کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست
معرفی کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست
کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست نوشتهی جلال میرزایی مجموعهای از شعرها و ترانههای عاشقانه است که با نگاهی تازه به احساسات، دلبستگیها و فرازونشیبهای عشق میپردازد. این اثر توسط نشر آثار برتر منتشر شده و در قالبی صمیمی و گاه روایتمحور، تجربههای عاطفی شاعر را با زبانی ساده و بیپیرایه بیان میکند. شعرهای این کتاب، از دل روزمرگیها و خاطرات عاشقانه تا دغدغههای تنهایی و امید به وصال، طیفی گسترده از احساسات انسانی را در بر میگیرد. جلال میرزایی در این مجموعه، با بهرهگیری از تصاویر ملموس و توصیفهای زنده، فضایی آشنا و درعینحال نو برای مخاطب خلق کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست
کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست با سرودههای جلال میرزایی، مجموعهای از شعرهای عاشقانه و اجتماعی است که در قالبهای مختلف، از دوبیتی و غزل تا ترانه و شعر سپید، به نگارش درآمدهاند. این کتاب با محوریت عشق، جدایی، خاطره و امید، تصویری از زندگی معاصر و دغدغههای عاطفی انسان امروز ارائه میدهد. شاعر در این اثر، با زبانی صمیمی و بیواسطه، احساسات خود را نسبت به معشوق، خانواده، شهر و حتی مفاهیمی چون مرگ و خداوند بیان کرده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر یا قطعه، دنیایی مستقل دارد و درعینحال، در کنار هم، روایتی پیوسته از فرازونشیبهای یک زندگی عاشقانه و انسانی را شکل میدهد. جلال میرزایی در کسی اندازه من عاشقت نیست، از تجربههای شخصی و جمعی الهام گرفته و تلاش کرده است تا با بیان صادقانه و گاه طنزآمیز، مخاطب را به همدلی و تأمل دعوت کند.
چرا باید کتاب کسی اندازه من عاشقت نیست را بخوانیم؟
کسی اندازه من عاشقت نیست با شعرهایی سرشار از احساس، مخاطب را به دنیای عاشقانهای میبرد که در آن، عشق، جدایی، امید و دلتنگی در کنار هم حضور دارند. این کتاب با زبان ساده و تصاویر ملموس، تجربههای عاطفی را به گونهای بیان کرده که برای بسیاری از خوانندگان آشنا و قابل لمس است. تنوع قالبها و موضوعات، باعث شده هر شعر حالوهوای خاص خود را داشته باشد و مخاطب بتواند با بخشهای مختلف کتاب ارتباط برقرار کند. همچنین، حضور مضامینی چون خاطره، تنهایی، امید به آینده و حتی طنز، به شعرها عمق و رنگ تازهای بخشیده است. کسی اندازه من عاشقت نیست نهتنها برای علاقهمندان به شعر، بلکه برای کسانی که به دنبال لمس احساسات انسانی و تجربههای مشترک هستند، اثری خواندنی بهشمار میآید.
خواندن این کتاب به علاقهمندان شعر معاصر، کسانی که دغدغههای عاشقانه و عاطفی دارند، افرادی که با جدایی یا دلتنگی دستوپنجه نرم میکنند و همچنین کسانی که به دنبال بیان احساسات خود از طریق شعر هستند، پیشنهاد میشود.