کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد آکیرا ‍ + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آکیرا ‍
انتشارات:نشر لی‌لا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد

کتاب الکترونیکی «پیام‌هایی که هرگز ارسال نشد» نوشتهٔ «آکیرا» و با ترجمهٔ «کیمیا عرفانی» توسط نشر لی‌لا منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های ادبیات معاصر و ناداستان قرار می‌گیرد و مجموعه‌ای از نوشته‌ها و پیام‌های کوتاه را در قالبی احساسی و شخصی گردآوری کرده است. کتاب به تجربه‌های عاطفی، جدایی، دلتنگی و خاطرات عاشقانه می‌پردازد و با زبانی صمیمانه، احساسات عمیق نویسنده را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد

«پیام‌هایی که هرگز ارسال نشد» اثری است که در قالب ناداستان و با ساختاری آزاد، مجموعه‌ای از پیام‌ها، یادداشت‌ها و جملات کوتاه را گرد هم آورده است. این کتاب به‌نوعی دفترچهٔ خاطرات یا مجموعه‌ای از نامه‌های بی‌پاسخ است که نویسنده آن‌ها را خطاب به فردی خاص یا حتی به خودِ گذشته‌اش نوشته است. «آکیرا» در این کتاب، تجربه‌های عاطفی و فرازونشیب‌های یک رابطه را با زبانی بی‌پرده و گاه تلخ روایت می‌کند. هر پیام یا یادداشت، قطعه‌ای از یک پازل احساسی است که در کنار هم، تصویری از عشق، جدایی، دلتنگی، پشیمانی و امید را شکل می‌دهد. کتاب فاقد ساختار روایی خطی است و هر بخش آن می‌تواند به‌طور مستقل خوانده شود. این ویژگی باعث شده تا مخاطب بتواند در هر بار ورق‌زدن، با بخشی تازه از احساسات انسانی روبه‌رو شود. «پیام‌هایی که هرگز ارسال نشد» بیشتر بر تجربه‌های شخصی و درونی تمرکز دارد و به‌جای روایت داستانی منسجم، بر بیان احساسات و افکار پراکندهٔ نویسنده تکیه کرده است.

خلاصه کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد

این کتاب داستانی نیست و ساختار روایی خطی ندارد. «پیام‌هایی که هرگز ارسال نشد» مجموعه‌ای از پیام‌ها، یادداشت‌ها و جملات کوتاه است که هرکدام بازتابی از احساسات عمیق نویسنده در مواجهه با عشق، جدایی، دلتنگی و خاطرات گذشته‌اند. نویسنده در این نوشته‌ها، از تجربهٔ عاشق‌شدن، امیدواری، ناامیدی، پشیمانی و حتی رنجِ فراموشی سخن گفته است. پیام‌ها گاه به شکل گفت‌وگوهای ذهنی با معشوق، گاه به صورت اعترافات صادقانه و گاه در قالب پرسش‌هایی بی‌پاسخ بیان شده‌اند. مضمون اصلی کتاب، دست‌وپنجه نرم‌کردن با خاطرات و احساسات پس از پایان یک رابطه است؛ جایی که نویسنده تلاش می‌کند با نوشتن، اندوه و دلتنگی خود را تسکین دهد و معنای تازه‌ای برای ادامهٔ زندگی بیابد. کتاب به‌گونه‌ای نوشته شده که هر خواننده‌ای می‌تواند بخشی از احساسات خود را در میان این پیام‌های بی‌پاسخ پیدا کند.

چرا باید کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد را بخوانیم؟

این کتاب با جمع‌آوری پیام‌ها و یادداشت‌هایی که هرگز ارسال نشده‌اند، فرصتی برای مواجهه با احساسات سرکوب‌شده و ناگفته فراهم می‌کند. خواندن این اثر می‌تواند به کسانی که تجربهٔ جدایی، دلتنگی یا عشق یک‌طرفه داشته‌اند کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنند و بدانند که در این مسیر تنها نیستند. همچنین، کتاب با بیان صادقانهٔ عواطف، بستری برای همدلی و بازاندیشی دربارهٔ روابط انسانی ایجاد می‌کند. هر پیام، دریچه‌ای به سوی تجربه‌های مشترک انسانی است و می‌تواند الهام‌بخش تأمل و خودشناسی باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای کسانی مناسب است که با موضوعاتی مانند عشق، جدایی، دلتنگی و خاطرات عاطفی درگیر هستند یا به دنبال همدلی و تسکین در تجربه‌های مشابه خود می‌گردند. همچنین، علاقه‌مندان به ناداستان‌های احساسی و نوشته‌های کوتاه و تأمل‌برانگیز، از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب پیام هایی که هرگز ارسال نشد

«می‌دونم عشق وجود داره چون وقتی تحقیر شدم باز هم ترکت نکردم. می‌دونم عشق وجود داره چون وقتی حس کردم دوست‌داشتنی نیستم باز هم ترکت نکردم. می‌دونم عشق وجود داره چون وقتی همه می‌گفتن لایق بهتر از اینم باز هم ترکت نکردم. می‌دونم عشق وجود داره چون تمام تلاشم رو کردم که فراموش کنم چی کار کردی فقط برای اين که هنوز کنارت باشم. می‌دونم عشق وجود داره چون می‌دونستم داره دروغ می‌گه ولی باز هم انتخاب کردم که ترکش نکنم، چون نمی‌تونستم از دستش بدم.»

فلسفه و اخلاق زیستی
بیش فعالی، اوتیسم
زهرا سعدی
پیچک
سوگند منظم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)
نشریه جنرال اسمبلی
جریان خوشبختی
مریم سادات صدربلوریان
معرفت شناسی پلانتینگا
فهیمه خوشنویسان
نگاه اول به نظریه ارتباطات (جلد دوم)
ام. گریفین
عرفات‌العاشقین و عرصات‌العارفین (جلد ۸)
تقی‌الدّین محمد اوحدی حسینی دقّاقـی بلیانی اصفهانی
حیوانات