معرفی کتاب من کامل نیستم ولی خوشبختم
«من کامل نیستم ولی خوشبختم» به قلم نویسندگان، آلیس. دی. مار و آلیس لش کلی و ترجمه فاطمهسادات موسوی، کتابی در زمینه روانشناسی عمومی است که به ما کمک میکند تا خود و نقاط قوت و ضعفمان را بهتر بشناسیم و از داشتههایمان در زندگی شادمان باشیم و به گونهای شایسته از آنها استفاده کنیم:
اینکه بخواهیم والدین خوبی باشیم یا همواره نظم و تمیزی خانه را حفظ کنیم و یا در شغل خود بسیار عالی ظاهر شویم، ایده بسیار خوبی است. اهداف بزرگ را در ذهن پروراندن کار اشتباهی نیست و هیچکس نمیتواند به خاطر این موضوع داشتن مشکلات روانی را به شما نسبت بدهد. اما اگر توقعات شما آن قدر بالا هستند که کیفیت را از زندگی شما دور میکنند و اگر خوشحالی و رضایت شما تنها زمانی حاصل میشود که همهچیز صددرصد خوب باشد، وقت آن رسیده دست از قضاوت خود بردارید و هر آنچه را که در زندگی شما به خوبی پیش میرود قدردان باشید. این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه این کار را انجام بدهید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من کامل نیستم ولی خوشبختم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | من کامل نیستم ولی خوشبختم |
| عنوان انگلیسی: | Be happy without being perfect : how to break free from the perfection deception |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
۵۰ روش برای علاقهمند کردن فرزند به مطالعهکتی ای. زاهلر
رازهایی درباره زندگیباربارا دیآنجلیس
روشی متفاوت در تربیت فرزندپو برانسن
بی شعورها توطئه می کنندخاویر کرمنت
مهارتهای جدید برای تربیت فرزندان (مهارتهای فرزندپروری مثبت برای تربیت بچههایی فوق العاده)جان گری
بیشعورهای ابدی؛ شناخت بیشعورهای اصلاحناپذیر و راهکارهای مقابله با آنهاخاویر کرمنت
کلیدهای برخورد با مشکلات خواب کودکانسوزان ای. گاتلیب
احساس خوب باهم بودن، راز بازسازی روابط تیرهدیوید دی. برنز
کمک به سر و ساماندادن و نظم در فعالیتهای تحصیلی![]()
سوزان ابراین
معیارهای انتخاب همسر (اشتباهات بزرگ در انتخاب همسر)ماهیار آذر
روشهای غلبه بر افسردگی و رموز شاد زیستنفیروزه درخشانپور
مهارتهای زندگی (برای کودکان)سیداصغر ساداتیان
گنجینه ما و شماسیداصغر ساداتیان

از اونجایی که نمونهش چندان واضح نبود رفتم یه خرده از نسخهی انگلیسیش رو خوندم، مثل اینکه کلا کتاب برای خانوما نوشته شده، متن تماما برای خانومها بود و مصاحبههای زیادی هم که داشت همه خانم بودن، ولی نمیدونم اینو...بیشتر
کتاب رو به مادرهایی که خودشون بچه اول هستند توصیه میکنم😏 ۵ ستاره نمیدم چون تفکر غربی و لیبرالیستی نویسنده در تعریف زن، وظایفش، حقوقش ،تعامل و جایگاهش نسبت به خانواده اش ،برام غیرقابل هضم بود. در کل این سه...بیشتر
لطفا بی نهایت بشه