معرفی کتاب زنی به نام وریتی
کتاب زنی به نام وریتی (Verity) نوشته کالین هوور، داستانی پرتعلیق دربارهی مواجهه با مرگ، سوگ و رازهای پنهان در دل یک خانواده است. قصه از دل تصادفی هولناک در یکی از خیابانهای منهتن آغاز میشود و پای نویسندهای شکستخورده را به زندگی نویسندهای مشهور و ناتوان باز میکند. فضای داستان هوور میان نیویورک، دفتر انتشارات و خانهای دورافتاده در ورمونت جابهجا میشود و در این میان، گذشتهی پررمزوراز شخصیتها کمکم آشکار میشود. بامداد بهنام این تریلر روانشناختی را ترجمه و انتشارات کتاب مرو آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زنی به نام وریتی
کتاب زنی به نام وریتی با صحنهای تکاندهنده در خیابانهای منهتن شروع میشود؛ جایی که لوون، نویسندهای گوشهگیر، شاهد مرگ ناگهانی یک عابر است و در همان لحظه با جرمی آشنا میشود؛ مردی که بعداً معلوم میشود همسر وریتی کرافورد است؛ نویسندهی پرفروش یک مجموعهی پرطرفدار. کالین هوور در این کتاب فضای شهری شلوغ، آپارتمان تنگ در نیویورک و خانهای ساکت در ورمونت را کنار هم قرار داده تا تضاد میان نامرئیبودن و در مرکز توجهبودن را نشان دهد.
کتاب زنی به نام وریتی در ادامه لوون را وارد جلسهای در انتشارات پنتم میکند؛ جایی که ویراستار، وکیل ناشر و جرمی دور یک میز مینشینند تا پیشنهادی غیرمنتظره را مطرح کنند: وریتی به دلیل تصادفی شدید دیگر قادر به نوشتن نیست و ناشر به دنبال نویسندهای است که سه جلد باقیماندهی مجموعهی او را بهجایش بنویسد.
کالین هوور در فصلهای متعدد، هم گذشتهی عاطفی و حرفهای لوون را مرور میکند و هم بهتدریج از تراژدیهای زندگی جرمی و وریتی پرده برمیدارد. گفتوگوهای لوون با مدیر برنامهاش کوری، جلسههای رسمی با ناشر و صحنههای صمیمیتر در آپارتمان کوچک او، ساختاری میسازد که در آن تصمیم برای پذیرفتن یا ردکردن این پیشنهاد، به انتخابی سرنوشتساز تبدیل میشود.
خلاصه داستان زنی به نام وریتی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب زنی به نام وریتی داستان لوون، نویسندهای کمفروش و منزوی است که پس از ماهها پرستاری از مادر در حال مرگش، برای شرکت در جلسهای کاری از خانه بیرون میآید و در راه، شاهد مرگ دلخراش مردی زیر چرخ کامیون میشود.
در همان صبح آشفته، او با جرمی آشنا میشود؛ مردی که بعداً در جلسهی انتشارات معلوم میشود همسرش وریتی کرافورد، نویسندهی مشهور یک مجموعهی پرفروش است. ناشر از لوون میخواهد سه جلد باقیماندهی مجموعهی وریتی را به جای او بنویسد، چون وریتی بعد از تصادف دیگر قادر به ادامهی کار نیست. جرمی فاش میکند که همسرش کتاب لوون، پایان باز، را دوست داشته و سبک او را نزدیک به خودش میدانسته است.
در کنار پیشنهاد مالی بزرگ، شرطهایی مثل حضور در رسانهها و سفرهای تبلیغاتی مطرح میشود؛ چیزهایی که برای لوونِ مضطرب و گوشهگیر ترسناک است. بااینحال، فشار مالی، تهدید تخلیهی آپارتمان و گذشتهی پر از فقدان، او را به سمت تصمیمی میبرد که زندگیاش را به زندگی خانوادهی کرافورد گره میزند.
چرا باید کتاب زنی به نام وریتی را بخوانیم؟
این داستان ترکیبی از تعلیق روانی، روابط پیچیده و سوگهای حلنشده است. کتاب نشان میدهد چطور یک پیشنهاد کاری میتواند در دل خود رازهای خانوادگی، قراردادهای سنگین و کشمکشهای اخلاقی را پنهان کند.
خواندن کتاب زنی به نام وریتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن زنی به نام وریتی به دوستداران داستانهای پرتعلیق، کسانی که به روابط پیچیدهی عاطفی و خانوادگی علاقهمندند و خوانندگانی که از فضاهای بسته، گفتوگوهای پرتنش و شخصیتهای زخمی و تنها خوششان میآید پیشنهاد میشود.
