کتاب چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم
انتشارات:انتشارات ما و شما
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم
« چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیم» از آدل فابر با همکاری الین مازلیش و ترجمه فاطمه سادات موسوی (-۱۳۶۴)، کتابی است که شیوه ارتباط مؤثر و سازنده با کودکان را به والدین میآموزد. در این کتاب نویسندگان، تجربیات خود و داستانها و ایدههای جدیدی که والدین شرکت کننده در کارگاههای عملی با آنها در میان گذاشتهاند را نقل کردهاند.
هدف بزرگ این کتاب جست و جوی مداوم برای یافتن روشهایی است که به کمک آنها شأن و انسانیت والدین و کودکان پا بر جا بماند و بر آن تاکید شود.
بریدهای از کتاب را می خوانید:
قبل از اینکه بچهدار شوم تصور میکردم مادری فوقالعاده برای فرزندانم خواهم بود. خود را در حل مشکلاتی که دیگران در تربیت فرزندانشان داشتند، بسیار ماهر میدانستم، تا اینکه خودم صاحب سه فرزند شدم و تجربۀ زندگی کردن با فرزندانم به من آموخت مادر بودن چه قدر میتواند مشکل باشد. هر روز صبح با خودم فکر میکردم«مطمئناً امروز، روز متفاوتی خواهم داشت»اما هر روز مانند روزهای گذشته سپری میشد.
«تو به اون بیشتر از من غذا میدی» «من فنجان صورتی نمیخوام. فنجان آبی رنگ رو دوست دارم» «این سوپی که درست کردی حال آدمو به هم میزنه» «چرا دعواش نمیکنی، به من مشت میزنه. دروغ میگه من اصلاً بهش دست نزدم. من دوست ندارم برم تو اتاقم، مگه تو رئیس منی که به من دستور میدی!»
کمکم در برابر این همه غر زدنها و بهانه گرفتنهای هر روز فرزندانم احساس درماندگی کردم. در گروه آموزش والدین ثبت نام کردم در حالی که هیچگاه تصور نمیکردم این کار را بکنم. اعضای گروه در مرکز مشاورۀ تربیت کودک یکدیگر را ملاقات میکردند...
فرزند دوم، پیامدها و راه حل ها
شلختهمرسر مایر
چگونه با کودکان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا کودکان صحبت کنند
فریبا سبز چمنی
کودک، خانواده، انسانادل فیبر
چگونه با نوجوانان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا نوجوانان صحبت کنندادل فبر
کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانانآدل فابر
چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کندادل فیبر
به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدنادل فیبر
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
چکونه با کودکانمان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش کنیم تا کودکان صحبت کنندادل فبر
تربیت کودکان همیشه موفقفریبا سبز چمنی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
۳۵,۵۰۰۵۰%
با سلام. من نسخه اصلی این کتاب رو دیدم. نمونه شما رو هم دیدم. چرا مثل خود کتاب نیست؟ خود کتاب با عکسه.
حتما مطالعه بفرمایید پیشنهاد میکنم نسخه کاغذیشو تو خونه داشته باشین و در طول زمان بهش سر بزنید 😉
لطفا در بی نهایت بزاریدش
کسی میدونه این مترجم بهتره یا اونیکی که نسل نواندیشه؟