانگیز را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

خواندن اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به ادبیات داستانی معاصر و قالب رمان در ژانر وحشت علاقه دارند. رمان حاضر برای خوانندگان جوانی مناسب است که مجموعه‌ی فانتوم از نشر پرتقال و ترکیب ژانرهای وحشت، فانتزی و معمایی را دنبال می‌کنند، از روایت‌هایی درباره‌ی سفر جاده‌ای، پمپ‌بنزین‌های متروک و کابوس‌های شبانه خوششان می‌آید و دوست دارند در کنار ترس با ذهن آشفته‌ی یک شخصیت، روابط خانوادگی پرتنش و مرز مبهم واقعیت و توهم درگیر شوند.

درباره نت کسیدی

نت کسیدی (Nat Cassidy) متولد ۲۵ سپتامبر ۱۹۸۱، رمان‌نویس، بازیگر، نمایشنامه‌نویس و موسیقی‌دان برجسته‌ی آمریکایی ساکن نیویورک در ایالات متحده است که دوران رشد خود را در آریزونا گذرانده و پس از تحصیل در دبیرستان، مدرک کارشناسی هنرهای زیبا (BFA) خود را از دانشگاه آریزونا دریافت کرده است. او که توسط مجله‌ی معتبر اسکوایر به‌عنوان یکی از «بهترین نویسندگان ژانر وحشت در این نسل» و ازجمله نویسندگانی که در حال شکل‌دادن به عصر طلایی بعدی ژانر وحشت هستند توصیف شده، آثار ترسناک متعددی را برای صفحات کتاب، صحنه‌ی تئاتر و پرده‌ی سینما به نگارش درآورده است.

اولین رمان مستقل این نویسنده با عنوان «ماری: بیداری وحشت» (Mary: An Awakening of Terror) در سال ۲۰۲۲ منتشر شد و در لیست بهترین کتاب‌های سال رسانه‌هایی چون اسکوایر، پیست، کرایم‌ریدز و... قرار گرفت. اثر بعدی او، «جوجه‌ها» (Nestlings)، در سال ۲۰۲۳ منتشر و توسط رادیو ملی عمومی (NPR)، کتابخانه‌ی عمومی نیویورک و اسکوایر تحسین شد. نت کسیدی در سال ۲۰۲۴ نوولای «اقامتگاه بین راهی» (Rest Stop) و دو کتابچه را منتشر کرد که در لیست بهترین‌های سال دن آو گیک و اسکوایر قرار گرفتند؛ به طوری که رسانه‌ی لاین‌آپ در این سال نت کسیدی را به‌دلیل حضور گسترده‌ی آثارش در لیست‌های برتر خوانندگان، استفن کینگِ تیک‌تاک نامید.

رمان «وقتی گرگ به خانه می‌آید» (When the Wolf Comes Home) به قلم نت کسیدی در آوریل ۲۰۲۵ منتشر و توسط استفن کینگ یک اثر کلاسیک خوانده شد. نت کسیدی علاوه‌بر نویسندگی رمان، سابقه‌ی درخشانی به‌عنوان بازیگر در تئاترهای آف‌برادوی و آف‌ـ‌آف‌ـ‌برادوی و پروژه‌های تصویری مانند وب‌سریال تحسین‌شده‌ی های‌پرسنال (High Maintenance) دارد و در سال ۲۰۱۳ برای بازی در فیلم کمدی‌‌ـ‌وحشت «آن‌ها بیشتر از همه‌ی ما عمر خواهند کرد» برنده‌ی جایزه‌ی بهترین بازیگر مرد در جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم روت ۶۶ شیکاگو شد و به تالار افتخارات تئاتر مستقل (Indie Theater Hall of Fame) راه یافت.

نت کسیدی در قلمرو نمایشنامه‌نویسی به نوشتن نمایشنامه‌های کمدی تاریک با یک پا در ژانر وحشت و پای دیگر در اشارات ادبی، با محوریت شخصیت‌های تاریخی شهرت داشته است. نمایشنامه‌های او به شکسپیر، چارلز و ماری لمب، لاوکرفت، جهش هسته‌ای، رئیس‌جمهور فرانکلین پیرس، زامبی‌ها، داستایوفسکی، آلمان نازی و زگیل‌های تناسلی پرداخته‌اند. نمایشنامه‌ی کمدی متافیزیکی او درباره‌ی رابطه‌ی خیالی کریستوفر مارلو و کالیگولا به نام «محاسبه‌ی کیت و لیتل بوتس» در سال ۲۰۰۹ برنده‌ی جایزه‌ی فیلمنامه‌ی بلند برجسته در نیویورک اینوویتیو تیتر اواردز شد.