درباره کالین هوور
کالین هوور (Colleen Hoover) (متولد ۱۹۷۹)، از پرفروشترین نویسندگان معاصر آمریکایی در ژانر عاشقانه و درامهای روانشناختی است. او پیش از آنکه به دنیای نویسندگی روی آورد، به عنوان مددکار اجتماعی فعالیت میکرد. هوور با تکیه بر همین پیشینه، در بیش از ۲۰ رمان خود، مضامینی اجتماعی نظیر روابط سمی و ناخوشایند، ساختارهای مردسالاری، بحرانهای روحی ناشی از سقط جنین و پدیدهی خیانت را واکاوی کرده است. از میان شناختهشدهترین آثار او میتوان به رمانهای «نهمین روز از ماه نوامبر»، «همهی خوبیهایت»، «هرگز هرگز» و «زنی به نام وریتی» اشاره کرد؛ با این حال، رمان دوجلدی او، یعنی «ما تمامش میکنیم» و دنبالهی آن «شروعش با ماست» بود که جایگاهش را به عنوان پدیده تثبیت کرد.
جوایز و افتخارات کتاب زنی به نام وریتی
- نامزد بهترین داستان رمانس و عاشقانه در جوایز گودریدز (سال ۲۰۱۹)
- برندهی جایزهی کتاب بریتانیا (سال ۲۰۲۳)
- برندهی جایزهی Lovelybooks Leserpreis (سال ۲۰۲۰)
- در لیست ۱۰۰ کتاب پرفروش آمازون
اقتباسها از کتاب زنی به نام وریتی
یک سال پس از انتشار کتاب، حق اقتباس آن خریداری شد و تولید فیلمی با همین عنوان از روی آن آغاز گشت. مایکل شوالتر کارگردانی این اثر را بر عهده گرفت و در آن بازیگرانی همچون داکوتا جانسون، ان هتوی و جاش هارتنت نقشهای اصلی را بر عهده داشتند.
چه نسخههای دیگری از کتاب زنی به نام وریتی منتشر شده است؟
- کتاب اگر حقیقت این باشد، ترجمهی عباس زارعی، نشر آموت
- کتاب وریتی، ترجمهی زهرا رحیمی، نشر سنگ
- کتاب حقیقت، ترجمهی فروزنده دولتیاری، نشر مصدق
بخشی از کتاب زنی به نام وریتی
«صدای خرد شدن جمجمهاش را قبل از اینکه خونش بهم برسد میشنوم.
نفسنفس میزنم و یک گام سریع بهسمت پیادهرو برمیدارم. یکی از پاشنههایم از روی جدول رد میشود، برای همین مجبور میشوم میلهٔ تابلوی «پارک ممنوع» را بگیرم تا تعادلم را حفظ کنم.
آن مرد همین چند ثانیه پیش درست روبهروی من بود. هر دو میان جمعیتی که منتظر بود تا چراغ عابر پیاده سبز شود ایستاده بودیم، ناگهان او زودتر از سبز شدن چراغ پرید وسط خیابان و با یک کامیون شاخبهشاخ شد. ناگهان دستم را بهسمتش دراز کردم تا جلوی رفتنش را بگیرم اما دیگر دیر شده بود و دستم به چیزی نرسید. قبل از اینکه سرش زیر چرخ کامیون برود چشمهایم را بستم، اما صدای ترکیدنش را شنیدم؛ صدایی شبیه درآوردن چوب پنبه از سر بطری شامپاین.
اشتباه کرد، بیهوا داشت به تلفنش نگاه میکرد، شاید این یکی از عوارض بارها عبور بدون سانحه از یک خیابان آشنا در گذشته باشد. مرگ روزمره.
مردم نفسنفس میزنند، اما هیچکس جیغ نمیکشد. مسافر خودروی ضارب از کامیون بیرون میپرد و فوراً نزدیک بدن مرد زانو میزند. وقتی که چند نفر برای کمک هجوم میآورند، من دور میشوم. مجبور نیستم به مردی که سرش زیر چرخ کامیون رفته نگاه کنم تا بفهمم که دیگر عمرش به دنیا نیست. فقط مجبورم به پیراهنی که زمانی سفید بود؛ به خونی که حالا رویش پاشیده شده، نگاه کنم تا بفهمم که حالا یک نعشکش بیشتر از یک آمبولانس به دردش میخورد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زنی به نام وریتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زنی به نام وریتی |
| عنوان در زبان مبدأ | Verity |