کتاب من کامل نیستم ولی خوشبختم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب من کامل نیستم ولی خوشبختم
«من کامل نیستم ولی خوشبختم» به قلم نویسندگان، آلیس. دی. مار و آلیس لش کلی و ترجمه فاطمهسادات موسوی، کتابی در زمینه روانشناسی عمومی است که به ما کمک میکند تا خود و نقاط قوت و ضعفمان را بهتر بشناسیم و از داشتههایمان در زندگی شادمان باشیم و به گونهای شایسته از آنها استفاده کنیم:
اینکه بخواهیم والدین خوبی باشیم یا همواره نظم و تمیزی خانه را حفظ کنیم و یا در شغل خود بسیار عالی ظاهر شویم، ایده بسیار خوبی است. اهداف بزرگ را در ذهن پروراندن کار اشتباهی نیست و هیچکس نمیتواند به خاطر این موضوع داشتن مشکلات روانی را به شما نسبت بدهد. اما اگر توقعات شما آن قدر بالا هستند که کیفیت را از زندگی شما دور میکنند و اگر خوشحالی و رضایت شما تنها زمانی حاصل میشود که همهچیز صددرصد خوب باشد، وقت آن رسیده دست از قضاوت خود بردارید و هر آنچه را که در زندگی شما به خوبی پیش میرود قدردان باشید. این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه این کار را انجام بدهید.
نیمه تاریک جویندگان نور
دبی فورد
ازدواج رنج مقدس؛ تحلیل ریشهای اختلافات و راهکارهای کسب احساس رضایت در زندگی زناشوییداریل شارپ
هیچ وقت برای...دیر نیستزهره زاهدی
عشقهای واقعی: کشف روح در روابط عاشقانهالکس تی کوئینک
سوالهای درستدبی فورد
عاشقی یعنی جداییگای کورنو
کتابچه تمرین ژرفای زن بودنمورین مورداک
بلوغ جسمی و روانی در پسران، چالشها، خطرات، روشها، تربیت و افت تحصیلیسیداصغر ساداتیان
دنیای رامونابورلی کلی یری
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا ۳ سالگیفرهنگ هلاکویی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
از اونجایی که نمونهش چندان واضح نبود رفتم یه خرده از نسخهی انگلیسیش رو خوندم، مثل اینکه کلا کتاب برای خانوما نوشته شده، متن تماما برای خانومها بود و مصاحبههای زیادی هم که داشت همه خانم بودن، ولی نمیدونم اینو
کتاب رو به مادرهایی که خودشون بچه اول هستند توصیه میکنم😏 ۵ ستاره نمیدم چون تفکر غربی و لیبرالیستی نویسنده در تعریف زن، وظایفش، حقوقش ،تعامل و جایگاهش نسبت به خانواده اش ،برام غیرقابل هضم بود. در کل این سه
لطفا بی نهایت بشه