کتاب آوای فاخته زهرا حزباوی پور (هما) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آوای فاخته

کتاب آوای فاخته

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب آوای فاخته

کتاب الکترونیکی «آوای فاخته» نوشتهٔ زهرا حزباوی‌پور (هما) اثری داستانی است که نشر رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب رمان اجتماعی، به روایت زندگی زنی به نام «مهتاب» می‌پردازد که پس از پشت‌سر گذاشتن فرازونشیب‌های عاطفی و شغلی، وارد ماجرایی تازه با دختربچه‌ای به نام «ترنم» و پدرش می‌شود. «آوای فاخته» با نگاهی به مسائل زنان، خانواده و روابط انسانی، داستانی معاصر و ملموس را روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آوای فاخته

«آوای فاخته» رمانی معاصر و اجتماعی است که با محوریت شخصیت زن، به روایت زندگی و چالش‌های او در جامعه امروز می‌پردازد. زهرا حزباوی‌پور (هما) در این کتاب، داستان زنی به نام «مهتاب» را روایت می‌کند که پس از تجربهٔ شکست‌ها و ناامیدی‌های شخصی، تلاش می‌کند زندگی خود را بازسازی کند. روایت کتاب در بستری واقع‌گرایانه شکل گرفته و دغدغه‌های زنان، مشکلات اقتصادی، روابط خانوادگی و تنهایی را به تصویر می‌کشد. ساختار کتاب به‌صورت فصل‌بندی‌شده و با زاویه دید اول‌شخص پیش می‌رود و مخاطب را به‌طور مستقیم با احساسات و افکار شخصیت اصلی همراه می‌کند. در کنار روایت زندگی مهتاب، حضور دختربچه‌ای به نام «ترنم» و پدرش، داستان را به سمت موضوعات تازه‌ای چون مسئولیت‌پذیری، مراقبت و شکل‌گیری پیوندهای عاطفی سوق می‌دهد. «آوای فاخته» با زبان روزمره و فضاسازی ملموس، تصویری از زندگی زنان طبقه متوسط و دغدغه‌های روزمره آن‌ها ارائه داده است.

خلاصه داستان آوای فاخته

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «آوای فاخته» با روایت زندگی «مهتاب» آغاز می‌شود؛ زنی که پس از تحمل سال‌ها فشار روحی و جدایی، شغل پرستاری را کنار گذاشته و برای بازسازی روحیه‌اش به کار نظافت ساختمان‌ها روی آورده است. مهتاب در یکی از روزهای کاری خود با مردی به نام «علی» و دختر کوچکش «ترنم» روبه‌رو می‌شود. علی که به‌دنبال پرستاری برای نگهداری از دخترش است، پس از برخوردی ناخوشایند، از مهتاب عذرخواهی می‌کند و به او پیشنهاد می‌دهد تا برای مدتی از ترنم مراقبت کند. مهتاب با تردید و نگرانی، این مسئولیت را می‌پذیرد و به‌تدریج رابطه‌ای عاطفی میان او و ترنم شکل می‌گیرد. در ادامه، مهتاب با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌شود؛ از جمله مواجهه با نامزد علی، «سلین»، که رفتار سرد و تحقیرآمیزی با او و ترنم دارد. مهتاب تلاش می‌کند با وجود مشکلات مالی و روحی، محیطی امن و پرمحبت برای ترنم فراهم کند. رابطهٔ مهتاب و علی نیز به‌تدریج از حالت کاری فراتر می‌رود و نشانه‌هایی از اعتماد و همدلی میان آن‌ها شکل می‌گیرد. داستان با تمرکز بر دغدغه‌های زنان، مسئولیت‌پذیری، و جست‌وجوی معنای خانواده، پیش می‌رود و مخاطب را با فرازونشیب‌های احساسی شخصیت‌ها همراه می‌کند، بی‌آنکه پایان ماجرا را به‌طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب آوای فاخته را بخوانیم؟

این کتاب با پرداختن به موضوعات ملموس و روزمره، تصویری واقعی از زندگی زنان و چالش‌های آن‌ها در جامعه امروز ارائه داده است. روایت صمیمانه و شخصیت‌پردازی دقیق، باعث می‌شود خواننده به‌راحتی با دغدغه‌ها و احساسات مهتاب همذات‌پنداری کند. «آوای فاخته» نه‌تنها به مسائل فردی و خانوادگی می‌پردازد، بلکه به موضوعاتی چون مسئولیت‌پذیری، بازسازی روحیه پس از شکست، و اهمیت پیوندهای انسانی نیز توجه دارد. این اثر برای کسانی که به داستان‌های اجتماعی و روایت‌های زنانه علاقه دارند، تجربه‌ای نزدیک و قابل لمس فراهم می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی، داستان‌های معاصر با محوریت زنان، و کسانی که دغدغه‌هایی چون تنهایی، بازسازی زندگی پس از جدایی یا تجربهٔ مسئولیت‌پذیری را دارند، مناسب است. همچنین برای مخاطبانی که به دنبال روایت‌هایی دربارهٔ روابط خانوادگی و چالش‌های تربیت کودک در شرایط دشوار هستند، «آوای فاخته» انتخابی قابل توجه خواهد بود.

بخشی از کتاب آوای فاخته

«مدتهاست که دیگه موهامو رنگ نمی‌کنم. مدتهاست که دیگه به لبم خنده‌ای نمیاد. مدتهاست که دیگه از ته دل نخندیدم. اره مدتهاست که دیگه لباس رنگی نمی‌پوشم. وقتی دردی رو تحمل می‌کنی که از صبرت بیشتره خود به خود فریادهات تبدیل ميشه به سکوت. لبخندهات تبدیل ميشه به بغض. فقط دوست داری زندگیت بگذره. پیش بره و یه روال طبیعی و آرومی رو بگذرونی. هشت سال از عمرت رو کنار آدم‌هایی بگذرونی که هر روزت رو زجر کش بشی. تحملش خیلی سخته اما زمانی اونهارو دور می‌ریزی که دیگه قید بودن کنارشون رو زده باشی. شیش ماهی هست که از همه اون افرادی که اطرافم بودن دور شدم. راحت شدم. نفس هام بلندتر و آرومتر شدن. تپش‌های قلبم بهتر و محکم‌تر زده میشن. فکرم آزادتر شده و میتونم چشمامو ببندم و بدون دغدغه آهنگ گوش بدم. فقط میخام زندگی کنم. همین.»