کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم
معرفی کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم
کتاب الکترونیکی «لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم» نوشتهٔ «آکیرا» و با ترجمهٔ «کیمیا عرفانی» توسط نشر لیلا منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای شعر و ناداستان عاشقانه قرار میگیرد و با زبانی موجز و احساسی، تجربههای عاطفی و خاطرات یک رابطهٔ عاشقانه را روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم
در «لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم» با مجموعهای از یادداشتها، جملات کوتاه و قطعات ادبی روبهرو هستیم که در قالبی شاعرانه و احساسی، فرازونشیبهای یک رابطهٔ عاشقانه را به تصویر میکشد. این کتاب ساختاری خطی ندارد و هر صفحه یا قطعه، بخشی از ذهن و دل نویسنده را در مواجهه با عشق، جدایی، دلتنگی و امید به وصال دوباره بازتاب میدهد. «آکیرا» در این اثر، با تکیهبر لحظات روزمره و خاطرات مشترک، احساسات عمیق انسانی را بهگونهای بیان کرده است که خواننده میتواند خود را در میان این واژهها بیابد. کتاب بیشتر بهصورت مونولوگهای درونی و نامههای نانوشته به معشوق شکل گرفته و فضایی صمیمی و گاه تلخ دارد. این اثر را میتوان در دستهٔ ناداستانهای عاشقانه و شعر نو قرار داد که مرز میان خاطره و شعر را محو میکند.
خلاصه کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم
در «لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم»، نویسنده با روایت قطعهقطعه و پراکنده، داستان یک عشق را از آغاز تا پایان مرور میکند. هر قطعه، لحظهای از رابطه را ثبت کرده است: از اولین دیدار و شبهای بیداری تا لمس دستان معشوق و خاطراتی که هرگز از ذهن نمیروند. نویسنده به احساسات متناقضی چون امید، دلتنگی، خشم، پشیمانی و آرزوی بازگشت میپردازد و در خلال این یادداشتها، به تدریج تصویر رابطهای شکل میگیرد که با وجود تمام زیباییها و خاطرات شیرین، به جدایی ختم شده است. کتاب، نهتنها به لحظات خوشایند عشق، بلکه به دردهای جدایی، تردیدها و حسرتهای بهجایمانده نیز میپردازد. در نهایت، پیام اصلی اثر حول محور پذیرش پایان، رهاکردن گذشته و تلاش برای التیام زخمهای عاطفی میچرخد.
چرا باید کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم را بخوانیم؟
این کتاب با بیان صادقانه و بیپردهٔ احساسات، فرصتی فراهم میکند تا خواننده با عواطف انسانی خود روبهرو شود و شاید بتواند بخشی از دردها یا خاطرات شخصیاش را در میان واژههای نویسنده پیدا کند. «لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم» برای کسانی که تجربهٔ عشق، جدایی یا دلتنگی را داشتهاند، میتواند همدلی و آرامش به ارمغان بیاورد. همچنین، ساختار قطعهقطعه و کوتاه کتاب، آن را به گزینهای مناسب برای مطالعهٔ کوتاه و تأملبرانگیز تبدیل کرده است.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر نو، ناداستانهای عاشقانه و کسانی که درگیر خاطرات یا جداییهای عاطفی هستند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال همدلی با احساسات انسانی و تجربههای مشترک عشق و فقداناند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب لیاقت خداحافظی بهتری رو داشتم
«هنوز شب را که برای اولین بار با تو وقت گذراندم را به خاطر دارم؛ وقتی برگشتم لبخند بزرگ روی لبهایم بود. هنوز اولین شی را که تا صبح باهم بیدار ماندیم را به یاد دارم. هنوز هم اولین باری که دستانم را گرفتی به یاد دارم. از روزی که تورا دیدم، هیچ کس دیگری ارزش فکر کردن ندارد. کاش تو اینجا بودی با من آنجاء اصلاً هر جا. کاش کنار هم بودیم. تو همان عشقی هستی که بیخبر آمد؛ پیش از آنکه بگویم.»