نمایشنامه‌های دیگر نت کسیدی مانند «چهره‌های آشنای قدیمی» در ۲۰۱۴ و «معبد یا فضای حیاتی» در ۲۰۱۵ نامزدی‌ها و جوایز متعددی را کسب کردند. از افتخارات دیگر این نویسنده این است که در سال ۲۰۱۲ توسط مرکز کندی و اپرای ملی واشنگتن به‌عنوان یکی از چهار اپرانامه‌نویس در نخستین «طرح اپرای آمریکایی» مأمور شد تا اپرای کوتاه «شارون» (درباره‌ی پایان جهان) را با آهنگسازی اسکات پرکینز بنویسد؛ اثری که با تحسین شدید واشنگتن تایمز مواجه شد.

همچنین مخاطبان احتمالاً نت کسیدی را در تلویزیون در نقش «آدم‌بدهای هفته» در سریال‌های مشهوری چون قانون و نظم: واحد قربانیان ویژه (Law & Order: SVU)، نجیب‌زادگان (Blue Bloods)، بول (Bull)، کوانتیکو (Quantico)، اف‌بی‌آی (FBI) و... دیده‌اند.

جوایز و افتخارات کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

نوولای «اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد» در سال ۲۰۲۴ میلادی به فهرست بهترین‌های سال دن آو گیک و اسکوایر راه یافت.

جوایز و افتخارات نت کسیدی شامل کسب جایزه‌ی بهترین بازیگر مرد در جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم روت ۶۶ شیکاگو در سال ۲۰۱۳ برای بازی در فیلم کمدی‌ـ‌وحشت «آن‌ها بیشتر از همه‌ی ما عمر خواهند کرد» و راهیابی به تالار افتخارات تئاتر مستقل (Indie Theater Hall of Fame) است؛ او همچنین در سال ۲۰۰۹ برای نگارش نمایشنامه‌ی کمدی متافیزیکی «محاسبه‌ی کیت و لیتل بوتس» برنده‌ی جایزه‌ی فیلم‌نامه‌ی بلند برجسته در نیویورک اینوویتیو تیتر اواردز شد و در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ نیز با نمایشنامه‌های «چهره‌های آشنای قدیمی» و «معبد یا فضای حیاتی» جوایز و نامزدی‌های متعددی را به دست آورد.

از دیگر افتخارات برجسته‌ی نت کسیدی می‌توان به انتخاب و مأموریت او در سال ۲۰۱۲ توسط مرکز کندی و اپرای ملی واشنگتن به‌عنوان یکی از چهار اپرانامه‌نویس در نخستین «طرح اپرای آمریکایی» برای نگارش اپرای کوتاه «شارون» اشاره کرد. آثار مکتوب او افتخارات رسانه‌ای فراوانی کسب کرده‌اند؛ رمان «ماری: بیداری وحشت» در سال ۲۰۲۲ در لیست بهترین کتاب‌های سال رسانه‌هایی چون اسکوایر، پیست و کرایم‌ریدز قرار گرفت. رمان «جوجه‌ها» در سال ۲۰۲۳ توسط رادیو ملی عمومی (NPR)، کتابخانه‌ی عمومی نیویورک و اسکوایر تحسین شد. رمان «وقتی گرگ به خانه می‌آید» در سال ۲۰۲۵ توسط استفن کینگ یک اثر کلاسیک خوانده شد.

بخشی از کتاب اقامتگاه بین راهی یا از دیوارهای پمپ بنزین خون می چکد

«ابی کمی سر تکان می‌دهد، شاید به‌نشانهٔ تأیید؛ شاید شبیه کسی که رفته کنسرت و از یکی از ترانه‌های معروف گروه لذت می‌برد.

«بعضی‌وقت‌ها نگاهت می‌کردم و با خودم می‌گفتم همه‌ش همین؟ ماها از انقراض فرار کردیم که نتیجه‌ش بشی تو؟ شاید باورت نشه، ولی از این افکار خوشم نمی‌اومد. تو فکر می‌کنی من هیولام، ولی این ناامیدی لذتی برام نداره. افتضاحه، آبراهام. من فقط می‌خواستم نوه‌هام بدونن از کجا اومده‌ان. می‌خواستم ریشه‌ای داشته باشن که مثل مال من نشه از خاک درش آورد؛ یا مثل مال مادرپدرم، مال پسرخاله‌دخترخاله‌هام؛ مثل همهٔ اون‌هایی که توی آتش‌سوزی از دست دادیمشون. دلم می‌خواست نوه‌هام رسم‌ورسوم ما رو زنده نگه دارن، چون شیطون می‌خواست اون‌ها رو ازمون بگیره. وقتی شیطون جلومون سبز می‌شه چی‌کار می‌کنیم؟ نمی‌گیم راست می‌گی ها، من دیگه حرف نمی‌زنم. دین و مذهب و رسومم رو می‌ذارم کنار. تف می‌ندازیم توی صورتش و می‌گیم برگرد برو جهنم! من از نسل جون‌به‌دَر‌بُرده‌هام! مسئله اینه، پسر جون. من فقط می‌خواستم تو هم جون سالم به در ببری. تمام‌وکمال.»»